O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKA JE LÁSKA... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 listopad 2009

U manželů Novákových to už delší dobu neklape, nastalo u obou ochlazení v citové oblasti. Jednoho dne přijde Pepa domů a praví ženě: "Miláčku, sama víš, že oba si předstíráme city i vzrušení. Měli bysme jen na krátký čas uvažovat o nějakém milenci, aby se naše vztahy upevnily. Co na to říkáš? Žijeme přece ve dvacátém století a spousta partnerů to tak řeší, aby zachránili rodinu pro děti a sobě manželství."

- "Na to zapomeň," vrtí hlavou žena, "už jsem to zkusila a nebylo to k ničemu!"

 

 

 

 

  • Zastaví náklaďák na červenou, ke dvířkům doběhne blondýna a zaťuká na okénko. Řidič ho stáhne a blondýna na něj: "Jmenuju se Marie, jedu za váma a ztrácíte náklad." Řidič jen zakroutí hlavou, padne zelená - on jede dál. Na příští křižovatce se scéna opakuje. Na třetí červené to řidič už nevydrží, vyskočí z náklaďáku, zaťuká na okénko auta blondýnky a když ho blondýna stáhne, tak řekne: "Já jsem nějakej Karel, je zima a já sypu sůl na silnici."

 

  • Ptá se žena své kamarádky: "Jak poznáš , kdy se máš dát do velkého prádla? Těm předpovědím počasí se moc věřit nedá ..." "Ty já ani neposlouchám, mám vlastní barometr." "Že jsem ho u vás nikdy neviděla ?" "Ani jsi nemohla - když můj starej ještě ráno spí, opatrně kouknu pod peřinu. Když mu leží nalevo, bude pršet, když napravo, bude pěkně svítit sluníčko." "A co když stojí?" "Tak to kašlu na prádlo!"

 

  • Manželé středního věku si z nedostatku financí zařídili tržní ekonomiku i v sexu. Za jedno milovaní na koberci 30 Kč, na gauči 50 Kč a na pohodlném a prostorném letišti 100 Kč. Po týdnu: ONA Už to nemůžu vydržet, tady máš stovku a deme rychle na to. ON - Už běžím, miláčku, jenom připravím naše roztomilé hnízdečko lásky, naše krásný letiště... ONA Žádný letiště !!! Třikrát na koberci a deset korun hned vrátíš !!!

 

  • Dva kmoši se vracejí z partičky mariáše pozdě večer domů. Jeden si stěžuje: "Já nikdy neoblafnu svou ženu. Vždycky na křižovatce vypnu motor, dojedu pomalu před barák, potichu se vyplížím nahoru, svléknu se v koupelně. Ale pokaždé se vzbudí a sprdne mě, že se trajdám do noci a nechávám ji samotnou." "Nojo, máš zkrátka blbej přístup. Já přirachotím před barák, třísknu dveřmi, vydupu po schodech, svlíknu se v ložnici, pohladím ji po zadečku a povídám: co se takhle trochu pomilovat? No, a ona se vždycky tváří, že tvrdě spí!"

 

 

  • Pepa byl ráno u holiče, nechal si oholit vousy. Když se večer vrátil domu, políbil manželku Marušku. Maruška mu jeho polibek vřele oplatila. Jakpak se ti líbim bez plnovousu, Maruško??? JEŽIŠI, Pepo to seš ty????!

 

  • Jednou pozdě v noci se opilec chlubí kamarádovi novým bytem. Když vejdou do obývaku, kamarád si všimne velkého mosazného gongu. "Na co máš ten gong?" Zeptal se zvědavě. "To není gong, to jsou mluvící hodiny. "Mluvící hodiny?" diví se kamarád. "A jak fungujou?" "Sleduj." vezme palici a vši silou praští do gongu. Ten se samozřejmě rozezvučí na celý panelák. Na to se z vedlejšího bytu ozve: "Ty ses snad pominul, debile, jsou tři hodiny ráno!!!"

 

 

 

 

 

Komentáře (6)add feed
... : Silén
Probudí se žena v noci a říká manželovi:
"Strašně bych se chtěla teď milovat!"
Muž se podívá na hodinky a říká:
"Koho ti já teď ve dvě v noci seženu?

Manželka natírá střechu a manžel sleduje v televizi fotbal.

"Kdybych náhodou spadla," volá na něho manželka, "mohl bys mi o poločase
zavolat
sanitku?"

Přijde muž domů a volá na manželku

"Vezmi si šaty, stará, vyhrál jsem pět milionů!"
Manželka šťastně:"A které, miláčku?"
"Všechny a vypadni..."

Na lavičce v parku sedí milenecký pár a líbá se.

Přisedne chlap a hladí ženu po kolenou.
Mladík se na něj obrátí:
"Co si to dovolujete?"
"Chtěl jsem jen manželku poprosit, aby mi dala klíče."

V manželské posteli se odehrává vášnivá scéna, náhle se ozve
hlasité zabouchání na domovní dveře. Vyděšená žena
křičí: "Ježíšmarjá, to je manžel!" Chlap se vrhá pod postel. Po chvíli
ticha vyleze zpod postele, sedá si na její okraj, vzdychne, otírá si pot z
čela a říká:
"Vidíš, ženo, jak máme oba pocuchaný nervy?!"

Reklama: Maminko, jak to ze máš tak hebké ruce? Protože nádobí umývá
tatínek!




listopad 26, 2009 09:54
To nemá chybu... : Zdena
smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
listopad 26, 2009 12:42
... : mia I
přijde paní do obchodu s koženou galanterií a rozhlíží se po vystavených kabelkách. Najednou zpozorní. "Prosím Vás, jak je možné, že ta obrovská kabela stojí stovku a ta miniaturní kabelčička 600 korun?" "Paní, ta kabelčička je ušitá z pánských přirození. Stačí párkrát pohladit a máte z ní lodní kufr".
listopad 26, 2009 16:14
hezkéééé : Eny
to jsem potřebovala...
listopad 26, 2009 20:49
také jsem se moc zasmála, : Inka
tak to jsem dnes potřebovala smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
listopad 26, 2009 22:30
Globalizace je když... (Z jednoho mailu) : strejda
Otázka: Čo je to globalizácia?
Odpoveď: Smrť lady Diany.
Otázka: Na základe čoho ste tak usúdil?
Odpoveď: Anglická princezná so svojím egyptským priateľom havarovala vo francúzskom tuneli, na nemeckom aute, v ktorom bručal holandský motor. Šoféroval ho belgičan, čo slopal škótsku whisky, ktorého prenasledoval taliansky paparazzi na japonskej motorke. Následne sa ich snažil zachrániť americký doktor indickými liekmi. A toto všetko poslali tebe, Čechovi, kokotovi, ktori oblečený vo vietnamských šatách čumíš do taiwanského monitoru a v ruke máš čínsku myš. A navyše si to čítáš v slovenčině.
prosinec 01, 2009 00:54
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]