O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

STARÝ DOBRÝ ŘETĚZOVÝ E-MAIL PDF Tisk E-mail
Pátek, 16 květen 2014
(Ještě dostáváte někdo řetzové e-maily? Já už ne, heč. Ale tenhle se mi docela líbil!)  Můžeš jenom získat!!! Jednoduše pošli kopii tohoto textu svým sedmi nejlepším kamaradům, kteří jsou zrovna takoví "vostří hoši" jako ty. Před odesláním připiš svoje jméno na poslední místo seznamu na konci tohoto mailu a první jméno škrtni.

 
 
 
 
    

     Potom zabal svoji manželku, přítelkyni či partnerku do velké krabice (nezapomeň na dírky ve víku, aby se neudusila) a krabici pak pošli poštou tomu, kdo je na prvním místě seznamu. V okamžiku, kdy se dostaneš na první místo seznamu ty sám, obdržíš poštou sedm na sedmou žen, což znamená 823.543 kusů. Dle statistického normálního rozdělení musí být v tomto souboru minimálně:


                                          0,5     Miss Švýcarska,
                                          2,5     modelky,
                                     463         nymfomanky,
                                  3.234        skutečne hodně perverzních žen,
                               20.198         multiorgastických žen a
                               40.396         bisexuálek.

    Což je, dohromady vzato, 64.294 žen, které jsou stoprocentně žhavější, než ten šrot, který jsi odeslal ty!!! Ale to nejlepší teprve přijde: Tvoje stará mezi nimi zaručeně nebude!!!

 


V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEPŘERUŠUJ ŘETĚZEC !!!!!


      Muž, který poslal mail pouze 5 místo 7 svým kamarádům, dostal poštou zpátky svoji starou včetně jejího umolousaného kostkovaného župánku a trvalé migrény. Zároveň se odstěhovala top-modelka, která u něho bydlela od doby, kdy odeslal svoji starou. A co víc, odstěhovala se k jeho nejlepšímu kamarádovi ze školních let (tomu mimochodem mail neposlal).

      Zatímco píši tento mail, chlapík, který byl o šest stupínků nade mnou, si užil už s 837 ženami a leží s těžkým zdemolováním v nemocnici. Mezi tím se před jeho pokojem nahromadilo dalších 452 krabic!!!!



MUSÍŠ MÍT JENOM TRPĚLIVOST !!!!!


      Protože tohle je Tvoje jedinečná příležitost uvést svůj sexuální život naráz do  pořádku. Už nikdy více nákladné pozvánky k pozdní večeři, už žádné strachy před triviálními kravinami, které musíš překousnout jenom proto, abys dostal svoji vyvolenou do postele, žádné podbízení se tchýni a už vůbec žádná nechutná slovíčka typu svatba, zásnuby atd., při kterých Tě polévá smrtelný pot (na zádech a v podpaždí), při kterých ze studu zrudneš jako rak a lapáš po vzduchu ve smrtelném zápase.


      Nerozmýšlej proto dvakrát a pošli ještě dnes tento řetězový mail svým sedmi nejlepším kamarádům!

 

 

 

 hezký víkend,

d@niela

 

 

Komentáře (4)add feed
Dani, : Myška
ten je fakt skvělý!
květen 16, 2014 06:22
tohle je test inteligence, : toulavej
jestli jeden pozná, jestli si může dovolit do toho jít - tedy, jestli na to má místo na krabice a pak, když je rozbalí, to ubytovat, oblékat, živit, financovat – jenom té vody na WC, co proteče, ale hlavně, co s tím zbytkem, který není žhavější, než ten šrot, který odeslal sám :-). A potom, co bude dělat, až sám bude na šrot . . .
květen 16, 2014 10:40
:)) hezký : bb2
Co bude dělat? Co by dělal...vytvoří další řetězový email :-)
květen 16, 2014 12:21
Já bych byla opatrná. : mamča
Co asi tak může přijít poštou v krabici s dírama ? smilies/cheesy.gif
A kdyby to opravdu fungovalo, kdo by posílal do oběhu Miss Švýcarska, byť jen půlku ?
Když pominu skutečnost, že většina žen by se nedala do žádné krabice zavřít, tak bych očekávala, že adresátovi přijdou jenom samé tlusté umaštěné megery v rozšmaťchaných pantoflích a v kostkovaném županu pamatujícímu nositelku před 20ti kily. smilies/grin.gif
Ale jako fór je to skvělý ! smilies/cheesy.gif
květen 16, 2014 12:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]