O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SOCIÁLNĚ PRÁVNÍ SYSTÉM V ČR PDF Tisk E-mail
Středa, 14 listopad 2007

 Ač se jedná o záležitost spíš smutnou, vzhledem k tomu, že je to taková internetová poezie, textík "letem světem" nabízím vám ho v dnešním pošmourném dni víceméně k pobavení. Vzpomínám si na jeden starý italský černobílý film, ve kterém se - při pohledu na padající sněhové vločky -

jeden mládenec nadšeně obrátil k druhému: "Podívej, padá nám práce, bude na jídlo!" No, myslím, že v tomto případě se to jaksi mine účinkem. Vlastně - nejsme v Itálii...

 

 

 

  • Mají právo na zveřejnění pozitivních informacích o svém etniku. V případě pokusů o  zveřejnění  negativních  informací, mají právo cenzury. Z to vyplývá i právo na utajení informací, které by veřejnosti dokumentovaly náklady na jejich „nezadatelná práva“. Položky "má dáti dal" z tohoto pohledu nejsou oblíbeným  tématem jejich zastupitelů a mluvčích.
  • Mají  právo na dotace na projekty rozvoje své kultury a na rozličné spolky.  Stát má pak povinnost jim vyhovět (i když se třeba zjevně jedná o podvod).
  • Bez obav mohou zneužívat sociální systém. Pokud to již přehání a úřady tak svolné nejsou, mají právo žalovat republiku v zahraničí, kde jim téměř jistě vyhoví. V konečném důsledku to stejně zaplatíme.
  • Mají právo na stejnou zdravotní péči, i když do zdravotní pokladny nejspíš nikdy nepřispěli.
  • Mají nezpochybnitelné právo na neomezený počet potomků. Povinností státu je uhradit  finanční  náklady  na  jejich vychování, případně "převychování".
  • Mají  právo (ostatní povinnost) chodit do školy. Pokud  se nic nenaučí, je to chybou výukového programu.
  • Mohou demolovat  cokoliv, i to, co jim nepatří. Naše je povinnost  uvést vše do původního stavu. Případné pokusy o obranu se neslučují s jejich právy na poklidný,  slušný a důstojný život v naší zemi.
  • Mají  právo  získat  byt  jen na základě své etnické odlišnosti. Na rozdíl od ostatních.
  • Mají právo na důchod v stejné výši jako ti, co pracovali.   
  • I když naši vlast pomlouvají v zahraničí, tak pokud odjedou jinam a nakonec neuspějí, mají právo se vrátit a žádat znovu o podporu, kterou také dostanou.
  • Mohou zaútočit se zbraní v ruce beze strachu z obvinění z rasistického útoku. V opačném případě to neplatí: budete trestáni nejen za napadení, ale především za rasismus.

 

 



 

Komentáře (36)add feed
A bude hůř ... : Sandokan
Nebetyčná vyčůranost a po generace rozvíjená schopnost parazitovat na svém hostiteli jim spolu s neplodností našich zákonodárců a tupostí multikulti potentátů nabízí skvělou budoucnost po celé příští generace. Ach jo. Odcházím pokorně pracovat, aby měli z čeho užívat.... smilies/sad.gif
listopad 14, 2007 14:17
Bohužel to tak je. : Myška
Řekněte mi, jak potom nebýt tzv. jednostranný rasista? Proč příslušníci jiných etnik, pocházející ze zcela jiných a nám daleko vzdálenějších poměrů, jsou schopni se přizpůsobit? Protože chtějí. A to je ten problém, příslušníci předmětné pozitivně diskriminované menšiny, po staletí parazitující na obyvatelích oblastí, kterými kočovali, se nechtějí učit, nechtějí pracovat, chtějí jen brát. A náš systém jim jde skvěle na ruku. Nedivím se sílícímu hnutí ultrapravice.
listopad 14, 2007 14:25
... : bb
navíc stát vyhazuje další mraky peněz za programy, projekty na začlenění menšiny, zapojení do vzdělávacího a pracovního procesu...takový nesmysl, taková hloupost, tolik zbytečných výdajů, které by posloužily jinde ! oni se nechtějí začlenit, vzdělávat, pracovat, chtějí jen zadarmo žít a brát a dostávat...ti, kteří jsou jiní, nepotřebují programy, projekty, jen naše slušné chování, s ostatním si poradí, znám pár takových výjimek, nikdy nechtějí nic navíc..ti, co se začleňují co pamatuju, přitom jen berou, jsou póvl, šunt, odpad, chamraď

