O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JO, TO JSOU VĚCI... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 listopad 2007

 Sedí manžel dvě hodiny na chodbě před operačním sálem. Po strašně dlouhý době se otevřou dveře a na chodbu vstupuje unavenej a smutnej chirurg.. Pomalu si přisedne k zhroucenému manželovi a tichým hlasem říká: "Dělali jsme co jsme mohli, ale vaší paní upadla do komatu... Manžel na něj zoufale vytřeští voči a ptá se: "Co já teď budu dělat??"

 

 

 

 

     Doktor: "No co, budete se muset o ni denně starat... každý dvě hodiny ji otáčet, aby neměla proleženiny, krmit ji hadičkou s umělou výživou, vyměňovat ji plíny, když se pomočí a umývat jí. Budete na ni muset vlídně mluvit, protože je možné, že všechno vnímá a ona se třeba za dvacet let z komatu probere, usměje se na vás a za pár dnů zase může do něj znova upadnout na dalších pár let.

 

     Chlap mezitím zežloutl, zfialověl, zezelenal a totálně se rozklepal. Doktor ho kamarádsky poplácá po ramenech a říká: "Nebojte se, dělám si srandu, v pohodě a klidu zemřela..."

 

 


 

     Manželka se vrací domu z velkého nákupu a je šokována, když najde manžela v  posteli s cizí mladou slečnou. Praští taškami a žene se ke dveřím, když  ji  konečně manžel doběhne a říká, že jí všechno vysvětlí.  

     Zastaví se tedy a dá mu šanci.

 

     On povídá: "Drahá, bylo to takhle:  Jel jsem domů a tohle stvoření stálo na dálnici a vypadalo děsně zuboženě,  tak jsem zastavil. Zjistil jsem, že ji vyhodil z auta její partner a byla - chudinka malá, úplně bez  prostředků  a vyhladovělá. Tak jsem ji zavezl domů a dal jí to vepřové, cos včera nedojedla, k večeři. Měla prošlapané boty, tak jsem jí dal nějaké sportovní, které už nenosíš,  protože nejsou v módě. No a protože bylo venku zima, dal jsem jí ten svetr, cos dostala loni k narozeninám a nenosíš ho, protože ti prý nesluší.  Pak jsem jí dal jedny tvoje tepláky, do kterých už se nevejdeš.

 

     No, a když už odcházela, tak se mě ještě zeptala: "Je tady ještě něco, co  vaše žena už nepoužívá?"

 

     "No, a bylo to..."

 

 

Komentáře (42)add feed
On ten druhý vtip je jako děsná sranda, : wendy
ale když ženy kolem nebo po padesátce ztrácí sexuální apetenci a muž si právě v těchto letech dokazuje, že na to sakra ještě má - tak to je ten okamžik, kdy si tedy najde milenku. A co teď. Má se ta manželka radši obden "přemáhat" ? Neříkám, že takhle je to všude, ale ledaskde určitě ano. Co vy na to ?
listopad 29, 2007 07:37
Wendy, : Míša šíša
zrovna včera jsem četla jednu zajímavou větu: "Sex se nemá vynucovat ani odmítat."
Tak už je ti to jasný? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

