O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

STARÉ, ALE DOBRÉ PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 červen 2019
Přejít na obsah
STARÉ, ALE DOBRÉ
Strana 2
Nemocnice. Nemusí být ani na kraji města. Pokoj, v pokoji postel. Přítomni: pacient a sestřička. V posteli ... No, asi takhle: "Sestřičko, prosím, polibte mne..." "Ale ne, pane Novák, nemůžu!!!" "Sestřičko, moc vás prosím, udělejte to..."

"Ale pane Novák, opravdu nemůžu, vždyť už to je proti předpisům, že tu ležím pod vámi úplně nahá." 
 

 

 

 

JEJÍ deníček:

V sobotu večer se choval podivně.

Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl naštvaný.

 

Možná kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a přišla jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít někam jinam.

Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný. Když jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: „Nic."

Ptala jsem se ho, jestli je naštvaný kvůli mně. Ale odpověděl, že to nemá se mnou nic společného a že si nemám dělat starosti.

 

Když už jsme jeli domů, řekla jsem mu, že ho miluji, ale nevěnoval tomu pozornost. Jednoduše nechápu, proč mi neřekl: „Také Tě miluji".

Když jsme došli domů, cítila jsem, že jsem ho ztratila a že už se mnou nechce nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si šla lehnout.

 

Přišel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něžnosti. Pak jsme se milovali. Avšak stále jsem měla pocit, že je svými myšlenkami daleko ode mne.

To bylo na mě příliš, tak jsem se rozhodla, že si otevřeně promluvíme, ale on již spal. Než jsem usnula, tak jsem plakala.

Nevím, jak to půjde dál. Jsem si skoro jistá, že má jinou.

 

Pak můj život nemá skoro žádný smysl.

JEHO deníček:

Sparta sice prohrála, ale večer byl bezva sex.

 

 x x x x

 

Vrací se manžel ze služební cesty a už před domem má takový nepříjemný pocit. Vrazi do bytu a ihned se řítí do ložnice. Zpod peřiny se ozývá výskot a vykukují čtyři nohy. Muž vytáhne legálně drženou zbraň a pološílený vzteky vystřílí celý zásobník. Jako v mátohách se vpotácí do kuchyně a v tom vchází do bytu i jeho žena, která drží prst u úst a říká: "Pst, přijeli vaši, ať je nevzbudíš …

 

 

 

V městečku na Starém kontinentu zemřel rabín. Jeho žena, rebecin, byla tak zoufalá, že se lidé z města rozhodli, že ji znovu provdají. Ale město bylo tak malé, že jediný starý mládenec ve městě byl řezník. Ubohá rebecin byla zdrcená, protože byla před tím provdána za učence, a řezník nebyl příliš vzdělaný. Ale byla osamělá, a tak souhlasila se sňatkem. Po svatbě nadešel pátek. Žena šla do mikve a poté se vracela domů, aby zapálila šábesové svíčky.

Řezník se k ní naklonil a řekl: „Moje matka Hana mi řekla, že je dobré po mikve a před zapálením svíček mít sex.” Stalo se.
Žena zapálila svíčky a on se k ní znovu naklonil a řekl: „Můj otec Šmuel mi řekl, že po zapálení svíček je dobré mít sex.” Stalo se.

Po večerních modlitbách šli do postele. Když se probudili, řekl jí muž: „Moje babička Rivka mi řekla, že před tím, než se jde do synagogy, je dobré mít sex.” Stalo se.

Poté, co se muž celé dopoledne modlil, vrátil se domů k odpočinku a znovu jí zašeptal do ucha: „Můj dědeček Mojše mi řekl, že je dobré po modlitbě mít sex.” Stalo se.

 

V neděli šla žena nakupovat do obchodu jídlo a potkala kamaráda, který se zeptal: „Tak jaký je nový manžel?”
Odpověděla: „No, učenec to není, ale pochází z báječné rodiny…”

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]