O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZA TROCHU LÁSKY, ŠEL BY SVĚTA KRAJ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 únor 2011

Přijde muž s krásnou ženou do klenotnictví a společně pro ni vyberou diamantový šperk za tři sta tisíc korun. Když dojde na placení, vezme muž šekovou knížku a vyplní šek na celou sumu. Prodavač se na něj s obavami dívá, ten zákazník je mu neznámý, vidí ho poprvé. Muž okamžitě postřehne, co prodavači jde  hlavou a říká:  "Vidím, že máte obavy, zda je tento šek krytý, viďte...?

  

 

     Dobře, uděláme následující. Dnes je pátek a banky mají již zavřeno. Ponechejte si tedy šek i šperk. V pondělí, až si necháte šek proplatit,  pošlete šperk mojí přítelkyni. Souhlasíte?" Prodavač souhlasí a v pondělí dává šek proplatit. Banka jej ale zamítne, protože není krytý. Okamžitě volá zákazníkovi a ten mu na to říká:"Vážený pane, ten šek už můžete klidně zahodit, šperk už kupovat nebudu. Ale ten víkend opravdu stál za to..."

 

 

     Dva přátelící se manželské páry hrály jeden večer spolu karty. Pavlovi spadla na zem karta. Když se pro ni sehnul, všiml si, že Dagmar, Honzova manželka, nemá kalhotky... Pavel nedal samozřejmě na sobě nic znát. Později, když šel do kuchyně pro pití, přišla za ním Dagmar s otázkou: "Viděl jsi pod stolem něco, co se ti líbilo?" Pavel, překvapený její otevřenosti, přikývl a ona pokračovala: "Můžeš to mít. Bude tě to ale stát 2000."
     Poté, co Pavel zhodnotil svoje finanční možnosti a zahodil všechny morální předsudky, přistoupil k dohodě. Dagmar mu vysvětlila, ze její muž pracuje v pátek vždy déle a že se tedy Pavel má u ní ve dvě ukázat. Samozřejmě, že Pavel byl přesný, dal jí 2000,- a oba spolu víc než hodinku souložili. V půl čtvrté Pavel odešel. Honza, Dagmařin muž, se jako obvykle vrátil v šest večer. Hned po příchodu se ptá své ženy: "Byl tu dnes dpoledne Pavel?" Dagmar, i když šokována, v klidu odpovídá: Ano, zastavil se na pár minut. "A dal ti 2000,- ?" Dagmar si myslela, že je konec. Nasadila kamenný výraz a povídá: Ano, dal mi 2000,-! Honza se spokojeně usmál a povídá: "Výborně. Pavel přišel dnes ráno za mnou do kanceláře, aby si půjčil 2000,-. Slíbil, že se dnes odpoledne u tebe staví a vrátí je!!!"
.
.
Jeník se vrátí utahaný domů a děda ho hned mezi dveřmi zpovídá: "Kdepak jsi byl celý den?"
Jeník: "Šel jsem na zkušenou, dědo."
Děda: "Tak to je správné, synku. Lepší na zkušenou, než na pannu!"
.
..
Zazvoní telefon, otec ho zdvihne a než se stačí ohlásit ozve se hlas:
"To jsi ty, moje žabičko?"
"Ne," odpovídá otec, "tady je majitel rybníka!"
.
.
Přítelkyně se ptá přítele: "Pepo, proč máš tak velikánské oči?" Pepa: "To protože, když jsem byl malý, tak jsem hodně ale hodně plakal!"
Přítelkyně: "Škoda, že jsi raději víc nečůral..."
.
.
Půvabná mladičká Francouzka navštívila New York. Právě v den, kdy jí vypršelo vízum, zjistila, že je bez peněz. Byla v zoufalém postavení, protože neměla peníze na zpáteční cestu, a tu potkala statného námořníka, který ji učinil lákavou nabídku: "Moje loď odjíždí dnes večer. Já vás propašuji na loď, ukryji vás, pořídím matraci, deky a budu vás zásobovat potravinami. Nebude vás to stát nic jiného, než trochu lásky." Dívka po dlouhém váhání svolila a námořník dostál svému slibu. Propašoval ji na loď a ukryl v podpalubí. Dvakrát denně ji nosil do skrýše stravu, potěšil se s ní a zase odešel.
Dny ubíhaly a ubíhaly, pomalu se měnily v měsíce a možná by to trvalo i déle, kdyby si pozorný kapitán nepovšiml námořníka a jeho podivného chování. Potají ho sledoval, když do podpalubí odnášel dívce jídlo, počkal si, až odešel, pak nalezl skrýš a žádal od dívky vysvětlení. Ta mu s pláčem řekla všechno. "Hm," pokýval hlavou kapitán, "šikovně vymyšleno. Ale pokládám za svou povinnost vám oznámit, slečno, že tohle je převozní pramice, která pendluje mezi New Yorkem a Richmondem."
.
.
Přijde člověk domů, kouká - jeho žena se miluje s jiným. Přistoupí k nim, a začne ženě vyčítat: "Co ty jsi zač? Chtělas kožich - koupil jsem ti kožich, chtělas šperky - koupil jsem ti šperky, chtělas auto, koupil jsem ti auto, chtělas... Doháje, mohli byste aspoň přestat, když mluvím!?"
.
.
Chlápek byl u přítele na farmě. Seděli na zápraží a sledovali, jak kohout prohání slepice. Najednou vyšla přítelova manželka a vysypala na zem hrnek zrní. Kohout se na fleku otočil a rychle přiběhl k hromádce zrní a začal se cpát. Chlápek to komentoval slovy:
"Teda, doufám, že takhle hladovej nikdy nebudu...."
.
 