PS. Já z toho teda nebyla moudrá ani trochu. Připadá mi to jako protimluva.
listopad 29, 2007 09:11
No vono Wendy to zase nejni až tak uplně tak. : NČ
Von ten chlap rovněž ztrácí sexuální apetenci. Jenže ztrácí ji PŘEDEVŠIM na to, co má doma. Pochybuju, že by chtěl po svý vlastní vojetý padesátce, s kerou 25let líhá v jedný posteli, aby obden byla k dispozici. Neuražte se dámy, takovýho chlapa nejen neznám, ale ani si neumim představit. Zato si velmi snadno představuju padesátníka s velikym apetitem na dvacítku, která se do tepláků jeho manželky vejde dvakrát. A to nejen obden!
listopad 29, 2007 10:05
Tak dvacítku by chtěl každej, že. : wendy
A "takovýho chlapa" znám. A protože mě ale zajímá mužský pohled na věc, jsem ráda, že ses ozval, a co bych se urážela. I ty máš svoji pravdu. I Míša. Pravdu máme všichni. Všichni tady jsme sqělý !
listopad 29, 2007 10:22
Wendy, Míšo, : strejda
No néééé, to jsou mi otázky...
Tak mě napadá, že když už tu má Daniela právníka, nebylo by od věci, poohlédnout se také po nějakém šikovném sexuologovi, který by vysvětlil nejen Míše tu protimluvu.
Wendy, přece existují i jiné způsoby, než ta směšná kopulace, při které se člověk mnohdy zadýchá a zapotí jako prase.
Začneme třeba mazlením, postupným pleněním, přidáme hnětení a mezi tím občas ochutnáme, je-li těsto dostatečně vláčné.
Nebo další způsob: Broučku, beruško, miláčku, prdelko, zlatíčko nebo Wendulko, Míšulko (dle zvyku), nepůjdeš se mnou dnes do hospody? Pojď, dáme si něco dobrého na zoubek... a pak se uvidí...
Výše zmíněný způsob dolejzání je vhodný zvláště po nějaké předchozí itálii, kdy viník už nechce dále hrát bobříka mlčení a proto dolejzá.
Velmi vhodná je také snídaně do postele i se spoustou vitamínů a dobrého kafíčka.
Nevěříte? Veřte!

listopad 29, 2007 10:27
Strýcu, nezapomněl´s na hlenění? : NČ
.
listopad 29, 2007 10:30
Wendy. Všichni tady jsme sqělý ! : NČ
No, já určitě. Říkají to o mě.
listopad 29, 2007 10:33
Kdesi jsem četla, : mamča
že po 30ti letech manželství je manželka jen tlustej kamarád. Ale když je správná konstelace hvězd, tlak, teplota a rosný bod ideální, a ta svíčková s brusinkama byla dneska fakt špičková...třeba i na ten radostný sex dojde. smilies/wink.gif
listopad 29, 2007 10:33
Tak já bych byla pro plenění s vitaminy... : wendy
Tak ta tlouštka je blbá, a třeba vytahaný tepláky a natáčky ve vlasech úděsný. Žena musí být krásná, upravená, štíhlá, dobře vařit musí. Co my všechno musíme...
listopad 29, 2007 12:12
NČ, : Míša šíša
mě to teda taky neurazilo (skoro smilies/grin.gif). Ale co to je za výraz "vojetá padesátka"? Co je myšleno tím "vojetá"? To jako že ten sex tomu svýmu neodmítala a byla mu k dispozici a tím se tedy vojezdila, anebo je vojetá už ze zásady - že je jí prostě padesát? To by zrovna tak ta ženská mohla říkat, že se jí nechce "to-tamto" s tím jejím vlastním vojetým padesátníkem, ne? (No, je fakt, že si teda nedovedu představit sex s panděrovatým upoceným chlapem v bílym tílku a červených trenclích.) A jinak si myslím, že se pleteš. Chlapi, kteří mají zájem o častý sex s tou svojí vojetou, existují. Aspoň já teda jednoho znám (pravda, ještě mi nebylo padesát). A jak si tak vzpomínám, co tady kdy strejda napsal, tak on určitě taky nebere svoji manželku jako vojetou, se kterou by na to neměl chuť.


listopad 29, 2007 12:21
Wendy - dobře vařit nemusí!!!!! Jinak JOOOO!!!! : NČ
.
listopad 29, 2007 12:22
No vida, tak to už máme dva praštěný chlapi s častým domácím zájmem : wendy
NČ, však já taky dobře nevařím...
listopad 29, 2007 12:45
Strejdo, : Míša šíša
na to vysvětlení snad ani sexuologa nepotřebuju. Stačí normálně lidskej pohled na věc. Přece, když na mně nikdo nebude sex vynucovat, nebudu ho ani odmítat, ne? A naopak - odmítat budu až tehdy, bude-li ho na mě někdo vynucovat. Ježiši, už jsme zase u tý logiky... Anebo to chápu blbě? Jako že když on řekne "mám chuť" a ona řekne "já ale teď chuť nemám", tak už je to bráno jako odmítání? Pak už je to ale o tom, co zmínila Wendy v prvním příspěvku - o přemáhání, ne?
listopad 29, 2007 13:20
Míšo, : strejda
já se nestačím divit. Oproti minulým létům, kdy jsi měla neustálé problémy s logikou a kdy jsme spolu byli stále vepři, jsi se značně zlepšila. Děvče, já Tě chválím. Tvé logické uvažování nemá žádnou chybu.
Potěšila jsi mě.

