O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
:-)))

NE ABYSTE SE SMÁLI, JDE PŘECI O VÁŽNÉ VĚCI! PDF Tisk E-mail
Pátek, 01 říjen 2021
"Haló?" Ahoj." Tady je táta. Prosím tě, je maminka poblíž telefonu?" Není, tati. Je nahoře v ložnici se strýčkem Pavlem." Po kratičké pauze: "Ale zlatíčko, ty přece nemáš žádného strýčka Pavla" Ale ano. A je právě nahoře v ložnici s maminkou." Pauza. Hmm, dobrá, prosím tě, můžeš pro mě udělat následující: polož telefon na stůl, jdi nahoru, zaťukej na dveře od ložnice a řekni mamince, že jsi právě slyšela moje auto, jak zastavilo dole před domem." Ano tati, hned to bude..." Za pár minut opět u sluchátka: "Udělala jsem to tati." No, a co se stalo?" No, maminka celá vyděšená, vyskočila nahá z postele, pobíhala po ložnici a ječela, pak zakopla o kobereček, nabrala hlavou skříň, a teď leží na zemi a vůbec se nehýbá..."
 
NEŘÍKEJ HOP, DOKUD (COVID) NEPŘESKOČÍŠ PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 září 2021

Covid-19 tady je a bude. A nikdo neví, jak dlouho. Možná rok, možná deset, možná sto let. A mezitím přijdou jiné viry a jejich mutace. Navíc stále méně účinkují antibiotika, takže bakterie, které dnes umíme pomocí antibiotik neutralizovat, za pár let budou reálnou hrozbou. A dějou se věci... Loni v létě se na Karlově mostě se konala sousedská slavnost u půlkilometrového stolu pro dva tisíce lidí. Most během akce byl přístupný veřejnosti. Podle pořadatelů se akce konala jako symbolické rozloučení s koronavirovou krizí.

 
POČŮRANÉ ZAMYŠLENÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 září 2021
10+ bezplatné Manneken Pis a Brusel fotografie - PixabayZda čůrat vstoje či vsedě může být pro muže v leckteré domácnosti otázkou vpravdě hamletovskou. V Německu se však řešila zcela vážně v soudní síni! A to kvůli případu soudní pře mezi vlastníkem bytu (žena) a nájemníkem (muž) o 1900 eur (cca 53 tisíc korun) kvůli skvrnám od moči na podlaze, na zdi i na prkénku. Alespoň částečnou podporu pánské části populace poskytl soud, který rozhodl, že "stání" není soudně stíhatelné. "Stoupenci této praxe musejí počítat s občasnými střety se spolubydlícími, zvláště ženami, ale nenesou odpovědnost za korozi mramorových podlah toalet a koupelen," zdůvodnil soudce svůj rozsudek.
 
HÁDANKA - CO JE TO? A JE TO JEDLÉ VÍC NEŽ JEDNOU? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 září 2021
Když tak dopoledne chodívám s čubákem na exkrementační vycházku, všímám si už ze zvyku, co kde roste. A hlavně, jestli to má nějaké plody, jestli by to bylo k jídlu a vůbec, co to vlastně je. To je prostě už síla zvyku.  Vzpomínám, jak když byly děti malé, tak jsme měli celé okolí důkladně zmapováno, tedy kde co roste, pochopitelně. Před cca padesáti léty tady bylo jen řídké rozkopané sídliště, vůkol pozůstatky opuštěných stavení - a hlavně přilehlých zahrad... Jo, bylo to fajn.
 
MŮJ SCHENGEN PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 srpen 2021

visa-schengen-4.pngTOHLE NEČTĚTE V PRÁCI! PŘIŠLI BYSTE O NI!!!  Píše se rok 2025. Většina evropských států má opět svou historickou měnu. Myšlenka společné měny však žije stále. Vytrvala měnová unie Švýcarska a  Lichtenštejnska. Eurooptimisté však naštěstí neztratili elán. EU se okotila o  několik dalších kolonií. Bruselská protektorátní láska stačila za tři roky vzít do  náruče Ukrajinu, Moldávii, Srbsko, Mongolsko, Turecko, Tádžikistán, Gruzii, Tatarstán, Uzbekistán a z humanitárních důvodů také Somálsko a Súdán.

 
HÁDANKA PSYCHOLOGICKÁ PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 červen 2021
Dnes zabrousíme do psychologie - věřím, že většina z vás má o této zajímavé problematice docela slušné vědomosti. Takže si představte takový firemní mejdan - myslím, že se tomu někdy říká team building. Má se tedy sejít větší skupina lidí. Ne každý tam jde zcela bezstarostně. Tři z nich si s sebou vezmou "pomůcku", jakousi ochranu...
 
TOHLE JE PRO CHYTROLÍNY PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 červen 2021
Morrisonova číselná řada. Říká vám to něco? Já si o tom něco načetla, takže vím, oč se jedná. Ale že bych to nějak extra chápala? No - ovšem vím, že kudlančí čtenáři jsou nesmírně chytří, takže se pokuste - třeba na to přijdete sami. Jinak - jako dřív, vyřešení a tedy i návod je samozřejmě v "řešení"....
 
DNES O CESTOVÁNÍ ... (PRO DOSPĚLÉ!) PDF Tisk E-mail
Pátek, 28 květen 2021

To se u nás neděje často: Dvě stopařky zmizely beze stopy! | Ahaonline.czMuž sedí v plném letadle. Jedno místo vedle něj je ještě volné. Přijde k němu překrásná žena a sedne si hned vedle. Muž se musí strašně držet, protože je z ní celý vzrušený. Osloví ji: "Promiňte, letíte do Berlína obchodně?"  Ona na to: "Letím na Kongres o sexu. Budu tam mít přednášku o starých předsudcích. Hodně lidí například myslí, že černoši jsou obzvlášť dobře vybavení a přitom se to dá tvrdit spíše o amerických původních obyvatelích - Indiánech! 

 
NĚKOLIK ZAJÍMAVOSTÍ, KTERÉ MOŽNÁ NEZNÁTE PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 duben 2021
Emotions, Luck, Pig, Four Leaf Clover, Lucky Pig - Luck - 960x640 PNG  Download - PNGkitVěděli jste, že prasata mají třicetiminutový orgasmus, pijavice 32 mozků a komáři zuby? Že rajče je ovoce, existují červené banány, člověk je býložravec, kost je 5x pevnější než ocel, děti rostou na jaře rychleji, můžete poslat pohlednici z pekla nebo že prdíme 14x denně? Vsadím se, že většinu těchto i všech ostatních zajímavostí jste nevěděli. Pokud jo, tak jste prostě "jedničky", o čemž ovšem ani trochu nepochybuji :- ))))
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 92 - 104 z 832
[CNW:Counter]