O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ROZEZNÁTE - POZNÁTE - NAJDETE? - LXXXI. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 září 2012

Ke dnešní hádance mne inspirovala naše célebryta ze všech největší a nejslavnější - Iveta Bartošová - a především fotky z jejího "comebacku". Vycapkala si pro cenu (!) na prkna Hudebního divadla Karlín. Když se jí však už na zkoušce nebezpečně podlamovaly nohy, rozhodl režisér, že bude lepší, když Iveta bude při písni sedět na schodech.

 

 

 

 

 

 

 

 

      Ano, podobné botičky, jako tyhle, v  nichž Bartošová dovrávorala na podium, mě inspirovaly k dnešní hádance: našla jsem totiž jeden hezký obrázek dívky, v této obuvi podstatně jistější...   I když ani ta nevypadá, že by v tom chodila na delší procházku.

 

      Na níže uvedeném snímku je na jedné straně minimálně pět změn - dala jsem si tentokrát víc záležet, aby to nebylo zrovna jednoduché, protože jste - jak jsem se přesvědčila - až moc chytří!

 

    Ještě k té Ivetě - nakonec byla stejně úspěšná:  Za pouhé otevírání pusy na playback jediné písničky vyinkasovala příjemných 40 tisíc. A to prý stejně polovinu textu zapomněla.  No, není to zlé, být českou cééééélebrytou, kdo z vás tohle za pár minut má?

 

 

 

 

x x x 

 

 

 

 

 

Pro kontrolu, jako vždy, je tu pro vás  "Vyluštění hádanek"...

 

 

Příjemné luštění přeje

d@niela

 

     

Komentáře (2)add feed
... : komár
Češi jsou světoví už i v kategorii "trapných celebrit".

září 11, 2012 11:59
No, vono si stačí uvědomit, : Krakonoš
čím zrovna tahle za ty "lehce vydělaný" prachy celej život platí, a je po závisti. Než její vosud, to radši bejt bezdomovcem. Bejt každodenním hadrem na boty i kdejaký poslední novinářský nuly, která za celej svůj život nedokázala vůbec nic (ani se naučit česky), to bych fakt nebral. Asi tak.
září 12, 2012 09:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]