Takže Kudlano, sexuologa už nepotřebujeme!

listopad 29, 2007 17:04
Strejdo, : Ceskymo
ze tys bral lekce u myho bejvalyho manzela? Ten jeste v sedmdesati by porad... smilies/cheesy.gif a tak taky dost casto dolejzal, i s tim kafickem do postylky... smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
Jinak do padesatky to mam za roh, ale nejak se necejtim vojeta - hele, NC, kolik ty mas vlastne najeto? smilies/wink.gif
listopad 29, 2007 17:29
Kudlanko, omlouvám se za tu "kudlanu". Ty přece nejsi žádná Kudlana... : strejda
Až teď jsem si přečetl Českymo a vidím to tu. To byl ošklivý překlep z mé supertenké klávesnice.

Míšo, ještě malý dodatek k té naší logice.
Když ON řekne "mám chuť" a ONA "já ale teď chuť nemám" není to bráno jako odmítání, ale jako tvrzení proti tvrzení.

Českymo - k tomu dolejzání: Pokud jsem prokazatelně vinen já, je mě spíláno za to, že jsem něco udělal či naopak neudělal a ono se to udělat mělo, uznávám, že jsem vinen a tečka. Zbytečně dlouhé řeči o ničem zde nemají místo.
Za chvíli dolejzám.
Pokud je tomu ovšem naopak, prokazatelná vina je na straně odpůrkyně a ona pak tvrdí opak a navíc říká nepravdu, že já se hádám (i když se pouze hájím), nepřilezu ani kdybych měl hlad, protože já umím vařit a tak klidně vyčkávám. Řada je na odpůrkyni.
Tolik k té logice.
listopad 29, 2007 18:49
Vidis Strejdo, : Ceskymo
logika je logika, ale umet varit se vzdycky vyplati! smilies/grin.gif
listopad 30, 2007 06:23
Ale ježišmarjá, "vojetinu" jsem nemyslel kurnik nijak urážlivě :-) : NČ
Jde JEN O MÝ POCITY a pocity mejch kamarádů. Jestliže teda existujou chlapi, kteří po padesátce maj obden chuť na totéž, co maj obden už po celejch 25 let, tak mají můj obdiv!
Pro mě je to sice nepochopitelný, ale přesvědčily jste mě, že u vás doma existujou. Tak ať vám to vydrží nejmíň do stovky!!!!!
Ceskymo, k tvý otázce. Já už za NEJBLIŽŠIM rohem pojedu šedesátkou :-(((
listopad 30, 2007 06:30
Ale NČ pozor, : wendy
mimo obec za vzdálenějším rohem můžeš i rychleji...
smilies/cheesy.gif
listopad 30, 2007 08:26
NČ, : Míša šíša
vždyť to přece nemusí být pokaždé totéž, ne? Nakonec to je i na tom chlapovi, aby to bylo také pro něj zajímavý a nevšední. (No, já si kdyžtak namaluju na druhou stranu hlavy nějaký jiný ksicht, aby to měl teda jiný. Jo a víš co se říká: ve tmě je každá kráva černá :-))

