O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
:-)))

HEČ, JÁ TO HÁDAT NEMUSÍM, JÁ SI TO PŘEČETLA ... PDF Tisk E-mail
Středa, 08 únor 2023

Trochu něčeho jiného, kámošky a kámoši. Zkuste hádat hádanky a řešit obrázkové zádrhele. To ostatní nechte těm hlavám vyvoleným, pomazaným a převelice dobře placeným. Přestaňte se už navzájem pošťuchovat, je vám to potřebný jak mrtvýmu zimník. Vždycky máte dvě možnosti - jedna je, být  stále naštvaná/ý a myslet na to, že to všechno mohlo být jinak, a nebo se zas věnovat něčemu zajímavějšímu, a hlavně něčemu, co vám nebude k ničemu  - OK - tak snad se vám to nějak povede vyluštit. Do komentářů pište jen "ponížené žádosti o radu a návod"  :- )))

 
POLITIKA PRO ZASMÁNÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 únor 2023

Dva opilí muži jdou noční ulicí a vyzpěvují. Zastaví je policista a říká: "Pánové, za rušení nočního klidu zaplatíte každý pětistovku pokuty!" Jeden z opilců se policajta zeptá: "A vy můžete dávat pokuty i poslancům?" Policajt znejistí, něco zabručí a opilce s omluvou propustí. Ti kousek popojdou a ten druhý povídá: "Ty, poslouchej, jací my jsme poslanci?" "My žádní," říká druhý, "ale za zeptání nic nedáme, ne?"

 
RECENZE PÁNA Z PRSTENŮ Z ROKU 1977/RUDÉ PRÁVO PDF Tisk E-mail
Sobota, 21 leden 2023
Forte Odeur de soufre à Babylone : les démons répandent leur odeur dans ...Dostala jsem od jedné z vás zajímavý text pro Kudlanku. Opravdu zajímavý… Tedy, jedná se o recenzi, která měla být publikována před cca pětačtyřiceti lety v Rudém právu. Týkala se díla Johna Ronalda Reuela Tolkiena, nejznámějšího autora fantasy příběhů. Mj. jedná se o třetí nejprodávanější román vůbec – prodalo se přes 150 milionů výtisků. Pro ty, kteří ho nečetli - autor popisuje světový konflikt dobra se zlem. Úkolem dobra v tomto příběhu je zničit Jeden prsten, který ve spojení se svým pánem Sauronem představuje děsivou ničivou sílu ohrožující celou Středozem. Jenže - ta recenze mi přišla trošku divná ...
 
KDYŽ SE HÁDÁTE, TAK HÁDEJTE :- ))) PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 leden 2023
Minule jsem vám psala o "zapomenutých" klíčích, které jsem vlastně nezapomněla, ale nechala zvenku v zámku. Nojo, když musím myslet na tolik zbytečností, jako například co a jak napsat, aby se tu moje drahé publikum navzájem nesežralo, aby je Kudlanka i nadále bavila - a hlavně, abych nedostávala od některých z vás maily a osobní komentáře typu:  "Z Kudlanky se ti a tvojí skvadře povedlo udělat totální hnůj". Jo, mrzí mne to, ale co nadělám... Dobře, tak když tohle nemám šanci vyřešit, tak zkusím vaše hádanice trochu přesměrovat:
 
SEX VLÁDNE SVĚTEM - POSLANCI VLÁDNOU NÁM PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 leden 2023
Sex světem i lidstvem vládne. Od Adama a Evy, kdy ochutnali zakázanýho ovoce sexu a za to byli vyhnáni z ráje, přes Trójskou válku skrz Helenu, namátkou u nás třeba krásná Šárka, moc pěkná, ale taky moc pěkná mrcha, co se při dívčí válce nechala nahá přivázat ke stromu, a coby zřejmě první česká uspávačka-rohypnolka zlikvidovala nebezpečnýho Ctirada. Určitě by se našla i spousta dalších sexuálních příběhů i afér, který hejbly chodem států, někdy i lidstva. Myslím, že klidně by se dalo říct, že sex má jedno z nejvýznamnějších míst v tvorbě dějin.
 
POŘÁDNEJ NÁŘEZ NA VÍKEND PDF Tisk E-mail
Pátek, 09 prosinec 2022
Jednou takhle byli dva, jeden úplný blb a druhý génius. Ten blb takhle jednou přijde a povídá: „Sakra, jak to, že jsi tak chytrý? Vyrostl jsi ve stejném pitomém malém městě jako já.” Chytrák chvilku přemýšlel a pak povídá: „No, užívám pilulky geniality.” „Jé, a kde se to dá sehnat? Určitě bych je mohl taky užívat.” „No, za dvacku kus ti jich můžu pár prodat.” Tak blb vytáhl stovku a vzal si pět šedivých pilulek.
 
POTRAPTE SVÉ MOZKOVÉ ZÁVITKY... 2. PDF Tisk E-mail
Pátek, 02 prosinec 2022
Albert Einstein byl do jisté míry podivín. Už jako dítě vynikal nadprůměrnou inteligencí, ve škole odmlouval učitelům a nekonečně dlouho se rozmýšlel, než zodpověděl jakoukoliv jejich otázku. Vyčnívat nepřestal ani v dospělosti, právě naopak.
 
DNESKA HÁDANKY KULATÉ, ZÁHADNÉ ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 září 2022
Snažím se a je to děsně těžký!  Co? začala jsem si uklízet fotky v počítači. Kdybych nebyla dáma nesmírně distingovaná, napsala bych, že takový bordel, jako v nich mám já, se asi druhý na světě nevyskytuje. I když podle významu toho "cizího" slova - tedy uhlazená, jemná či ušlechtilá - se zas necítím. Většinou jsem rozčepejřená vzhledově i náladou, stejně tak jemná jsem vždy jen v jednání s mým čoklíkem; a ušlechtilá? Tohle slovo ani nedovedu na konkrétního člověka připnout. Spíš bych řekla hodní - takových lidí znám dost. Ale zpátky k těm fotkám - poznáte, co na nich je?
 
HÁDANKY ROSTLINNÉ PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 srpen 2022
Pilně  si fotím různé krásné projevy přírody. Jsem fascinovaná její moudrostí a šikovností. Příroda se neplete, příroda si vždy vybere to nejlepší řešení. Je úžasné, jak všechno směřuje přímo k tomu nejlepšímu a nejjednoduššímu cíli. Nesmírně ráda lidem, kteří ještě náhodou kudlanku neznají, líčím onu příčinu, proč vlastně madam kudlanka při milování téměř ve všech případech svému partnerovi uhlodne hlavu... Pánové, buďte rádi, že jste člověci.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 53 - 65 z 832
[CNW:Counter]