listopad 14, 2007 14:37
Stát : Sandokan
Náš stát (a koneckonců všechny okolo) reprezentují převážně nemakančekové, kteří si místo rázného zásahu také přihřívají svoji polívčičku a nad záminkou podpory nepřizpůsobivých si plní vlastní koryto. Není to tak pp. Uhl, Džamilo,... ? Hnus velebnosti.
listopad 14, 2007 14:56
Sledovali jste v neděli Občanské judo? : Myška
Doporučuji shlédnout, na webu Novy je k dispozici.
listopad 14, 2007 15:10
Kdo máte nízký tlak, doporučuji přečíst tento článek : : mamča
listopad 14, 2007 16:35
mamča : Jasmina
a joooo,tak to mam ted misto kafe......nic....premyslejte,je mi to jasny,je to chteny. Vladam nejde o to aby staty zily v pokoji,lidi v pokoji jsou silni beze strachu,bez vasni,schopni napracovat tolik hodnot dopredu,ze by mohli bud od 30ti do duchodu nebo se starat o zeme tretiho sveta atd. Clovek,ktery je v klidu ma cas se vzdelavat,studovat sva prava,poukazat na kazdou chybicku v systemu a dat reseni napravit chybu hned v zarodku.Jenze vlady nas neberou jako lidi ale jako lidske pracovni sily,ktere je treba zdimat a pak beztrestne vyhodit. Chteji nam kontrolovat vsechno od narozeni az po smrt.Tyhle do nebevolajici nespravedlnosti vedou k nenavisti rozhorceneho lidu,nadrzovani mensinam a podporovani luzy vede k dalsim a dalsim napadum,jak se obohatit a vychechtat se.V lidech to vre,zakladaji spolky,strany,po kazde zprave podobne jako tato se k nim pridaji dalsi a zase to jednou buchne a bude krveproliti.A pak,vlada s medovym hlaskem a s usmevem od ucha k uchu prijde s resenim,jak to udelat aby uz nikdy nebyly ty ohavne valky.Uz ten prostredek maji,jen se musi dosahnout toho,ze vetsina lidi po tech krvavych hruzach TO dobrovolne prijme. A potom opravdu nebudou valky,vasne,city...
Nemyslete si ze ta mensina je Strassburku nejak sympaticka,ze ti soudci tam opravdu zatlacili slzu dojeti,ze vlada proste ma tyto lidi tak nejak rada...kdepak,-oni jsou stejne tak obeti projektu jako my,ostatni.Nyni slouzi-rozdmychavaji ty vasne. Jestli opravdu nemaji fyzicku na prace,az splni svuj ukol,ktery nevedomky uz plni nyni,budou eliminovani.
listopad 14, 2007 19:13
byla jsem blbá : alena.tečkovaná
a proto jse odmaturovala s odřenýma ušima. Vysokou tí pádem nemám - myslíte, že bych teď mohla ve Strassburgu mohla zažalovat český stát?_ Nějaký to euro by se mi setsakra šiknout. Nakonec, naši vládci mají takových milionů, že ani nemají ponětí, kolik vlastně a ani nevědí jak k nim přišli. Kdybych uškrábla jeden jediný (ten milion), tak by to snad ani nepoznali.
listopad 15, 2007 03:54
Na co si to vlastně stěžujeme? : NČ
Už dvacet let volíme furt stejný ksichty. Motaj se v parlamentu pořád dokola, občas si nanejvejš vyměněj nějakýho ptáka na klopě. Furt!!! Už skoro 20 let!!! Jsou nenahraditelní, bohorovní, neodvolatelní! A škoděj a škoděj. Přesto po dalších volbách zase usedaj do stejnejch lavic. Samozřejmě, že zlikvidujou KAŽDÝHO slušnějšího, kterej se mezi ně nějakym omylem dostane. Omylem proto, že už maj koryta ohlídaný dávno před volbama. A když čirou náhodou začně nepatrně víc prosperovat doposud neprosperující strana, má naději na pár koryt, ihned je zlikvidován dosavadní předseda a nahrazen notoricky ZNÁMYM a dávno profláknutym odulym ksichtem, následovanym sice neznámou ale vo to vošklivější *****, s podivnym nečeskym jménem!!!
Máme to na věčný časy a nikdy jinak! Ale teď už si za to fakt můžeme sami! Blbec si nic jinýho nezaslouží.
listopad 15, 2007 06:32
To není jen složením vlády, NČ : wendy
i když je nijak nešanuju, to nemusím vysvětlovat, že. Že je náš stát slaboch obecně, je fakt. Místo schopných osobností korytáři. Ale - není to jen tím. Tento problém se řeší už po staletí a ještě nikdo jej nevyřešil. Osvícený Josef II. blahé paměti jim zakázal pobyt na našem území pod dost odrazující sankcí, osvícený Masaryk jim zakázal kočování, kolektivizující 50. a následná léta s nimi chtěla víceméně po dobrém - nic platno. Co já o nich načetla, nadiskutovala, chodila v terénu. Chce to pevnou ruku a nekompromisnost. A těch peněz vyházených na různé projekty, kvůli čárce v Bruselu apod.
Jasmi - máš recht, lid obecný je lid mravenčí, k použití jako lepší otroci. Chléb a hry. Rozděleným a rozhádaným se lépe vládne. BA velmi dobře se jim vládne...
smilies/cry.gif smilies/angry.gif
listopad 15, 2007 07:39
Teda, tlak mám normální, : Míša šíša
ale ten článek na ženě-in mě nadzdvihnul ze židle.
*****! ** ******!!!!!!

