O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ROZEZNÁTE - POZNÁTE - NAJDETE? - 102 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 leden 2016
Myslím, že nebude hodně lidí, kteří by neznali tak trochu ponurou pohádku dánského autora H. Ch. Andersena o Sněhové královně. Hlavními hrdiny příběhu jsou dívka Gerda a chlapec Kaj, dva sirotci. Stalo se, že Zlý čaroděj stvořil kouzelné zrcadlo, která mělo moc pokřivit obraz toho, kdo se do něj dívá. Nezobrazovalo to dobré a krásné v lidech a věcech, ale naopak zveličovalo ošklivost. Když se čaroděj zrcadlo pokoušel přenést do nebe, prasklo a jeho střípky se rozlétly po celé zemi.

 

 

 

 


   

 

      Nepřipomíná vám to nic? Kolik Kajů by se mohlo vymluvit na "zlý střípek", na chladnou a tvrdou krásu nějaké té Sněhové královny... Bohužel, není na světě dost tak úspěšných Gerd, které dokážou svou láskou přemoct kouzlo té, která jim milovaného odloudila. (A přiznejme si - někdy ten dotyčný Kaj ani za to nestojí :-)))

 

 

      Dnešní úkol je jednoduchý - najděte obligátních pět rozdílů, kterými se oba obrázky liší. A jako vždy - nepište to do komentářů, ať nepokazíte chvilku hádání těm, co přijdou po vás.

Pro kontrolu se můžete podívat sem do "vyluštění"....

 

 

hezký víkend, plný slunce, sněhu

a báječné zimní zábavy

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (4)add feed
... : deeres
Tak to poslední jsem fakt nenašla. A to už jsem byla tak naštvaná, ze své nepozornosti, že jsem si to ve PhotoFiltru ořízla, překlopila na sebe a vrchní vrstvu zprůhledněla a nic. Vlastně se nedivím, touhle metodou se to najít nedalo. smilies/cry.gif
leden 22, 2016 11:29
danielka : -doktor-
Danielko děkuji za nádhernou zimní pohádku.Smutnou,ale se šťastným koncem.Danielko myslím,že dívek Gerd se srdíčkem na správném místě se ještě najde dost i nad Kájem bych hůl nelámal.Žel musím přiznat,že střípků zla poletuje po celém světě vic než je zdrávo,asi se rozbilo moc velké zrcadlo.
leden 22, 2016 13:32
danielka : -doktor-
Danielko děkuji za nádhernou zimní pohádku.Smutnou,ale se šťastným koncem.A tak to má být.Danielko osobně věřím,že se i v dnešní době najde Gerda se srdíčkem na správném místě,ale ani Káj vždy nemusí být povrchní snob.A co se týká střípků zla,žel rozbilo se moc velké zrcadlo,tudíž i zlých srdcí je najednou moc.Přiznávám,že posledního chytáku jsem si nevšiml.
leden 22, 2016 13:34
Slabota, : Lenka1
vejrala jsem na to asi půl hodiny a našla jsem tři. Ten poslední je teda fakt dobrej. smilies/smiley.gif
leden 22, 2016 19:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]