On sbalil pěknou kočku.
Manželka jemu zase kufry.
.
.
.
Komentáře (9)add feed
Tak teď ale opravdu nevím : Michal
- kterej je hezčí.
únor 18, 2011 01:13
Manželka se vrátí domů ráno, a manžel se jí ptá, kde byla. : Myška
Říká, že přespala u kamarádky.
Tak manžel obvolá 10 jejích kamarádek, a opravdu u jedné přespala.
Potom se vrátí jednou ráno manžel, a obhajuje se, že spal u kamaráda.
Manželka tedy obvolá 10 jeho nejlepších kamarádů a výsledek?
U osmi z nich tu noc přespal a u dalších dvou ještě spí.
únor 18, 2011 07:29
Mně se nejvíc líbí ten první a námořnickej. A z krátkých : wendy
jak nepřestali...a znovu se utvrzuji v tom, že zapamatování vtipů není mojí nejsilnější stránkou...no aspoň se mám pořád čemu smát. Díky.
smilies/wink.gif smilies/grin.gif
U nás na sídlišti se tuto středu našel granát. Manžel nepřišel v noci domů. Buďto spal u kamaráda, nebo řešil případ...
smilies/wink.gif
únor 18, 2011 07:37
... : NČ
"Sem v životě nesouložil s tak vošklivou ženskou. Nevíš, proč to vlastně dělám?"
"No, to krásný mám totiž uvnitř!"
"Jo, to máš, jenže za chvíli ho vytáhnu."
únor 18, 2011 07:51
Přijde člověk domů, kouká - jeho žena se miluje s jiným. : jednababi
Přistoupí k nim, a začne křičet: "Že se nestydíš, tohle mi udělat!" Žena se otočí a povídá: "A kdo myslíš, že mi koupil kožich, zaplatil nám televizi, auto a dovolenou?" "Ježíšmarjá, tak ho honem přikrej, ať nám nenastydne!"

A jaký je rozdíl mezi napětím, stresem a panikou?
Napětí je, když manželka čeká dítě.
Stres je, když dítě čeká milenka.
No a panika nastává v okamžiku, kdy dítě čekají obě.
únor 18, 2011 08:50
mimo téma : mia
Na Kudle se párkrát mluvilo o filmu IRINA PALM - takže upozornění pro ty, které se chtějí a mohou dívat v noci - 21. 2. pondělí čétéčko dvojka čas 23.25 hod. opět Irinu dávají smilies/smiley.gif
únor 18, 2011 17:28
Mio...dík za supr tip. : Eny
Stáhla a koukla jsem na Irinu Palm a jsem zase o něco bohatší. Jak je ten život v podstatě jednoduchý.
únor 19, 2011 23:30
Mio, : Míša šíša
taky jsem si všimla, že tenhle film opakují a hned jsem si vzpomněla, jak tu o něm Daniela psala. Na mě ale takovéto příběhy působí hrozně depresivně, takže se dívat nebudu. Včera jsem viděla na DVD film natočený podle skutečné události "Poslední skotský král" a úplně mi to zvedlo krevní tlak. Poslední dobou jsem schopná koukat snad jen na přiblblé romantické komedie made in USA. smilies/wink.gif
únor 20, 2011 12:06
Míšo : Kamila
mám to stejně... radši koukám na komedie a podobné věci, protože se mě ty reálné záležitosti hrozně dotýkají, tak se tomu vyhýbám... skutečně nejsem náročný divák smilies/wink.gif
únor 20, 2011 18:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]