listopad 15, 2007 09:02
NC,wendy : Jasmina
ale to neni jen v Cechach a na Morave a na Slovensku,to je i v Belgii stejnej bordel,resi se pseudoproblemy aby se odvracela pozornost od skutecnych.Urcite i v Anglii,Svedsku.Co ja vim,mozna podobne problemy ma Rumunsko,Polaci-tam zas resi neco jinyho,ti mi pripadaj ze vodkejvou vsechno. Tak bych nerekla ze jen nas stat je slaboch.
listopad 15, 2007 09:19
Žena -in - : Myška
no že já pitomá se vůbec učila! Proč pracuji! Vždyť je to tak snadné, nesnažit se, nedělat nic, a potom zažalovat stát! Štrasburk bych musela vyhrát! Sakra, kde to jsme? Samozřejmě jsme si to zavinili sami volbami stéle stejných zákonodárců. Ale je snad koho volit jiného? Na příkladu zelených je vidět, že překročením prahu poslanecké sněmovny v mozku proběhne nějaká reakce, která neumožňuje zákonodárci myslet na blaho národa, tedy těch, co ho volili, ale jen na blaho své. A pak to tak vypadá. Celá sněmovna se sejde a hlasuje jednotně jen v případě, kdy se projednává zvýšení poslaneckých platů a dalších bohatých prebend.
listopad 15, 2007 09:22
wendy : Jasmina
co se tyce rozdeleni,tak to je prave ten projekt a ve vsem,to vidim tady a tyka se to primo uz jedincu. Jak se v nejake firme da dohromady particka lidi-uz je prerazuji.Vedeni ma pro tento system skoleni.Postak slouzi ve svym rajonu 3 mesice a pak jde do jineho,policajt obchuzkar to same,lide v supermarketech taktez. Nechteji aby se clovek zabydlel a utvoril si tzv. rodinku kolem sebe. Logicky prece takovy clovek pak chodi do prace mnohem radeji,polda pozna lidi blize coz by bylo uzitecne v pripade deliktu,ne-proste chteji abychom meli k sobe sentiment masiny;nikdo nikoho nezna,neduveruje. A tak jsem uz zde zaslechla ze tohle je prave zkusebni projekt,no ale dle vysledku to tak vypada.
listopad 15, 2007 09:29
Jasmí, : Míša šíša
to je ale strašně smutný!!!

Wendy, to o tom Josefu II. jsem nevěděla. Asi se to ve škole neučilo smilies/smiley.gif Zajímavé...
listopad 15, 2007 09:37
je Miso : Jasmina
Tak nejak takove podruzne prani me, bylo byt postackou. Ja z detstvi mela takovy vzor jedne,ktera objizdela na kole par vesnic a ze nekdy byla nepohoda,to by mi nevadilo. Snad u kazdyho baraku ji pozvali dovnitr,tu buchtu,tam stamprdle,jo nekdy byla docela ze sluzby ovinela.Predala duchod,popovidala,dovedela dalsi novinky a jela dal. Tady jsou postaci ve stresu,nepopovidaji a zatim si teda drzi aspon ten profesionalni usmev,jo ten je tady povinnej.Jenze pak taky vidis balicky prede dverma,nebo vetsi obalky,co se nevejdou do schranky,to protoze domaci nebyl doma a jemu se to nechtelo tahat zpatky na postu. Kdyz se balik ztrati-hon si pak postaka,kdyz ho ani neznas. Znamej by si to nedovolil...proste kouzlo posty je v cudu.
listopad 15, 2007 09:56
Jasmi, stát je slaboch obecně, : wendy
vymahatelností práva i tím, že si do toho nechává kecat. Vím, že sebesilnější stát tohle zatím definitivně nevyřešil. Rozdělování lidí - souhlas. Nejen že zakazují odbory, ale my si nesmíme říkat výši platu, odměn, atd. a být ve střehu a podezřívaví. DAří se to jak kde.

