O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JE TO SLOŽITÉ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 07 říjen 2011

Tři blondýnky zůstanou samy na ostrově. Neví, co si počít, a tak tam tak sedí a sedí. V tom se jim zjeví víla a říká, že každé splní jedno přání. Tak první blondýnka říká, že by chtěla být chytřejší, aby se odtamtud nějak dostala.  

 

 

Rázem jí ztmavnou vlasy, je z ní brunetka a ta neváhá, vrhne se do vody a z ostrova odplave. Druhá blondýnka si přeje být chytřejší, než ta první. Stane se z ní černovláska, ta najde pár ostrých škeblí a s jejich pomocí nařeže rákos a vyrobí si člun, na kterém odpluje. Třetí chce být ještě chytřejší, než druhá. Najednou se z ní stane muž, rozhlédne se a odejde po nedalekém mostě.


 

 

-  "Já si pořád nemůžu zapamatovat heslo do počítače..."

-  "To já s tim nemám problém, mám tam jméno svý kočky."

-  "A je to bezpečný? Jak se ta Tvoje micka jmenuje?"

               -  "k7&/Ah§-45jLL::!-BM3"

 

 

Volá malý chlapeček do rádia:

„Nemám rád lidi jiné národnosti, barvy pleti, sexuální orientace a vyznání. Jsem rasista?“ Moderátor odpovídá: „Jsi-li muslim, je to v pořádku, protože jsi věrným vyznavačem Allaha. Jsi-li žid, patříš mezi ortodoxní a je to správný přístup. Jsi-li černoch, jsi určitě obětí bělošské segregace a šikany.Jsi-li gay, patříš k utlačované menšině.Jsi-li však běloch, a heterosexuál, tak jsi hnusnej rasista.“     

 

 

 

Ivan si koupil auto. Ráno se dívá a auto nikde. Jde to ohlásit na milici.
Milicionář říká: „Podívej se nade dveře. Co vidíš?“
Ivan: „No, coby -
 obraz V.I. Lenina.“
Milicionář: „A co je na tom obraze?“
Ivan: „V.I. Lenin obklopen svými nejlepšími přáteli.“
Milicionář: „A co vidíš ještě? Co drží Lenin v ruce?“
Ivan: „Čepici.“
Milicionář: „Tak vidíš. Lenin je obklopen svými nejlepšími přáteli a přesto si drží svou čepici v ruce. A ty necháš auto na ulici!“

 

 

Mladík na malém městě přijde jednom domů v bezva náladě a hrdě oznamuje tatínkovi, že se seznámil s jednou moc fajn slečnou a vypadá to na vážnou známost. Je to prý pekařova dcera. Tatínek si ho vezme stranou a říká: "Víš, synku, musím ti něco říct. Žiju s tvojí mámou už třicet let, máme se rádi, rozumíme si, ale je tu jedna věc. Tvoje maminka nikdy nebyla moc na záležitosti kolem sexu, a tak jsem si já občas dopřával něco bokem. A to je právě ten problém - víš, pekařova Jana, to je vlastně moje dcera, takže si ji vzít nemůžeš."

Synek z toho tedy radost neměl, ale vzal to na vědomí. Když o půl roku později přivedl domů na oběd Marii z drogistovy rodiny, tatínek si jej opět vzal stranou a vysvětlil mu, že i tahle slečna je vlastně jeho sestra.

Když se to další rok stalo znovu, synek celý nešťastný zašel za maminkou a svěřuje se: "Maminko, to je hrozně, pokaždé, když se seznámím s nějakou dívkou, mi otec řekne, že je to vlastně jeho nemanželská dcera a tedy moje sestra. Co mám dělat?"

"Synků, vůbec se nenech rozčílit tím, co tatínek říká. On totiž ve skutečnosti vůbec není tvůj otec..."

 

 

 
Komentáře (2)add feed
Danielo, : Mikin
ty sklerozo jedna, ten prvni vtip uz jsi sem dala pred tydnem.... smilies/wink.gif
říjen 07, 2011 16:57
Ok, tak přidávám jinej... : d@niela
smilies/grin.gif
říjen 09, 2011 21:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]