O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PTAČÍ HOROSKOP * 22. SRPNA - 22. ZÁŘÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 04 září 2011

Už dlouho jsme tu neměli něco z tajemna.... nějaké to čarování, věštění budoucnosti či jiné zajímavosti tohoto druhu. Pokud si vzpomínám, jsme tu měli horoskopy podle hvězd, horoskopy podle stromů.... tak proč nezkusit o sobě zjistit něco bližšího podle ptáků? Jakýpak jste ptáček, vy, "zrozenci z doby konce srpna až konce září"? Zdalipak se v tom poznáte? No, když nic jiného, alespoň si procvičíte slovenštinu ...

 

 

T U K A N

od 22. augusta do 22 septembra

 

 

 

      Pre Inkov bol symbolom múdrosti, rozvahy a ovládania. Od mladosti sa ľahko a usilovne učí, pripravuje sa na konkrétnu profesiu. Napriek tomu, že je duchovne založený, patrí Tukan k naozajstným realistom, s plánovanou cestou života. Nič nenecháva náhode, neznáša hazard, ani zbytočné riziko. Každé rozhodnutie trikrát premyslí. pristúpi k nemu iba vtedy, ak existuje záruka úspechu.

 

     Vyhovujú mu všetky profesie, ktoré si vyžadujú pracovitosť, organizačné schopnosti a svedomitosť. Nikdy neurobí náhlivé rozhodnutie, alebo také ktoré je improvizáciou. ostražitý a predvídavý, neminie ani halier na niečo, čo nie je naozaj nevyhnutné. Napriek tomu si neodpustí investíciu do niečoho, čo poslúži jeho intelektuálnemu rozvoju. Jeho životným krédom je "Kúpiť, predať, obchodovať".

 

     K láske pristupuje tak ako ku svojim záujmom: je ostražitý pri výbere partnera. Keď už však vstúpi do manželského zväzku, zostáva verný až do konca. Ale pozor: rád hráva prvé husle...

 

 

 

věřte - nevěřte, milé kudlanky ...

zaslal SIDON

 

 

Komentáře (13)add feed
co se týče profese... : Hanka G
už se těším na horoskop papouška!


září 05, 2011 01:16
HankoG, : Sidon
to si budeš muset počkat, podle horoskopu Inků, je to až od konce května do konce června. Jestli je to Tvůj termín, tak jsi podle něj docela "pěkné kvítko". Moje znamení je jiné (albatros), ale jednu věc máme společnou.

Já ale na horoskopy moc nedám.
smilies/cheesy.gif
září 05, 2011 06:48
... : katka *
můj syn (16) je tukan... a sedí to fakt dokonale...
jsem zvědavá na další... smilies/wink.gif
září 05, 2011 08:37
jsem tukan... : Polarka
ani omylem!
září 05, 2011 08:43
Sidone, : deeres
teď jsi mne dostal. Ještě, že na to nevěřím, byla bych také papagáj a tedy pěkné kvítko.A kdybych věřila, byla bych sama proti sobě, narodila jsem se ve stejné porodnici, jako moje spolužačka a na hodinu s ní v termínu. Jak ta ale byla mně protivná, musela bych se nesnášet!
září 05, 2011 08:49
No jo, milé dámy, : Sidon
s těma horoskopama je to všelijaké. Vždycky se tam najde něco, co se třeba na někoho hodí, ale je to všechno spíš jen lidský výmysl, který byl kdysi dávno uplatňován pro nějaké "postranní" účely, jako spousta dalších astrologických "pouček". Kdo chce, tak tomu věří, ale je to jenom taková "domněnka", která se vyrovná většině pověr, jako třeba o černých kočkách, kominíkovi, střepech a štěstí, nebo naopak o rozbitém zrcadle, o pátku 13ého a další. Ty povětšinou vznikaly kdysi dávno v primitivních společnostech a nějak se jim stále daří přežívat.
HanceG a Deeres nemůžu sdělit jejich horoskop (papagáj), poněvadž nevím, jak to má Daniela naplánované, jestli má na každý další měsíc patřičný horoskop, nebo to sem mrskne dřív. Takže, vyčkejte času, jako ...
smilies/wink.gif
A ještě jednou pro Deeres. Prý nám nejvíc vadí ti lidé, kteří jsou však svým chováním velice podobni tomu našemu. Ale Deeres, nic ve zlém, jenom tlumočím, co jsem si někde přečetl.
smilies/cheesy.gif
září 05, 2011 10:02
Sidone, : deeres
když jsem to psala, byla jsem si této námitky vědoma, ale náhodou byla můj pravý opak, jak fyzicky, tak duševně. Prostě po všech stránkách protivná! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 05, 2011 11:34
... : bb2
mám tukana, super pták pro života
září 05, 2011 11:43
bíbí : Kamila
doporučuješ? .... asi na tebe dám, teda smilies/cheesy.gif
září 05, 2011 11:52
Kamilo, : bb2
za sebe můžu jen doporučit, ale aby sis pak nestěžovala na mé doporučení u šéfové Kudlanky a nemusela bych uvažovat o výpovědi:-)
září 05, 2011 12:03
Deeres. : Sidon
deeres
když jsem to psala, byla jsem si této námitky vědoma, ale náhodou byla můj pravý opak, jak fyzicky, tak duševně. Prostě po všech stránkách protivná!
======================================================= ===================================

Tak vidíš Deeres, sama to říkáš, že je to příliš neurčité ty horoskopy. Stejný den, stejné znamení a jaký velký rozdíl. Já když to porovnám s lidmi, kteří jsou ve stejném znamení, jako já, tak mně to vychází podobně, jako Tobě. Ale na druhou stranu, podle toho, jak říkáš, že jste obě pravý opak a ona je přitom taková "důra", tak Ty musíš být potom sakramenstky pěkná a vynikající ženská !

smilies/grin.gif
září 05, 2011 20:12
Sidone, : deeres
vidíš tam ty tři smajlíky? smilies/wink.gif
září 06, 2011 08:06
Deeres, : Sidon
vidím, já jsem tam pouze jeden, snad to stačí ?
smilies/kiss.gif
září 06, 2011 08:59
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]