O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DETEKTIV SEDLINA - 3. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 únor 2020
Přejít na obsah
DETEKTIV SEDLINA - 3.
Strana 2
Strana 3
To, že jsou pětadvacetiletý Ctibor Havránek a dvacetiletá Adéla Beretová sourozenci, by nikdo nehádal nejenom proto, že mají různá příjmení. Ona je přibližně sto pětasedmdesát centimetrů vysoká blondýna s výraznými vnadami (však také za plastické operace utratila pořádnou sumu peněz) a pronikavýma tmavě modrýma očima, on měří jen asi sto šedesát centimetrů, je hnědovlasý a hnědooký.

     

 

 


Ctibor má v rodném listu zapsaného jistého Havránka, třebaže jeho matka byla tou dobou již vdaná za Bedřicha Bereta.

Ten to nějak skousnul. Se svou ženou se rozvedl až později, když jeho obchod se sportovními potřebami zkrachoval – a měl víc dluhů než čehokoli jiného.  Dnes vede malou hospodu a je rád, že je rád.

Když Adéla dospívala, navykládal bulváru, že se její matka údajně živila prostitucí a že k tomu vede i dceru. Ta s ním přerušila veškeré styky. Spolužáci se jí posmívali či jí záviděli, chvíli byla i terčem šikany, kdy jeden ze spolužáků rozesílal její nahou fotografii.

Je pravda, že věneček ztratila Adéla již ve třinácti – a v šestnácti měla zkušenosti, které by jí leckterá třicátnice mohla závidět.

Adéla však byla frustrovaná. Byla dokonce chvíle, kdy pomýšlela na sebevraždu.

 

 

 

Image result for long blondes lady

 

Vše se změnilo poté, kdy jí matka přes své kontakty našla místo v televizi. Dělá tam pomocnou redaktorku v publicistice a dodělává si školu – andragogiku. Možná by i jednou mohla moderovat. Bude z ní „někdo“.

 

Bratra nesnáší. Už proto, že jí v dětství ubližoval, jak mohl. Naštěstí už dnes žije jinde – a v podstatě se nepotkávají. Vystudoval ekonomku – a co Adéla ví, angažuje se silně politicky. Stojí pevně napravo – je členem různých zájmových sdružení – a mimo jiné pravidelně píše příspěvky na Novinách v duchu svého přesvědčení. Zaslechla, že mu snad za to i někdo platí.

Neví – a je jí to jedno.

 

Co ale ví – že když bude dělat to, co se po ní chce, může být celebritou, vzorem, elitou.

Ona, která si připadala jako naprostý kus hadru.

Dnes už by se nezabíjela – naopak – touží žít – a naplno.

 

Našla si o téměř pětadvacet let staršího ženatého podnikatele, který na ní penězi nešetří. Současně jí ale naznačil, že má se svou ženou tři děti – a rozvádět se nehodlá.

 

 

 

To Adéla zatím neřeší. Už se kolem ní motají další chlapi.

Kluky odhání rovnou – o mladá ucha nestojí.

Hodlá klofnout bohatého úspěšného muže, a nepochybuje, že se jí to podaří – ať to bude její stávající milenec či kdokoli další.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]