O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽIVOT JE VLASTNĚ FAJN... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 červenec 2010

vtipyNení nad hodnou maminku. Sára Finkelsteinová telefonuje mamince: "Mami, tak jsem se právě vdala." Po zamyšlené pauze na to maminka: "Gratuluju. Hodný židovský chlapec, doufám." "Ne, mami, je to křesťan." Na to maminka po další zamyšlené pauze: "Jsme moderní rodina, křesťani si berou křesťany, tak si taky vezmeme křesťana." "Mami, ale on je černý." Maminka po další zamyšlené pauze: "Říkám, že jsem moderní rodina.

Černoši si berou černochy, tak i my máme černocha. A co chlapec dělá?" "Mami, on je nezaměstnaný." Maminka po další zamyšlené pauze: "Jsi hodné židovské děvče, o manžela se postaráš." "Mami,  ale my nemáme kde bydlet." Maminka po další ještě zamyšlenější pauze: "Tak budete bydlet u nás." "Ale mami, jak se tam všichni vejdeme?" ptá se Sára? "Ty a tvůj manžel se nastěhujete do ložnice, táta se vyspí na gauči v obýváku." "Ale mami, kde budeš spát ty?"
"O mě si, dceruško, nedělej starosti... Jen co zavěsím, skáču z okna."

 

 

Na papežském koncilu si vzal slovo jeden z kardinálů a říká: "Drazí bratři, kontaktovala mě firma Coca-cola a nabídla nám tři miliardy dolarů jako dar pro církev." V místnosti to radostně zašumí. Kardinál pokračuje: "Má to ale jeden háček. Chtějí, abychom v modlitbě Otčenáš zaměnili chléb náš vezdejší za Coca-colu naši vezdejší.

A tak se vás tedy ptám - kdy nám končí smlouva s pekárnami?  

 

 

Tři muži se dohadují, jak přijít na nevěru manželky. Jeden říká: "Dál jsem deset tisíc do odposlechu a nic jsem nezjistil. Přitom jsem si jistej, že má šamstra!" Druhej říká: "To nic není, já dál deset za odposlechy a deset soukromému očku, aby ji sledoval, a taky nic nevím. Přitom jsem si jistej, že má milence!" Ten třetí poslouchá, usmívá se a potom řekne: "Teda pánové, jste žabaří. Já investoval pětku a vím vše."  "Jak jsi to prosím tebe dokázal, za takovej smesnej obnos?" "Úplně jednoduše. Přijel jsem že služební cesty a cestou z práce domů jsem se stavil v sámošce koupit si pivo. Vím dobře, že manželka by mi ho nekoupila. Doma jsem si v pohodě sednul na balkón, zapálil cigárko, vypil pivo a - flašku vrznul na vedlejší balkón. Vyletěla sousedka a začala hulákat. Tak jsem na ní houknul: 'Co tady rveš, ty ku*vo?' A ona? 'Jakápak já jsem ku*va? Tvoje manželka je! V pondělí tady byl ten, v úterý ten...'"

 

 

Digitalizace se nevyhne ani těm dříve narozeným. 

Tady je jeden super nápad na „Telefonní záznamník babiček a dědečků“: 

 

Ahoj, momentálně nejsme doma, ale po zaznění signálu: 

 

  • Potřebujete-li pohlídat děti, stiskněte dvojku;   
  • Chcete-li půjčit auto,  stiskněte trojku;   
  • Potřebujete-li vyprat a vyžehlit prádlo, stiskněte  čtyřku;   
  • Chcete-li k nám uložit děti na noc, stiskněte pětku;   
  • Chcete-li  abychom šli pro děti do školy, stiskněte šestku;   
  • Chcete-li abychom vám něco upekli na neděli, stiskněte sedmičku;   
  • Chcete-li v neděli u nás  obědvat, stiskněte osmičku;   
  • Potřebujete-li peníze, stiskněte devítku;  

 

  A  - jste-li někdo z našich přátel či známých, nyní nám laskavě zanechte svůj vzkaz…  

 

 

Manžílek dorazil domů nečekaně brzo. Sundal boty, natáhl trepky, koukl do ledničky. Nic v ní nenašel, rozhodl se podívat, kde vězí jeho žena, ta mu snad poradí, co zchrastit na zub. Ke svému velkému překvapení ji našel v posteli - celou rozpálenou, zpocenou ... "Co ti je, proboha," vylekal se. "Snad nejsi nemocná?" "Nevím," heká žena, "asi srdce... Běž k sousedům a rychle zatelefonuj pro pohotovost..."

Muž tedy vyběhne z ložnice a v předsíni málem zakopne o svého pětiletého syna. Ten ho chytí za nohavici: "Tatiii, tatiii, nahatej strejda je schovanej ve skříní..." Muž se zarazí, otevře skříň a tam skutečně sedí jeho nejlepší přítel, opravdu tak, jak ho pánbůh stvořil. "Ty ses asi zbláznil," vykřikne. "Manželka má nejspíš infarkt a ty mi tady nahej strašíš děti!"

 

 

Indiánský náčelník žádá o rozvod: "Slavný soude, vyslyšte mě! Když zasadím kukuřici, vyroste kukuřice," začne vzletně.

