O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PEJSKU NÁŠ, CO DĚLÁŠ, ŽES TAK VESEL STÁLE? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 březen 2018
Obrovský pes s peněženkou v tlamě vejde do řeznictví, položí peněženku na pult a posadí se před vitrínu s masem. "Tak co to bude, chlapče?" ptá se řezník žertem. "Chtěl bys masíčko?" "Haf!" štěkne pes. "Hm," přikývne řezník. "A co to bude? Játra, slanina, roštěná..." "Haf!" přeruší ho pes. "A kolik té roštěné chcete? Půl kila, kilo..." "Haf!" oznámí pes. Ohromený řezník maso zabalí a z peněženky si vezme peníze.

Když pes odchází, řezník se ho rozhodne sledovat. Pes vejde do činžáku, vystoupí do druhého patra a začne škrábat na dveře. Vzápětí se dveře otevřou a nějaký muž začne psovi nadávat. "Proč na něj křičíte?" ptá se užaslý řezník. "Tak chytré zvíře jsem v životě neviděl! "Chytré?" opáčí muž. "Tenhle týden si už potřetí zapomněl klíče!"

 

 

 

 

1. Do domu pes nesmí.

2. No dobře, do domu smí, ale jen do některých místností.

3. Pes smí do všech místností, ale nesmí lehat na nábytek.

4. Pes smí lehat jen na starý nábytek.

5. Tak jo, smí lehat všude na nábytku, ale nesmí spát s lidmi v posteli.

6. OK, pes smí do postele, ale jen když ho tam pán zavolá.

7. Pes smí spát v posteli, když se mu zachce, ale nesmí zalézat pod peřinu.

8. Pes smí pod peřinu, jen když ho tam pán pozve.

9. Pes smí spát pod peřinou každou noc.

10. Lidé mohou pod peřinu jen se svolením psa.

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro VESELE OBRÁZKY O PSECH

 

 

V malém obchůdku na venkově byla na dveřích veliká, výrazná cedule "Pozor, pes!" Chlápek, který tou vesnicí projížděl a šel si koupit cigarety nahlédne opatrně dovnitř a kouká, na zemi u pultu leží unaveně vypadající starý baset a spí. Ptá se tedy prodavače: "Je to ten pes, na kterého si mají lidi dávat pozor?" "Jo, to je on." "No, nevypadá, že by mohl být nějak nebezpečný. Můžete mi říct, proč jste tam dal tu ceduli?" "Dokud tam ta cedule nebyla, lidi o něj zakopávali."

 

 

Výsledek obrázku pro VESELE OBRÁZKY O PSECH
 
 

 

Jeden chlap objevil, že je na prodej mluvící pes. Inzerát se objevil na domě: Mluvící pes na prodej. Chlap tam šel a majitel mu řekl, že pes je vzadu na dvorku, tak chlap šel a zeptal se toho psa: "Ty umíš mluvit?" - "No jasně," řekl pes a okamžitě se rozpovídal. "Já jsem ten svůj dar zjistil poměrně brzo. Chtěl jsem pomoci naší americké vládě. Řekl jsem o mé schopnosti CIA a ti mě začali používat. Jezdil jsem z jedné země do druhé, sedával jsem v jednacích místnostech, poslouchal jsem světové vůdce, co si povídají, protože si nikdo nemyslel, že by je mohl odposlouchávat pes. Byl jsem jeden z nejužitnějších agentů CIA. Ale to cestování po světě mě unavilo, a jelikož jsem nijak nemládl, chtěl jsem se usadit, podepsal jsem práci na letišti. Tam jsem pracoval jako tajný agent. Potloukal jsem se okolo podezřelých týpků, poslouchal, co si povídají. To byste nevěřil, na co jsem přišel, dostal jsem i několik medailí. Pak jsem se oženil, měl jsem kupu štěňat a teď jsem v důchodu." Naprosto šokovaný chlap byl úplně paf, šel za majitelem a ptal se ho: "Kolik chcete za toho psa?" A majitel říká: "Dejte mi deset dolarů a je váš." - "Cože? Prosím vás, přece takhle výjimečného psa vy prodáváte takhle levně? Proč?" - "Protože to je šílený prolhanec. Nic z toho, co vám teď říkal, není pravda!" 

 

 

 

 

Šel muž se svým psem. Věděl, že už je mrtvý a směřuje k nebi. Tu se před ním objevila krásná zlacená brána a v ní fousatý člověk v bílé říze. Dobrý den, povídá ten muž, copak to tady prosím je? Tady to je nebe, povídá ten v bráně. Pojďte dál. Počkat, počkat, ale bez psa, psi sem nemůžou. Tu muž posmutněl, minul bránu a spolu se psem pokračoval cestou. Po čase došli k jiné bráně. Dobrý den, copak to tady prosím je? Tady to je nebe, povídá ten v bráně. A můžou sem psi? Samozřejmě. Támhle je studna, napusťte mu do misky vodu. Víte, my jsem před chvílí šli kolem takové jiné brány a tam kdosi říkal, že nebe je tam u nich. Jo tamti? To je peklo. A nevadí vám, že se vydávají za vás? Vůbec ne, oni nám odebírají ty, co jsou schopni nechat psa venku. 

