O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHUDINKA ZOUFALÁ - 4 PDF Tisk E-mail
Pátek, 03 duben 2020
Přejít na obsah
CHUDINKA ZOUFALÁ - 4
Strana 2
Strana 3
 

 

 

 

 

Z prvotně milého taxikáře se cestou vyklubal sexuálně frustrovaný úchyl, takže jsem celou cestu na Náměstí republiky v kapse kabátu křečovitě svírala sprej se slzným plynem. Těsně před cílem zapípal mobil. Smska od Kamily:

„Furt se směj! I když bude trapnej!“

 

Na plácku za prašnou bránou se mi při vystupování z vozu vyzula lodička a tak jsem z taxíku vypadla takřka po čtyřech. Zachytila mě ruka v kožené rukavici.

Jeho.

Záchytný manévr se proměnil v přátelské potřesení pravicí. „Brej večír!“ zafuněla jsem a zabouchla dveře taxíku!

Úchylný taxikář se s protočenými panenkami rozjel a já si uvědomila, že v mé pravé ruce, kde obvykle držím kabelku, třímám jeho velkou dlaň. „Kabelka!“ zařvala jsem nepříčetně a na jehlách se rozeběhla za ujíždějícím taxíkem.

Taxikář si zřejmě prozpěvoval některý z úchylných rapperských songů, kterými mě hojně obtěžoval celou cestu, a tak si zřejmě nevšiml, že za ním peláší hystericky mávající paninka na vysokých podpatcích.

Můj zachránce se vrhl do útrob Starého Města a zastavil ujíždějící taxík vlastním tělem. Hotová romantická komedie!

 

„Slečno Zoufalá, s Vámi asi nebude nuda!“ kvitoval můj nonšalantní uvítací trapas s nadšením, když mi podával černé psaníčko a já si uvědomila, že můj účes vzal společně s mým sebevědomím zbaběle nohy na ramena. „No, já jsem trochu troublemaker“, sklopila jsem oči po vzoru vlkodavího štěněte, jehož obličeje tak dobře znám.

 

Restaurace La Degustation byla překrásná. Tlumené osvětlení lichotilo mým umělým ňadrům, umělým řasám i umělému úsměvu a já se cítila víc a víc proklatě sexy s každým dalším douškem francouzského bílého vína. Z pana Cynického se vyklubal pan Úžasný, z pana Úžasného psycholog, a z psychologa Lukáš.

 

Ze mě se vyklubala podnapilá hysterka, když jsem před půlnocí pohrabem kabelky zjistila, že jsem bez klíčů od bytu.

 

„Musely mi vypadnout v tom taxíku!“ fňukala jsem zoufale a štrachala v kabelce číslo na taxikáře. Lukáš mi elektromagneticky hladil rameno a já se přistihla, že fňukám tak trochu také proto, aby nepřestával.

Taxikář nebral telefon. Doháje! Složila jsem hlavu do dlaní a Lukáš mi chvíli poskytoval duševní útěchu.

 

„Máš kde spát?“ zeptal se hlubokým hlasem a tónem, který absolutně nepřipouštěl možnost, že bych mohla přespat u něj.

Po mnoha zkušenostech s muži, kterým stačil jediný drink, aby mě tahali do svého doupěte mi Lukášův přístup neskutečně imponoval.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]