O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TROCHU TRAPNÉ SITUACE... PDF Tisk E-mail
Sobota, 01 říjen 2011

Úspěšný podnikatel prohání po krajině svůj nový džíp a  najednou  zahlédne  klasického bezdomovce.  Ten si jen tak sedí, občas natáhne ruku, luskne prsty a objeví  se před ním  čerstvě natočené pivo. Bezdomovec ho vyzunkne a zase natáhne  ruku, luskne, a zase - objeví se pivo. Podnikatel přijde k němu a ptá se, jak že to dělá?

No víte, když jsem jednou prohrabával popelnice, našel jsem  takovou divnou  lampu a jak jsem ji začal čistit, objevil se džin...  no a tak si teď dávám pivko". Podnikatel si v duchu říká: "blbá socka", ale nahlas povídá: “Hele, neprodal byste mi tu lampu? Tady vám dám klíče od nového džípu, tady jsou klíče od nové  vily, tady je bankovní karta, na účtu je milion". Bezdomovec povídá: "No, když chcete..." A plácnou si.  Sotva bezdomovec odjede, podnikatel začne leštit lampu. Objeví  se džin a  podnikatel hned spustí: "Chci vrtulník, zámek, kontrolní balík  akcií firmy... " ZADRŽ!" říká džin, "i mezi námi džiny došlo ke specializaci, neděláme  všichni  všechno; takže co si dáš: Gambrinus, Radegast, Staropramen, Plzeň...?"

 

 

     Přijde frajer do posilovny za trenérem a říká: "Hele, za tři dny mám rande, potřebuju na ni zapůsobit. Poraďte mi - který stroj mám použít?"

Trenér: "Noooo - zkus bankomat u vchodu..."

 

 

    Snad všichni jsme zažili špatný rande, ale tohle je něco:  V Anglii vyhlásili soutěž o nejtrapnější první schůzku. Vítězka popsala svůj zážitek. A bezkonkurenčně vyhrála. Řekla, že to bylo uprostřed zimy ... Sněžilo a byl pěkný mráz a kluk ji vzal na lyžování do hor. Byl to denní výlet (ne přes noc). Neznali se - koneckonců. Byla to zábava, ale nic se celkem nedělo do chvíle, kdy se pozdě odpoledne vydali na cestu domů.  Sjížděli autem z kopců, když si postupně začala uvědomovat, že si neměla dávat to extra kafe. Byli asi hodinu daleko od nejbližšího záchodu a v úplné pustině... S rozpaky se mu svěřila. Společník jí navrhoval, ať to zkusí vydržet, což na chvíli fungovalo.

 

     Naneštěstí, kvůli těžkému sněhu a následné pomalé jízdě, se dostala do bodu, kdy už se to nedalo vydržet - a tak buď ke krajnici ... a nebo u jeho auta. Zastavili a ona se rychle odplížila za auto, strhla si kalhoty - a začala. V hlubokém sněhu se jí špatně držela rovnováha,  tak se opřela půlkou zadku o nárazník, aby sebou nepraštila. Společník stál na druhé straně auta a dával pozor na silnici - byl to opravdový gentleman a  ani ho nenapadlo se juknout. Jediné na co myslela, byla ta úleva v této poněkud ostudné situaci. Nicméně hned jak skončila, začala si být vědoma jiného pocitu. Ohnula se, aby si natáhla  kalhoty a zjistila, že je pevně přilepena k tomu nárazníku.

 

     Myšlenky na jazyk  mrazem přilepený k zábradlí jí vstoupily do hlavy, jak se marně pokoušela oddělit svou kůži od ledového kovu. Rychle začínalo být jasné, že díky extrémní  zimě má na krku úplně nový problém. Zděšena trapností situace a přesto si vědoma i humornosti té chvíle, odpověděla na otázku společníka, "proč jí to tak dlouho trvá", že jí bohužel přimrzla jedna půlka k autu a že potřebuje pomoc! Jak obcházel auto, tak se pokoušela zakrýt svetrem a jak se tak dívala úpěnlivě do jeho očí, on se začal hrozně smát. Ona se také začala hihňat a když  se konečně uklidnili, začali to dilema řešit. Čelili  v této hystericko-komické situaci opravdovému problému. Oba souhlasili, že potřebují asi něco horkého, aby osvobodili její chladnoucí pozadí ze zajetí ledového kovu!

 

     Mluvíc o tom, co ji původně dostalo do tohoto problému, pochopili, že tímto způsobem jej také musí řešit. Takže, jak se dívala odvráceným směrem, její nový nápadník jí na prvním rande "odčůral"  půlku zadku od nárazníku. A jak jejich první "trapné" rande skončilo? Stal se jejím manželem a seděl vedle ní při soutěži, kde bezkonkurenčně vyhrála.

 

 

 
Komentáře (6)add feed
... : bb2
její nový nápadník jí na prvním rande "odčůral" půlku zadku od nárazníku


:-)))
září 29, 2011 20:55
to je fakt hrozný, ale lidský : Inka
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 30, 2011 10:44
Já zažila taky včera dobrý trapas : Rozmarýna
Nejprve jsem ráno dostala e-mail z Mnichova, na který jsem smolila německy odpověď. V poledne mi zase volala paní z Hannoveru, takže opět němčina. Odpoledne mi volal z banky pán, který se představil:"Vlk". Spolu jsme asi 5 minut něco projednávali, a končili jsme s tím, že on mi řekl, že mi na sebe nadiktuje telefonní číslo. Vzala jsem si papír a chtěla si na něj napsat jeho příjmení a začala jsem řešit jestli mám napsat Wolf nebo Volf. I ptám se ho inteligentně: "píšete se s obyčejným nebo dvojitým vé?" smilies/grin.gif Pán si asi myslel, že jsem vadná, protože mi řekl: "Já jsem obyčejný český lesní Vlk s jednoduchým vé."
V tu chvíli mi došlo, že jsem si toho vlka přeložila z neznámého důvodu do němčiny, protože jsem v ten den už 2x komunikovala v němčině. Tak jsem to pánovi vysvětlila a pořádně jsme se tomu zasmáli.
září 30, 2011 14:46
Jo Vlk..... : al�k Punt�k
V osmdesátých letech jsem dělala v bance na směnárně. Jedna moje kolegyně se jmenovala Věra Vlková. Já tam byla nová a ještě jsem se neorientovala. Na stole mi zazvonil telefon, já ho vzala a ve sluchátku se ozval hluboký hlas a řekl:"Tady vlk!" - já myslela, že je to nějaká legrace - lidi holt občas takhle žertujou - tak jsem do telefonu zapištěla:"Ahoj - tady Karkulka" - a položla jsem to. No...a on to nebyl žert - byl to manžel mé kolegyně Vlkové.
říjen 01, 2011 00:53
danielo, : mura1
volajaký šotek ti zařádil v "databázi". tohle tu bylo před týdnem, koukni na data komentářů
říjen 07, 2011 07:53
nojo... : d@niela
"šotková" je už trošku mimo :-)
říjen 07, 2011 09:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]