O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHUDINKA ZOUFALÁ - 4 PDF Tisk E-mail
Pátek, 03 duben 2020
Přejít na obsah
CHUDINKA ZOUFALÁ - 4
Strana 2
Strana 3
Související obrázek„Cynický!“ ozvalo se chraplavě ve sluchátku. „Brýden Zoufalá!“ řekla jsem mile. „Co pro Vás mohu udělat, paní Zoufalá?“ ozvalo se nevrlým tónem, který ne zcela korespondoval se včerejší milou nabídkou večeře. „Kdy máte večer hlad, totiž čas?“ vyhrkla jsem a dodala: „Na večeři“, nadechla jsem se: „bych Vás chtěla pozvat, totiž. Jak jsme vám nabouraly s kamarádkou auto a tak!“ dokončila jsem kostrbatě myšlenku, a v telefonu se ozval o poznání nadšenější hlas:

  

 

 

„Á, tak to jste vy! To je skvělé, že jste se ozvala! Kdy by Vám to vyhovovalo?“

„Zítra? La Degustation!“ navrhla jsem koketně francouzským přízvukem, aniž bych byť v nejmenším věděla, kde nebo co je restaurace La Degustation.

„Dobře, v sedm? Mám pro Vás přijet vozem?“ ozvalo se ze sluchátka dovádivě a já se při vzpomínce na zdemolovanou kapotu Opla zarděla studem.

 

Dohodli jsme si sraz na sobotní večer v sedm hodin u Prašné brány a já se přistihla, že se začínám těšit.

Už léta jsem nebyla na večeři s pěkným chlapem. Petr si liboval v objednávání pizzy a číny s roznáškou domů a vytáhnout do na romantickou večeři někam do města byl skutečně nadlidský výkon. Váleli jsme se s jídlem u televize a na moje koktejlky ve skříni se pomalu snášel prach.

 

„Vytunit prsa! Zásada číslo jedna je vytunit prsa!“ křičela mi do sluchátka angažovaná Kamila.

Byla to odpověď na otázku, kde je restaurace La Degustation.

 

Kamila o sobě tvrdí, že rozumí mužům.

Vzhledem k faktu, že v jejím pokoji se kromě několika žen vystřídala i nepřeberná řada mužů různých věkových a váhových kategorií, barev a profesí, na Kamilu bylo v tomto ohledu opravdu spolehnutí.

„Vytunit prsa znamená konkrétně co?“ zeptala jsem se zmateně.

„Dej mi patnáct minut!“ štěkla Kamča do sluchátka a zavěsila.

 

Za dvanáct minut a padesát sekund stála moje zvrhlá kamarádka v mém obývacím pokoji s umělohmotnými ňadry velikosti C a pokoušela se mi je přicucnout na mé ubohé sportovní poprsí. „To je neviditelná podprsenka! Chtěla jsem déčka, ale neměli!“ vyprávěla zaujatě korunovaná odbornice na muže a zápasila s neviditelnou sponou spínající dva klepající se silikonové polokruhy.

 

Musím uznat, že „vytuněné“ poprsí dalo mým černým koktejlkám nebývalou eleganci.

Konsternovaně jsem zahuhlala: „A fakt to drží? Nespadne mi to do talíře?“

 

„Já v tom dala i ples ve Vídeňské opeře!“zasnila se Kamila při vzpomínce na dva měsíce po boku náměstka pražského primátora a ponechala mě svému osudu.

 

Šestá hodina odbyla a já hystericky šacovala kosmetické taštičky při hledání řasenky, přičemž jsem si rozpatlala čerstvě nalakované nehty.

Kolem čtvrt na sedm mi bylo s natáčkou na ofině a okem na punčoše jasné, že se můj doprovod bude muset smířit s mým ohromným neakademickým zpožděním.

V 18:40 byl dojem dokonalý. Černé koktejlky se stříbrným opaskem proklatě nízko u pasu.

Pod kouřovými stíny kočičí pohled, koketní patka, dlouhý decentní řetízek splývající do hlubin mého podvodného výstřihu.

Zachvátila mě nervozita! Při pětiminutovém čekání na taxíka jsem před domem vysála klepající se rukou tři cigarety.

 

Z okna nad mojí hlavou se ozývalo táhlé vytí opuštěného Drobečka, který mi na rozloučenou jazykem odlíčil levé oko.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]