 

 

 

17 vtipných fotek psů, kteří litovali svého rozhodnutí

 

 

Do baru vešel pán se psem a oslovil přítomné: "Páni, tento pes umí mluvit. Stavím se s každým přítomným o stovku, že odpoví na každou otázku. Uzavřel sázky a hosté začali psovi klást otázky. Ten zarytě mlčí. "Mluv už konečně, no tak mluv! Ty zrádče...! zoufale volá jeho pán. Nakonec je pak oba z baru vyhodili. "Takto jsi mě zklamal! Víš, kolik mě to stálo?" Pes jen spokojeně vrtí ocasem a pak povídá: "Vidím, že nerozumíš kšeftu. Víš kolik vyděláme v tom baru zítra?"

 


Co je u psů a a mužů stejné:

1. Oba zabírají příliš mnoho místa v posteli.

2. Oba mají iracionální obavy z vysavače.

3. Oba si značkují své území.

4. Ani jeden vám neřekne co je trápí.

5. Čím jsou menší tím více mají sklon být nervózní.

6. Ani jeden po sobě neumývá nádobí.

7. Oba pouštějí větry nahlas.

8. Ani jeden z nich si nevšimne když máte nový účes.

9. Oba se rádi vytahují.

10. Oba podezdřívají pošťáka.

11. Nikdy nepochopíte, co vidí na kočkách.

 

 

 

Komentáře (3)add feed
... : *deeres*
Co je u mužů a psů rozdílné - autor Dominik Landsman
1. Soběstačnost
Pokud necháte doma psa samotného a odejdete do práce, bude pes nervózní. Bude se mu po vás stýskat a ve stresu může například rozkousat vaše boty nebo udělat loužičku. Pokud necháte doma muže samotného a odejdete do práce, muž si otevře lahváče, usedne na gauč a bude sledovat televizi. Stýskat se mu po vás rozhodně nebude. V případě, že jste zapomněla z lednice uklidit většinu lahváčů, je možné, že se muž na gauči opije a usne. Po vašem příchodu domů tak pravděpodobně bude na zemi u gauče i ta loužička.
2. Domácí práce
Psa nelze vycvičit, aby myl nádobí, utíral prach z poliček nebo pral prádlo. Muže lze vycvičit, aby myl nádobí, utíral prach z poliček nebo pral prádlo. Má u toho ale děsně moc keců a tváří se při tom otráveně. Navíc očekává za umytí nádobí váš vděk případně rovnou sex.
3. Věrnost
Tady asi není třeba nic psát. Všichni víme, jak to je.
4. Kastrace
Psa můžete nechat kastrovat zcela bez problémů. Nechat kastrovat muže není tak úplně možné. Lze však na něho postupně vyvíjet tlak, nepouštět ho ven s kamarády, vařit mu zeleninu a nutit ho, aby s vámi chodil na balet. Dříve či později muže zlomíte. Tomu se říká plíživá kastrace a je celkem běžným jevem u dlouhodobých vztahů.
5. Zdravotní problémy
Oproti psům jsou muži děsně moc křehcí a náchylní k chorobám. Pes je většinou držák. Toho jen tak něco nezlomí. Pouze, když už sotva leze, lze s ním zajít k veterináři. Muž je oproti tomu velmi křehký. Stačí mírný poryv větru, vlahý jarní vánek, a hned se vám nastydne. Potom je na umření, leží v posteli, blouzní a hýká, že on už tady dlouho nebude.
6. Hry a zábava
Pes je velmi hravý. Stačí mu někde na louce hodit klacek, a on vám ho přinese. Zvládne to dělat klidně celý den. Muž bývá rovněž hravý, ale za jiných okolností. Když je hotovo, muž přestává být hravý a naopak tíhne k únavě.
7. Venčení
Psa je ideální venčit minimálně ráno, odpoledne a večer. Většinou stačí na krátkou dobu. Muž se venčí sám obvykle večer. Často přijde až nad ránem, není mu rozumět, má poblité triko a po příchodu domů usíná na nejbližším vyvýšeném místě.


březen 22, 2018 10:45
... : NČ
Test přátelství:
Zavři svého psa a svou ženu na hodinu do kufru auta. Když otevřeš kufr, uvidíš, kdo je šťastný, že tě vidí.
březen 22, 2018 11:41
... : doktor
Hezké,děkuji.
březen 24, 2018 12:43
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]