Ježiši, do stovky nééé... Tak čilá v tom věku asi nebudu smilies/grin.gif smilies/grin.gif
listopad 30, 2007 08:47
hmm já to mám tedy asi celoživotně : Inka
nějaký otočený, když jsou jiný ženský ve stresu, tak žerou a tloustnou, mě se zavře klapka a nejím, nemůžu a hubnu, jak mi tak táhne pomalu na padesátku tak mám větší apetit a daleko víc si to užívám a vůbec to všechno nějak víc intezivněji prožívám, narozdíl od jiných kamarádek, které by to nemusely už vůbec, tomu nerozumím. Tak si tak občas říkám, jestli náhodou nenarazily na nešikovné milovníky. smilies/undecided.gif smilies/undecided.gif smilies/undecided.gif
Strejdo, to s Tebou tedy souhlasím, že k tomu i já velice ráda připojím to gurmánství do postýlky i jinak s milým kafíčkem, válením, hnětením, masáží...., asi je vždy potřeba udělat k tomu atmosféru (svíčky, vínko, vonné tyčinky, krajkové spodní prádlo, nějakou prima sexy noční košilku, kolikrát k tomu stačí i trochu vypasované šaty a kozačky, příjemný parfém....) a ne používat donucovací protředky. No všechno je asi o komunikaci s partnerem a dát tomu trochu nějakou nápaditost nebo ne? Holky dejme do toho trochu té ženskosti, to zlomí každého chlapa a hlavně mu hned nedat, chvíli to chce běhat okolo stolu a dělat."jo dneska, no to nééé".
No třeba je to nápad na vánoční dárek, co takhle "Kamasutra" smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
listopad 30, 2007 10:17
Inko, : Míša šíša
teď jsi mě teda rozesmála, když jsem si živě představila, jak běhám kolem stolu, za mnou manžel a ještě dál za ním naši dva psi, kteří by to brali jako výzvu ke hře. smilies/grin.gif smilies/grin.gif
(Samozřejmě chápu, že to bylo myšleno obrzaně. Jo, máš stopro pravdu.)
listopad 30, 2007 10:45
Jéé, ne obrzaně, ale OBRAZNĚ : Míša šíša
smilies/cry.gif
listopad 30, 2007 10:46
hi hi hi, to by bylo Míšo : Inka
jako v té pohádce jak tahali řepu smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
no já mám naštěstí kocoura a ten si takhle hrát tedy nechce, sice se chce pak ve výsledku přitulit když tedy polevíš a nakonec tedy dáš, ale to se dá ustát, jak říkala Alena T, "nech ho je malinkej". smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
listopad 30, 2007 10:53
Ja si myslim, ze chlapum jako je treba NC to po padesatce v posteli moc nejde : mila1
takze proto se vymlouvaji na to, ze je vina na strane manzelky (ze je neupravena, nestihla atd.) a hledaji mlade nezkusene holky, kterym mohou namluvit, ze tech par smesnych kopulacnich pohybu, na ktere se zmohou, je ten nejuzasnejsi sex, co lze zazit.. Manzelkam to totiz namluvit uz nedokazou, protoze manzelky pamatuji doby, kdy jim (chlapum) to jeste slo smilies/smiley.gif
listopad 30, 2007 11:07
... : bb
a zatímco muži v tomto většinou jen stárnou, tak ženy zrají a jsou náročnější, že smilies/smiley.gif
listopad 30, 2007 11:09
bb: presne tak... : mila1
smilies/smiley.gif
listopad 30, 2007 11:13
... : mura
listopad 30, 2007 19:41
Ale NC : Ceskymo