Míšo, to bys koukala, co se ve škole neučí. Tady na našem území jsou cikáni už půl tisícitelí - a nic. Ten Josef II. přikázal uřezávat pravé ušní boltce cikánům, kteří se objevili v Čechách a levé těm, co se objevili na Moravě. Fakt. První pokusy o asimilaci byly uzákoněny za Marie Terezie. Další výrazná omezení proti cikánským tlupám vydáno výnosem ministra vnitra 14.9.1888. A z poslední doby - citát z roku 1995, podepsaný Českou romskou asociací : "...už nedovolíme, aby nás tvarohové držky vykořisťovaly..." uveřejnil český deník č. 35/1995. Proto se mi pění krev, když se jich globálně někdo zastává. Proto.
smilies/cry.gif
listopad 15, 2007 09:57
... : hadimrcha
To o těch právech je pravda. Když leží u nás v nemocnici nějaký cikán, pardon rom, chodí za nám denně tak 30 dalších na návštěvu. Myslíš, že se přezouvají, nebo mají ohled na ostatní pac., kdepak na to přece mají právo, přijít na návštěvu, ale dodržovat klid, nebo hygienické návyky , to není jejich povinnost. Je mi z nich opravdu na nic.
listopad 15, 2007 10:12
To je ta slabost státu : wendy
že nejsou páky na to, aby je bez nařčení z rasismu mohli vyhodit. Práva všechna, povinnosti žádné. Takjle to přece nejde. Nebo ?
listopad 15, 2007 10:36
Teda Wendy, : Míša šíša
ty jsi chodící encyklopedie smilies/grin.gif
listopad 15, 2007 11:10
Já si myslím, že Brusel tohle dělá : Alena Puntíčkovaná
v hrůze, že by se snad naši Romové nastěhovali k nim. Už je znají a radši nás odsoudí k totální likvidace, než by je, diskriminované chudinky - nechali, aby se, nedejbože , usadili u nich.
listopad 15, 2007 16:08
Puntíkovaná ma bod : wendy
Míšo, kromě toho, že tady už dlouho bydlím, tak se tím už 16 let profesionálnš zabývám ...
listopad 15, 2007 18:31
No, já bych zrovna TODLE nenazýval slabošstvim státu, anebo daní za demokracii - DOPR*ELE! : NČ
To jsou právě kecy a výmluvy těch, kteří by mohli a měli něco dělat! Jenže ti maj uplně jiný starosti!
Vykouřit!
listopad 16, 2007 06:34
Aby toho nebylo málo, : NČ
zrovna jsem dočetl, jak jeden skutr včera "varoval USA".
Inetová diskuse k tomuhle článku byla okamžitě zablokována!

