O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KRÁSNÁ - NEBO INTELIGENTNÍ? PDF Tisk E-mail
Pátek, 28 leden 2022
MÁLEM... Málem jsem se zamiloval. Ta holka byla nádherná. Představte si dívku svých snů – přesně tak vypadala. Měla na sobě jen bikiny a tak jsem z blízkosti své deky a zpoza soukromí tmavých slunečních brýlí mohl její úžasné tělo vychutnat v celé jeho dokonalosti. Jenže potom promluvila. Mluvila se svými kamarádkami o nějakém Martinovi, a taky o Filipovi, o Martinovi ale víc. Martin Martin Martin. A tak mě to přešlo. Dokážu se totiž zamilovat jen do inteligentní ženy, ne do takové, která mluví o tak hloupých věcech, jako jsou muži..

 

 

 

 

Nahé ženské telo stock fotografie, royalty free Nahé ženské telo obrázky |  Depositphotos ®

O PNEUMATICKÝCH ŽENÁCH


Psali v dívčím magazínu
Odhalte se, milé slečny!
Nahý pupík je moc sexy!
Každý vás zaň pochválí!

Řeknu vám to na rovinu:
Někdy bych byl více vděčný
Jenom za tvář - ať zbytek si
Dívka raděj zahalí.

Slečny ať se klidně zlobí
Že jim kecám do šatníků
Mnohé z nich však pupík zdobí
Jak ventil pneumatiku
  

 

 

 

SVŮDCOVY CHOUTKY


Moje dívka, slečna Ester,
Má pět přenádherných sester
(Sice všechny zadané,
Což však není vada, né?)
A tak, chca žít život pestrý,
Svedu Ester její matku

 

 

 

  NENASTALÁ TRAGÉDIE V MOŘI

 

Při koupání v moři žralok
Uhryzl mi ušní lalok
Radši se k němu teď
Obrátím zádama
Dřív než si povšimne
Že jsem na Adama

 

 

NIMRODOVA PŘÍPRAVA NA LOV

 

Mysliveček na čekané
Zažil vpravdě nečekané
Na samotě u lesa
Vyleštil si kule sám

 

Jan FLAŠKA

 
Komentáře (6)add feed
... : strejda
Jak to jen kulantně říci?
Ošklivá (použil jsem opak krásné) a přitom vysoce inteligentní žena, to je pro chlapa asi velmi depresivní záležitost. A obráceně, krásná, překrásná tvářička, tělíčko ňu,ňu,ňu, ťu,ťu,ťu, ale přitom dutá hlavička, to je také katastrofa. Co s tím? Jedině zlatý kompromis. Ale to už se mne netýká.
leden 28, 2022 22:49
... : doktor
Hoši,hoši ,vždyť každý z vás si vybral tu "nej"- krásnou a inteligentní,že?
leden 29, 2022 14:27
... : doktor
..... a co ta fotka? Neuvěřitelně hubená dívka s proskočnožkami.

leden 29, 2022 14:29
... : mamča
Lepší je ta inteligentní. Neboť krása je pomíjivá, ale blbost je věčná.
leden 29, 2022 16:19
... : Josef
Musim se ozvat. Ta krása zase až tak pomíjivá není. Vydrží dost dlouho, při ohleduplnosti k partnerovi klidně hodně dlouho. Jistě, že šedesátka v krátký sukničce vypadá bizarně vždycky, přesto, že má štíhlý nohy i odpovídající prdelku, ale to jsou spíš nesoudný výstřelky.
Na druhou stranu, když jsem teď s vnoučatama chodil po parcích a dětských hřištích, viděl jsem tolik dvaceti až třicetiletý nevzhledný neforemný hrůůůůzy, kolik jsem rozhodně neviděl před pětačtyřiceti lety, když jsem na pískoviště chodil se synkem a dceruškou. Často teď nevěřícně žasnu a vůbec nechápu, co to musí bejt za chlapy, kteří se na aktu stvoření děcka s touhle hrůzou podíleli, aniž by jim bylo mířeno nabitou pistolí na palici.
Sorry jako. Podle mě je žena tím nejkrásnějším výtvorem přírody a z toho jí ovšem plyne i jakási morální povinnost, o tu krásu pečovat a nezohavovat ji.
Jistěže se stane, že i krásný stvoření může bejt blbý, což se snadno pozná, když otevře ústa. Ale úplně stejně tak, blbý může bejt i nevzhledný stvoření, a bejvá často.
V průběhu svý, víc než padesátiletý, pracovní dráhy jsem měl dost často i povinnosti, jednat na úřadech, ministerstvech a pod. Jednoznačně můžu říct, že jsem vždycky daleko radši jednal s chlapama. Ale když to byla úřednice, tak platilo docela pravidelně: čím nevzhlednější, tím blbější.
leden 30, 2022 06:47
... : Josef Kouba
Ženy se kterými jsem bydlel byli jen tři. S poslední bydlím dodnes, za tři roky to bude celých padesát let společné cesty. Za ženu mluvit nemůžu, ale po tolika letech říkám že to byla výhra v loterii. Bouřky byly, ale kdo je neměl.
Krátkodobých známostí bylo hodně. Držel jsem se hesla, "poznej 100 žen a poté se ožeň". Co se týče výběru krasavic a zbavit se tlaku, zajímala mě pouze postava, co bylo v hlavě, pouze okrajově. Mezi ženami co se týče postelových hrátek jsou obrovské rozdíly.
Stydlivé, flegmatické, bez zábran, naivní, moc přemýšlivé, ty co se jen předvádí, nymfomanky , těch je jako šafránu. Ženy jež upřednostňují dva muže v posteli, opačně je to horor. O tom bych mohl napsal knihu.
Každý muž má jiné parametry, ženy také. Jmenujte mi ale jiný životní zážitek jež je lepší než i těch pár minut, muž a žena v posteli.
leden 30, 2022 08:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]