O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
:-)))

HÁDANKA - JSOU NEBO NEJSOU TOHLE PRAŠIVKY? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 říjen 2020
Auta většinou rozeznávám na osobní, nákladní, červená a vraky. Podobně jsem na tom i s houbama. Vzpomínám si, jak jsem kdysi, v minulém století, byla s dětmi někde na Vysočině na prázdninách, a při takovém delším couru lesem jsme našli plnou košili hub. No, znáte to, to se z košile udělá batoh... Sbírali jsme poctivně všechno, protože jsem, jako moudrá maminka, dětem pravila, že se pak zeptáme nějakých znalců, a to by v tom byl čert, abychom neměli večeři...
 
SNAD TO SPOČÍTÁTE, NEBO SE ASPOŇ ZASMĚJETE PDF Tisk E-mail
Středa, 21 říjen 2020
Jeden bankéř potkal svého přítele, osmdesátiletého farmáře Toma. Seděli nad pivem a vyprávěli. Tomovi před rokem zemřela žena a říkalo se, že si bude brát někoho na inzerát. Bankéř se tedy zeptal a Tom mu to potvrdil. Řekl, že jí za pár měsíců bude jedenadvacet. Bankéř, zkušený a vzdělaný to muž, věděl, že sexuální chutě jedenadvacetileté ženy těžko takový stařík uspokojí. Proto Tomovi poradil, aby najal někoho na výpomoc na ranči, neboť bylo jasné, že nevěsta se podle toho zařídí a tělesným záležitostem bude učiněno zadost.
 
LOGICKÉ UVAŽOVÁNÍ? TAK O TOM MOC NEVÍM ... PDF Tisk E-mail
Středa, 14 říjen 2020
Nesmírně mne baví dávat vám hádanky. Protože jen díky vám se většinou dozvím výsledek. No, tedy, pokud si ho raději rovnou ještě předem nepřečtu. Začnu rovnou jednou, přímo "životu nebezpečnou": Vězeň odsouzený k smrti, dostane šanci ovlivnit způsob vykonání trestu, když mu král řekne: „Budeš-li mít zítra řeč, která bude pravdivá, setneme ti hlavu, budeš-li mít lživou řeč, utopíme tě v řece.“ Vězeň si svou řečí zachránil život, uhodnete, co řekl?(Trochu logiky...)

 
MATĚJI, VÍTÁME TĚ MEZI NÁMI! PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 říjen 2020
10. 10. 2020 - 17:03 hod.; 3448 g; 48 cm. MATĚJ. Pár slov, pár čísel - a co to všechno znamená ... Přišel na svět další muž. Zatím velice malý muž, mužíček. Co všechno ho tu čeká? „Jsem tu dobře? Narodil jsem se u slušných lidí? Ve slušném století? Nevedu náhodou válku? Je tady zrušeno otroctví? Mám správnou barvu kůže? Vhodný původ? Smím dýchat? Tak děkuji.“ (L. Aškenazy)
 
KULVA SE NEŽÍKÁ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 12 říjen 2020

Related imagePaní v důchodovém věku si doma stěžuje manželovi, že už ji úplně ignoruje jako ženu: „Dřív jsi mě pořád držel za ruku...” Manžel ji tedy chytne za ruku. A ona zas: „Kdys mi dal naposled pusu?” Manžel ji něžně políbí a při tom pořádně obejme. V ženě se probudí vzpomínky: „Pamatuješ, jak jsi mě vždy jemně kousal do krku a ramen?” Manžel ji pustí a odchází. Ona naštvaně: „Kam jdeš?”

 
TAK SCHVÁLNĚ, KDO PŮJDE DO KOUTA NA HRÁCH? PDF Tisk E-mail
Středa, 07 říjen 2020
Vzhledem k tomu, že jsem už "dávno, dávno tomu" nabyla dojmu, že úchvané čtenářky a slovutní čtenáři Kudlanky jsou lidé nadmíru vzdělaní, moudří a prostě vědí vše, tak přidávám navíc ještě pár drobných, jen tak malých oddechových hádaneček, tentokrát z našeho vlastního jazyka. No, vzhledem k tomu, že češtinu mrší většina novinářů (tedy lidí, co si tak říkají i vydělávají), tak doufám, že vy, moji milovaní, to zvládnete i během vypití jednoho svačinového kafete...

 
TAK NEVÍM, JESTLI BYSTE TOHLE MĚLI ČÍST ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 05 říjen 2020

O čem se mluví: koronavirus — Déčko — Česká televizeMuž, který dostal výpověď z práce, si dlouho hledal novou, ale žádnou nenašel. Jednou ho napadlo, že si založí svoji ordinaci. Před dveře této ordinace dal ceduli, na které stálo: Vyléčím každou nemoc za 500€, v opačném případě vám dám 1000€. Jde kolem doktor a říká si, že to je dobrá příležitost, jak si vydělat 1000€, a tak tam jde a říká, že úplně ztratil chuť. Nový doktor se zamyslí a říká: "Sestři, přineste vzorek č.14 a kápněte pánovi kapku na jazyk." Sestra udělá, jak jí doktor řekl a kápne pánovi kapku na jazyk. Ten začne všude kolem sebe plivat a říká: "Fuj, vždyť to je benzín."

 
 
ZDRAVÍ NADE VŠE PDF Tisk E-mail
Pátek, 02 říjen 2020

Na rozjezd vtípek: Maminka jde na svou hyperaktivní dcerou k psycholožce. Dcera začne běhat po čekárně a pokřikovat na čekající lidi. Maminka po chvilkách tichým hlasem opakuje: "Terezko, buď v klidu, klídek Terezko." Psycholožka, která je po chvíli bere dovnitř, říká mamince: "To je úžasné, jak klidně dokážete Terezku napomenout. Z Terezky tak vyroste určitě přátelský, milující a šťastný člověk." Maminka jí odpovídá: "Paní doktorko, Terezka jsem já, ten spratek se jmenuje Šárka."

 
VESELÉ POHLAZENÍ NA ULOMENÝ JAZYK PDF Tisk E-mail
Úterý, 29 září 2020
Man laughing while holding his chest, El Risitas Laughter , laugh  transparent background PNG clipart | HiClipartOpravář televizí si nemohl nevšimnout, jak je jedna jeho zákaznice půvabná. Pokaždé, když vešla do obýváku, mohl si oči vykroutit, jak si ji prohlížel. Když dokončil opravu a dostal zaplaceno, žena mu říká: „Víte, měla bych na vás takovou, ehm, nezvyklou prosbu. Ale musíte mi slíbit, že si to necháte pro sebe.” „Ovšem, paní, samozřejmě.” „No, víte, těžko se mi o tom mluví, víte, můj manžel je hodný a milý muž, ale ech, on má jistou fyzickou vadu, víte, jistý nedostatek, no, víte, já jsem žena, ehm, vy jste mladý, zdravý a silný muž...”
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 118 - 130 z 832
[CNW:Counter]