O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PŘEDVÁNOČNÍ ROZJÍMÁNÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 12 prosinec 2018
Související obrázekMilé děti. Už se vám to blíží. Teď je ten správný čas udělat pořádek v těch vašich malých kebulkách. Na trhu máme dva chlapy s pytlem, kteří roznáší dárky. Ježíška tentokrát vynecháme, protože stejně nikdo z vás neví, jak vlastně vypadá. (Mimomochodem, už někdo někdy viděl mimino roznášet dárky? Aha.) Takže: Kdo ví, jakej je rozdíl mezi Mikulášem a Santa Clausem? Nikdo? Tak jo. A popořádku.

 

 

 

Mikuláš je náš. Bydlí tady a celý rok se dívá, jak zlobíte nebo nezlobíte. Ví o vás všechno.

 

Že se v koupelně dloubete v nose, místo abyste si čistily zuby, že házíte starý svačiny za postel a že chodíte do lednice na tatarku. Že mámě kradete čokoládu z její tajný skrýše, tátovi vybírate z kapes drobný. (O tom, že prdíte, kde se vám zachce, ví taky!)  Naopak Santa celej rok chrápe v Americe. Neví nic. I přesto nám ho sem, překvapivě obvykle z Polska a po okreskách, ve všech možných podobách dovážejí červené kamiony. Má kolem sebe celej tým reklamních agentů, který se můžou přetrhnout, aby byl Santa na všem. Na ponožkách, trenkách, na pyžamu, na plechovce se sušenkama. Nepohrdnou ani záchodovým papírem. (..nepřemejšlej, no.)

Mikuláš nemá žádnou agenturu, chodí pěšky a pije svařák. Proto je štíhlý a ztepilý! Santa chlastá CocaColu a vozí si zadek v sobím spřežení. Proto je tlustej a celkově sešlej.
Mikuláš má s sebou anděla a čerta - symboly dobra a zla, protože má rád společnost a je družný. Nezkazí žádnou legraci. Klidně nechá čerta, aby vás šoupnul do pytle a ponosil po vsi. (Psychiatra vám ale pak už platí vaši rodiče). Dárky a brikety pro vás nosí v košíčku a osobně vám je předává, když si je zasloužíte.

Výsledek obrázku pro santa claus png

 

 

Santa jezdí sám a dárky hází komínem, aby nemusel nikoho potkat. Jakžto asociální neurotik bude s největší pravěpodobností na Prozacu.

 

 

A na závěr. Ani Santa ani Mikuláš neexistují.

 

Tuhle trapnou tradici udržují vaši rodiče, aby vás mohli vydírat. Je na čase, abyste, milé děti, pochopily, že za to, že se chováte dobře, nikde nic nedostanete. Čím dřív to pochopíte, tím líp.

 

 

Dobře se totiž chováte kvůli sobě.

Aby byl svět lepší místo k životu.

Aby máma nebyla ve třiceti šedivá.

Aby nebyly války.

Aby všechny bytosti byly šťastné.

 
PS. Teď děťátka, když znáte celou pravdu, můžeme všichni společně Santovi nakopat prdel. A když budete hodní, tak vám Mikuláš letos přinese čokoládu s Lexaurinem, abyste měli klidný Vánoce.

neohrožená žena

 :-)))

 

 

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Chi,chi,chi, Neohrožená žena je zase ve formě, těch jejích divných splínů už bylo dost. Dávám tři hvězdičky.
prosinec 12, 2018 20:55
... : NČ
A co Děda Mráz? Ten je zakázanej?
prosinec 13, 2018 03:50
... : d@niela
Nojo, vidíš...

Tolik moc let tu bylo přeMrazíkováno... a všude na všech "výročních schůzích" rozdával dárky děěěduška Maróz - a ejhle, kampa se nám schoval?

Ani na to nechci myslet. Když si na chvíli pustím tývý, tak to na mne ječí ze všech stran, ty novinky. To fakt bych pomalu brala tu "zhodnocenou čokoládu s Lexaurinem", aby se mi zase blaženým úsměvem (spíš nablblým) rozzářila líčka...

smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
prosinec 13, 2018 10:36
... : doktor
Nemám co dodat.Hezké předvánoční tradice jsou v nenávratnu.Škoda,pravděpodobně naše generace ještě uctívá tradiční předvánoční dobu.
prosinec 14, 2018 13:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]