dyt ja to taky neberu nijak urazlive... vono je to na obe strany. Kdyz je ten chlap nepritazlivej, tak co s tim, zrovna tak u zensky. A myslim si, ze na veku v tomhle vubec tak moc nezalezi, jak by se nam snazily namluvit "spolecensky" magaziny. Nekdo je fajn a sexy a zabavnej v sedesati, jinej, je nudnej k uzoufani uz ve dvaceti.
Tak si tu sedesatku uzij, ja pojedu pristi rok padesatkou a nejak se toho nedesim, spis naopak, deticky odrostly a zivot je jedna basen!
No ale treba ma Mila 1 pravdu - vono se to snadnejc vokecava u jehnatka nez u stary ovecky smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
listopad 30, 2007 21:24
Mílo 1, Ceskymo. : NČ
Je vidět, že s s těma "pár pohybama", vydávanejma za úžasnej sex, máte smutný ale zato bohatý zkušenosti.
No, litovat vás nebudu. Máte, co samy chcete. Ono je samože snadnější vysmát se chlapovi, kterej nechce, že chudák nemůže, než hledat důvod, proč nechce.
prosinec 03, 2007 09:19
NČ : neonka
Jasně jste chudáci.
Ale co takové ženy, které měly sportovce fešáka a teď v 50 mají panděratého pantátu chrápajícího před televizí?
A jeden malý příklad: mladice se vzala výrazně staršího, který o ní rozšiřoval že je neplodná. No, opravdu s ním to dítko neměla. Když si pořídila mladšího, najednou neplodná bejt přestala a má 2 děti.
Fakt jste takový chudáci?
prosinec 03, 2007 09:53
Teda muro tak jsem si to přečetla : wendy
a nestačím žasnout. A připomíná mu to doby, kdy v různých zastupitelstvech (třeba mini na sídlišti) nesměli být ti, co se přihlásili a skutečně něco dělali (uklízeli před barákem i za barákem, organizovali Dětské dny nebo chodili za MDŽ nebo Den matek za starýma opuštěnýma babkama) ale musela být přísně dodržena určená skladba ! Museli tam být dělníci, rolníci a pracující inteligence, určité procento žen - děs a běs. S tím se nedalo nic dělat, takže to táhlo pár blbců. A tohle je něco podobného. MUSÍ tam být rovnoměrné zastoupení ! Ale v životě to tak přeci není a na existenci menšin apod. by děti žijící v normální, různorodé společnosti, měly být připraveny dostatečně.
prosinec 03, 2007 10:07
KAmarádka mi vždycky říkala : : wendy
žádnýho chlapa nelituj !
*********************** smilies/sad.gif
prosinec 03, 2007 10:08
Proč píšeš paušálně o všech chlapech "jste chudáci" ??? Někerý jsou, někerý nejsou. : NČ
Uplně stejně, jako baby. Někerý sou chudinky, někerý nejsou.
Mě ale vždycky fascinuje, když nějaká ženská si stěžuje na neschopný chlapy. A ještě, když s ní chlap už nechce ********, naopak by chtěl něco chutnějšího, tak namísto, aby se nad sebou sebekriticky zamyslela, tak zcela nesebekriticky odsoudí chlapa, že stejně k ničemu už v posteli nejni, což vona - jako zkušená pozná, zatimco ta mladinká nezkušená (hahahahahaha) pětadvacítka to nepozná. Snad se tomu řiká Z nouze ctnost, nebo i jinak. Podstata zůstává.
prosinec 03, 2007 10:09
Přijde mi stejně zrůdné, když ženská ventiluje veřejně a netaktně, : Eva
a navíc před "samotným obviněným", že stále doma čeká.... a nic,
jako je zrůdné případné chlapské vysvětlení: jedině a výhradně proto, že jsi "vojetá padesátka".
Ale sama za sebe jsem se s tím, bohudík, ve svém životě zatím nesetkala


