O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PTAČÍ HOROSKOP * 23. 11. - 21. 12. PDF Tisk E-mail
Neděle, 18 prosinec 2011

Och, tak jsem zase dlužnicí... Asi to bude tím, že jsem takový "nevěřící Tomáš", takže jsem zcela zapomněla na ten minulý a pěkně se opozdila s tímto. Ten minulý tedy bude otištěn o pár dnů později... "Zrozeňátka" v tomto čase mají ve svém erbu ptáka dravého... Člověk je odedávna na jednu stranu obdivoval pro jejich sílu, obratný a rychlý let i majestátní vzezření, ale současně je nelítostně pronásledoval...

 

 

 S O K O L 

od  23. novembra DO 21. decembra

 

 

 

      Symbol odvahy, mužstva a rytierskosti. Označuje ho ľahkosť s akou nadväzuje medziľudské kontakty. Dokáže sa vymotať z každej, hoci i beznádejnej situácie. Má charakter bojovníka, ale ľahko a rýchlo si ho možno udobriť.

 

      Očarujúci svojim spôsobom života si vie získať sympatie okolia. Tak trochu ľahkomyseľný, uprednostňuje zábavu a bezstarostné žitie pred každodennými povinnosťami. Rodený optimista. Nikdy sa nevzrušuje kvôli zápasu.

 

     Tomu, kto to potrebuje, vždy pripravený poradiť a pomôcť. Neznáša nudu a stagnáciu, volí si život plný incidentov a nebezpečenstva. Z tohoto dôvodu si obvykle vyberá ťažké a zodpovedné úlohy.

 

 

 

 

     Zo záväzkami, ktoré prijíma, sa zodpovedne vyrovnáva. Práca mu prináša uspokojenie, ale zriedka zisk. Sokol, ktorý je márnotratný, zriedka ovplýva bohatstvom - nad veľké ciele vyvyšuje radšej príjemnosti každodenného života.

  

    Nedarí sa mu v manželstve. Jeho výber partnera býva obyčajne náhodný a neuvážený. Rodinné šťastie Sokola môže zabezpečiť iba výnimočne chápavý a ústupčivý partner.
 

věřte - nevěřte, milé kudlanky ...

zaslal SIDON

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]