listopad 16, 2007 07:44
NČ, stát není imaginární subjekt : wendy
stát v tomto smyslu, jak o ně mluvíme, jsou jeho přestavitelé. A ti skutečně nedělají to, co by dělat měli, a dělají to, co by neměli. To přece nikdo nezpochybňuje. Už Ludvík Slunce říkal Stát jsem já. Vždycky ho někdo musí ztělesňovat, jinak to je prázdné slovo. A demokracie podobné jevy sebou nese a nejen u nás, protože lidi (některý) jsou už takoví - zvlčej ! Je to škoda, zbývá konstatovat.
listopad 16, 2007 07:51
Hm, zablokovaná ? : wendy
Taky demokracie...
listopad 16, 2007 07:52
Ale jo Wendy, vo tom žádná, : NČ
mě štve, že lidi mají tak krátkou paměť, že postačí je vždycky před volbama zblbnout kecama.
Demokracie je vláda většiny nad menšinou. No, a vzhledem k tomu, že žiju ve státě, v kterym většinu představuje zblbnutá nemyslící masa, mám jediný právo - občas si, samozřejmě naprosto impotentně, zanadávat. Tak toho práva využívám. Vždyť je to taky skoro to jediný, co, oproti dřívějšku, smím. Teda, taky nemusim stát frontu na banány a na mandarinky. Skvělý!
listopad 16, 2007 08:11
Jo volby - to jsem viděla názorně v našem domě : wendy
dostali jsme díky hlasů lidí do výboru tvora, konfliktního člověka, který se s nikým nesnáší, nezdraví, s kdekým měl problémy, má hanlivou přezdívku i ve vedlejších vchodech - a před volbami stačilo, aby navštívil s blokem pár domácností a šveholil jim do ouška, jak dobře by tu funkci dělal... a to měl chuť dělat přímo předsedu, tak to jsem ho tedy odstřelila, ale s členstvím nic nenadělám, vůle lidi vůle boží akorát že s ním otravujem my a ne lidi. No to jsem odbočila z tématu, sorry. Ale musím sí vám taky někdy postěžovat, ne,kudlankovití ?
smilies/undecided.gif
NČ, u nás se stojí fronty třeba na levný textil v Rodince. A můžeš cos nemohl dříve - letět třeba na Seychelly...
Když vidím ty narvaný košíky v obchoďku, říkám si, to si žijeme! A pak buch ho - ve zprávách varují před enormním zadlužení a dalším zadlužování Čechů. Pak jde reklama - a samá nabídka na půjčky hotových peněz a na nákupy na splátky. Tak ti nevím.
listopad 16, 2007 10:26
Wendy, fronty si užijeme zanedlouho : NČ
i na prošlý máslo, zlevněný na 50 Kčs za čtvrt kila. Taky na vodstředěný mlíko, připomínající vápennou vodu, zlevněný na pouhých 20 Kčs.
Na ty Seychelly mohl letět téměř každej, kdo na to tehdá měl, zrovnatak jako teď. Já jsem na to tehdá neměl, zrovnatak jako teď. Co mě ale naprosto fascinuje, že mi možná ten skutr zařídí bezvízový návštěvy Ameriky. To budu lítat každej víkend, abych se nadejchal OPRAVDOVÝ svobody. Třeba na to budou dávat i nějakej lízing.
listopad 16, 2007 10:43
Ach, máslo nikým nenahradíš, : wendy
budu muset slevit jinde a místo Balantinky pít Rum...
Já vím, že cestovat se nějakým způsobem mohlo i dřív, ale dnes je přeci jenom větší rozlet, to teda lepší je, můžeš se v těch nabídkách přímo rochnit. A úplně všichni na to nemají nikde, to není jen u nás. Tento klad tedy mohu uznat. Amerika mě nijak extra neláká, takže jim na bezvízovost kašlu. Ale ráda bych se podívala třeba na Polárku do Kanady, to ano.
listopad 16, 2007 11:00
Polárku maj na Žižkově v cukrárně i s rumem. Pro Tebe kdykoliv!!!!!!! : NČ
.
listopad 16, 2007 11:35
Nevyhrožuj, chystám se načerpat předvánoční atmosféru v Praze !!! : wendy
Žádné nákupy, jen tak pocourat, skouknout trhy na Staromáku a tak. smilies/wink.gif
listopad 16, 2007 11:40
NC : Jasmina
no nevim o te svobode v Americe,teda pokud mas na mysli Staty,jak jsem slysela a cetla od jinych,tu "svobodu" Ti daj sezrat uz rovnou na letisti.
listopad 16, 2007 16:28
jo za Polarkou : Jasmina
bych jela na navstevu taky)))
listopad 16, 2007 16:29
tak to už budeme 3, jestlipak se tam potkáme v červnu u Polárky . . . : toulavej
Ti, co dost pochybují o opravdovosti americké svobody, by se tam měli zajet kouknout, aby měli srovnání třeba s tou naší. Bohužel, ta naše z toho u mě nevychází moc dobře. A to musím ještě dodat, že i v Americe mají pořád co zlepšovat. Jenže, ten rozdíl mezi fungujícím státem a přístupem k občanům, je vážně velkej. Stačí se podívat, co stát za vybrané daně pro lidi dělá a jak moc je buzeruje.

Českymo, měl jsem dovolenou, ozvu se.
listopad 16, 2007 17:16
toulavej : Jasmina
No to vis,a mas to i tak;jeden vesnickej buran se po revoluci nahodou dostal do Francie a doma pak vypravel. A taky ze jedi ustrice a on ze taky zkusil a pry se do ustrice nesmi kousnout,jinak v ustech nabyde do ohromnych rozmeru,ze clovek pak pry prodela trapas. To vis ze ostatni vcetne mne mu to slupli i s navijakem smilies/grin.gif . No a tak to mas se vsema info. pozn; kdyby se tahle fama snad jeste nekde drzela -pak rikam ze do ustrice muzete kousat jak dlouho chcete...
listopad 16, 2007 22:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]