O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DETEKTIV SEDLINA - 13. PDF Tisk E-mail
Středa, 06 květen 2020
Přejít na obsah
DETEKTIV SEDLINA - 13.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

 

 

 

6)     Zhruba v 19:50 měla se zavražděnou telefonovat novinářova sestra. Ve 20:15 prý novinářově snoubence volala její matka – ale to již ta holka hovor údajně nebrala. Podle oficiálního šetření ale tou dobou ještě zastřelena být neměla – když časový údaj vniknutí pachatele do domu byl určen na deset minut před půl devátou. Nebyla náhodou mrtvá již dříve?

 

7)     Matka zavražděné tedy volá dceři ve středu 20:15, jejímu snoubenci ve 20:45 – ani jeden z nich hovory nebere – a přesto až do neděle večer nezkoumá, co se stalo? Navíc jeden z bratrů zabité, ten starší, tvrdí, že obětem volal kolem 8. večer – a už neměly jeho hovor přijímat. To je ovšem poněkud v rozporu s tvrzením novinářovy sestry, která se zavražděnou mluvila cca 10 minut před osmou večerní. Takže mezi sedmou a osmou večerní se s novinářovou snoubenkou spojí toliko novinářova sestra – ale její vlastní bratr a matka nikoli? A ti ji poté tři dny nepotřebují vůbec slyšet – a neděsí je to? Navíc staršímu bratrovi měla sdělit, zda pomohlo nabíjení autobaterie. Ve čtvrtek ráno mu však vědět nedala – a stejně to dotyčného neznepokojilo?

 

8)     V domě se údajně celé čtyři dny svítilo. To sousedovi, který páru zapůjčil dobíječku, nebylo divné? Nebál se o svůj přístroj? Proč vlastně vrah nezhasl? Že by zpanikařil? To se u profesionálního zabijáka nedá předpokládat. Anebo jednoduše nešlo o nájemného zabijáka. A pokud nezhasl, zamkl? Nebo bylo celou dobu odemčeno?  

 

9)     Policií identifikovaní pachatelé údajně místo činu navštívili opakovaně, dokonce dva dny před vraždou. Pak ale museli vědět, že se novinářova snoubenka zdržuje na místě činu – a že není někde na vykopávkách. Navíc, pokud vrah nestřílel, když byli oba pohromadě, stále více se vtírá otázka, proč musela zemřít ta dívka – a ještě jako první? Proč ji pachatel třeba pouze neomráčil?

 

10)   Dosud se nenašla vražedná zbraň. Stále tedy nelze vyloučit hypotézu, že se jednalo o podomácku upravenou zbraň, která při střelbě selhávala, pro což by svědčily údajně vysypané náboje v případě vraždy novinářovy snoubenky a dvakrát okamžitě po sobě vypálené rány do hrudi novináře, že se zdálo, že šlo o jediný výstřel.       

 

 

 Tak, jak je zatím sestaven výsledný obraz vraždy novináře a jeho snoubenky, skýtá mnoho mezer a nesrovnalostí.

Řada dílků do sebe nezapadá – a obraz se tak jeví značně pokřivený.

Jak už jsem zmínil, že by byl ten hlavní obviněný natolik hloupý, aby novinářovi vyhrožoval a pak ho nechal zastřelit, si nemyslím. Od začátku se vlastně nepřipustila jiná hypotéza, než že šlo o nájemnou vraždu, která vede k jedné politické straně a jejímu představiteli.

 

 Na tomto základě byla den ze dne vybrána jako kandidátka na prezidenta v politice naprosto nezkušená osoba aby na bázi Reality show "Já se nikoho nebojím" dobyla prezidentské křeslo.

 

 

MAREK ŘEZANKA

pokračování příště
 
 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]