prosinec 03, 2007 13:52
Ale Evííííí :-) : NČ
Myslim, že jsem psal - nic ve zlym, nebo taknějak :-)
Ale v principu to tak (třeba i bohužel) je. Za vojetou padesátku, která tě tak pobouřila, si teda dosaď 25 let okoukanou, ne vždycky naladěnou, ne vždycky upravenou a namalovanou, už zdaleka ne tak fyzicky přitažlivou jako pětadvacítka....
To jsem napsal též zrůdně???? Myslím, že ne, a přitom je to totéž:-)
prosinec 05, 2007 07:13
Ale NČÍÍÍ : Eva
já jsem jen chtěla naznačit, že lidská sexualita je samo krásná, ale komplikovaná věc a existují a vesele tam přežívají různé mýty a nepochopení, kterými si lidé navzájem, to možné moc hezké, dopředu ničí.
Podívej, mně se to lehce říká, protože já neměla "to štěstí", abych s někým vydržela (a asi především on se mnou) nějakých 25- 30 let
smilies/smiley.gifa jistě to může, myslím i poměrně výjimečně, existovat a musí to být určitě kouzelné, když se zadaří smilies/smiley.gif A já, když se nad sebou zamyslím, tak ač ženská, tudíž nepreferující vizuální podněty v sexu, nevím, nevím, zda bych toho byla schopná (no a teď mne některé moralistky sežerou smilies/wink.gifA ví bůh, že tedy nejsem nijak promiskuitní smilies/smiley.gif
Mně pobuřují a jsem smutná z lidí, kteří si to usnadňují jednoduchými řešeními, hlavně tedy, že za to může vždy ten druhý a ještě ho naprosto poníží. A je jedno, zda chlap, či ženská. To nevidím jako řešení ničeho! Nevím proč to dopustili, ale s dost chlapy nad 50 jsem o tom mluvila, takže se mi jen potvrdilo, že oni skutečně mají sex biologicky podmíněný v mnohem větší míře vizuálními podněty, ale spousta z nich prostě nemůže proto, že jim jen poklesla hladina hormonů, což se dá úplně bezbolestně řešit (nemyslím viagry ap.hrůzy), že jsou z toho zpravidla uvnitř pěkně vyděšený, že se poprvé v tom projeví úbytek sil a konfrontace s konečností jejich života a dusí se v tom pěkně sami a řešení někteří najdou v rezignaci na sex vůbec, nebo zkontaktují nějako mladší, já to chápu. Ale URČITĚ by mne nenadchlo, kdyby mi to udělal můj dlouholetý partner.
Hele, NČ, nám, holkám, to stárnutí taky občas dělá i starosti, přesto mě mrzí, když vidím kolem sebe takový přiblblý keci, jak ten její je v posteli nemožnej a vykládají to, kudy chodí. Bych je vážně propleskla. Bohužel, stále je spousta holek, které k sexu přistupují stylem: tak se předveď, fešáku... to je na nic.
A tak já občas dělám oběma skupinám malinkou a snažím se ze všech sil o vysoce taktní osvětu: "klukům" říkám, kup si ty hormony a hodně koukej po ženských, přeci nejsi po smrti, to by bylo, aby to s tebou nehnulo
no a holky se snažím přesvědčit, aby nebrali sex, jako výhradní potvrzení své ješitné ženskosti a víc se bez zábran samy poznaly a přestaly si připadat provinile, když si užívají. Někdo slyší, někdo ne. Ale je sranda, když pak vesele volají, jen musím jim zakázat, aby volali po každém "úspěchu", bych nic jiného nedělala. To jsem toho tedy nakecala smilies/cheesy.gif
Takže NČÍÍÍÍ, ty to vůbec sice nepotřebuješ, ale nedávno bylo výzkumem zcela jednoznačně potvrzeno, že pro kardiovaskulární systém muže působí naprosto exaktně skvěle každodenní "desetiminutovka hledění na pěkná ženská ňadra", účinkuje to údajně lépe, než posilovna (kontrolní skupina cvičila), tak bych ti láskyplně doporučovala, aby ses, ze zdravotních důvodů, porozhlédl na pracovišti smilies/wink.gif smilies/wink.gif A stejdu děsně chválím, ten už to s Nigellou pěkně praktikuje smilies/smiley.gif
Ale co Vám, chlapci, vážně závidím, je to, že jste v této oblast vzácně přející. A to je u žen hoooodně vzácné. Ty z ješitnosti občas bojují i o "samce", o které vůbec, ale vůbec nestojí! A nespletla jsem si server????Ne.
prosinec 05, 2007 08:53
NČ : neonka
Eva to všechno úplně báječně vystihla.
Co ti tvoji kamarádi dělají proti tomu pocitu ohranosti?
prosinec 06, 2007 08:04
Takové dobře zajeté auto : strejda
je spolehlivé a také výkonné.
prosinec 06, 2007 10:16
Ježišmarjá Eví. To už dneska nestačim dočíst, natoš odpovědít :-( : NČ
Neonko - já to řešim trochu jinak. A mí kamarádi vesměs též. Nějak podobně jako Eva jsme neměli to "štěstí" tak dlouho setrvat v jednom loži.
Strejdo. Jo. Jasně. Spolehlivé a výkonné. To je přeci na každym, co preferuje. A když to funkuje, je to v nejlepšim pořádku. Kéž by to tak bylo vždycky!!!!
Řeč ale byla o tom, že když TO nefunguje, tak je to tím, že chlap už nemůže. K tomu jsem jen, se skromností sobě vlastní, podotkl, že mohou bejt i příčiny na straně opačný.
prosinec 06, 2007 13:46
No, vidíš, co děláš, NiČí, : Eva
já tady, napůl grafomansky (se omlouvám), trávím "poslední zbytky svého mládí", abych se pověnovala exkluzivnímu a strhujícímu tématu, a Ty si zatím celý den NIČÍŠ kardiovaskulární systém marnou snahou o "nápravu morálního a právního profilu některých neomylných supermatek" smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
To je pak práce, s některými lidmi smilies/wink.gif :
prosinec 06, 2007 19:09
padesátnice : milamilen
I ve staré knize najdeš pěkné čtení smilies/kiss.gif
leden 04, 2008 20:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]