"Když zasadím boby, vyrostou boby. Všechno je v pořádku. Ale když, slavný soude, zasadím Indiána a vyroste Číňan - tak pochopte - to musím požádat o rozvod."

 

 

Začal nový školní rok. Učitelka vpluje do třídy a praví: "Milí žáci, mám pro vás radostně překvapení. Každé pondělí, přesně v osm hodin vám položím jednu jedinou otázku. Těžkou, ale kdo správně odpoví, týden nemusí chodit do školy." "Hurá," ozývá se z lavic. Ale to se již paní učitelka ptá: "Kolik kilogramů písku má Sahara?" Ticho. Příští pondělí přišla paní učitelka, podívala se na katedru a vypískla: "Kdo sem dál tu chcíplou myš?!" "Prosím, já," vyskočil Láďa z první lavice a ode dveří zavolal: "Nashledanou za týden!"

 

 

 

Komentáře (12)add feed
... : mia
papežský koncil s coca colou a hlavně telefonní záznamník dědečků a babiček jsou špičkový smilies/grin.gif smilies/grin.gif hezký víkend všem. Pokud míříte na jih Čech mám dva tipy na akce - Slavnosti v Holašovicích a Strakonice Rumpálování na hradě.ahoj po neděli. smilies/smiley.gif
červenec 23, 2010 07:37
... : Michal
Mamička na pieskovisku synčekovi:
- Nebi toho chlapčeka Ľuboško lopatkou po hlave... Spotíš sa a prechladneš...

Ale taky trochu vážně. Značka Coca Cola je vlastněna LDS, tedy církví Mormonů, tím pádem ji členové mohou pít, ač jinak mají všechny nápoje s přísadou "jedů" jako je kofein, ale i tanin v čaji přísně zakázané. Bohužel tohle není vtip.
červenec 23, 2010 16:01
Michale, : KáčaKáča
myslím, že ne, i když jsem to též slyšela mnohokrát
http://www.snopes.com/cokelore/mormon.asp
červenec 23, 2010 20:13
Michale : Puella
To jako fakt? To je zvlastni ze nic jineho nemuzou, pac ja mam za souseda ten jejich gigantickej "penis" na Santa Monice a oni tam cosi uz rok spravuji a zacinaji pracovat krazde rano v 6 od pondelka do soboty az do 7, to mi teda vysvetli co jim dava tolik energie?

červenec 23, 2010 21:33
Tak já fakt nevím, : Michal
na tomhle bláznivém světě je možné všechno. Mormoni jsou mistři kamufláže, v Idahu je jich největší populace v US, počítáno na procenta obyvatel. Tady prostě hýbou vším a tak mně to, co jsem slyšel tolikrát a z různých stran nepřekvapilo.
červenec 24, 2010 00:19
Chybička se vloudila i zde : Martinka67
Spiše Utah má nejvíce mormonů na procenta - viz zde:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Church_of_Jesus_Christ_of_Latter-day_Saints_membership_statistics_(United_States)

červenec 24, 2010 16:37
Martinko67 : Michal
nečetl jsem statisku Mormonů, můj údaj je ze statistiky Idaha.
Ale pozor, já nemám nic proti Mormonům, já nesouhlasím s Mormonismem, v tom je jaksi rozdíl.
červenec 26, 2010 15:30
... : bb2
vida, právě jsem začala číst Mormonku, tak uvidíme, co se dozvíme
červenec 26, 2010 15:46
Mormonku od Carolyn Jesop ? : wendy
To je sqělý jak se tady čte. A to šly jeden čas v tisku úvahy o tom, zda v dnešní době vizualizace mají knihy vůbec budoucnost. No - někde určitě mají a snad mít budou i nadále...v Hradci se má stavět nová knihovna, ta stará už přestává vyhovovat. I ozvaly se hlasy - na co knihovnu. Vždyť máme letos nové koupaliště ! Taky dobrý, že.
smilies/wink.gif
červenec 27, 2010 07:31
Jessop... : wendy
oškubala jsem trochu paní Karolíně příjmení********************** smilies/cheesy.gif smilies/tongue.gif
červenec 27, 2010 07:32
... : bb2
ano, tu. Zatím jsem u vzpomínek na rané dětství, školu, kde byly učebnice s vytrhanými listy, a na sestřenici Rosie, druhou ženu Carolynina otce, se kterou se v té době oženil.
Jsem líná nastudovat si o mormonech něco pořádného, tak čtu aspoň mormončin deník :-) a i když beru v úvahu fakt, že příběh byl zpracován tak, aby byl jednoduše čtivý, tak jsem z toho, co se v tzv. vyspělém světě děje, zaražená. Skoro bych řekla, že se k těm americkým mormonům chodili naši komouši učit, jak vymývat lidem mozky :-))

červenec 27, 2010 10:14
Vymývá se pořád : wendy
tu více, tu méně, už pěkných pár století. S tím nic nenaděláš, to už je prostě je v lidech, tedy v některých - že to dělat budou. A dnes, v době technického pokroku, je to různé podprahové ovlivňování docela lehké...
smilies/wink.gif
červenec 27, 2010 11:01
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]