O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEJSOU VŠECHNY SLUŠNÉ (VTIPY) PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 05 listopad 2009

Dnes ráno jsem byl v pekárně. Byl jsem tam pět minut. Když  jsem vyšel ven, stála tam policajtka u auta a vypisovala blokovou pokutu. Tak jsem šel k ní a řekl jí: Ale no tak, zlato, to takovýmu fešákovi, jako jsem já, nemůžeš dopřát ani malou přestávku?" Ignorovala mě a dál zapisovala pokutu. Nazval jsem ji nenažranou policajtkou. Podívala se na mě a začala vypisovat další pokutu za sjeté pneumatiky.

Tak jsem ji nazval blbou šlapkou. Tu začala psát třetí pokutu! Tak to šlo dalších 20 minut. Čím víc jsem jí nadával, tím víc pokut napsala... Mně to bylo ale jedno. Já tam byl pěšky.

 

 

 

 

     Pár starých důchodců se vydal na výlet na místo kde se kdysi poprvé potkali. Sedí v kavárně a hovoří:  "Pamatuješ si jak jsme se tu před 50 lety setkali? Následně jsme odešli z kavárny, zahnuli do boční uličky a zezadu jsem tě přetáhl?" "Samozřejmě, pamatuji si na to velmi dobře, zlato",odpověděla babka. "Nu, kvůli památce na staré časy, pojďme tam znova a já tě opět zezadu přehnu." Dvojice se zvedla, pán zaplatil účet a opustili kavárnu. Mladý muž sedící blízko nich celou debatu slyšel, smál se a pro sebe si pomyslel, že by mohlo být vtipné sledovat,jak si to důchodci rozdávají. Vstal a šel za nimi. Za chvilku již z rohu sledoval. Babka si vyhrnula šaty, sundala bombarďáky. Dědek stáhnul nohavice, chytil babku za boky a ta se opřela o plot. Co následovalo dalších 40 minut, byl nejlepší atletický sex, jaký kdy mladý muž viděl. Stařec jel jako o život a babka fenomenálně vrtěla pánví. Všude lítaly končetiny, pohyby byly rozmazané a ani na sekundu se nezastavili. Nakonec zkolabovali a hodinu se nepohnuli.

Mladík stál v úžase. Ještě nikdy nic takového neviděl, ani ve filmu, ani od kamarádů, ani z vlastní zkušenosti. Kvůli tomu co viděl, si řekl, že musí zjistit to tajemství, že i on by se chtěl budoucích 50 let takto hýbat. Důchodci se zatím zotavili a oblékli se. Mladík nabral odvahy a šel za nimi.

"Pane, v životě jsem neviděl takovou soulož a už vůbec ne u lidí vašeho věku. Jaké máte tajemství? Souložili jste takto i před 50 lety?" Dědek odpovídá:" Synku, před 50 lety v tomhle plotě nebyla elektřina..."

 

 

     Chlap sedí doma v křesle, vyhazuje do vzduchu buráky a chytá je přímo do úst. Najednou ho manželka vyruší z této velmi produktivní činnosti a právě vyhozený arašíd mu spadne do ucha. Snaží se ho vytáhnout on i manželka, ale arašíd se dostává stále hlouběji a  hlouběji do ucha. V tom vchází do dveří dcera s kamarádem. Ten, když vidí co se děje, sebevědomě strčí chlapovi dva prsty do nosu a říká: "Foukněte pořádně!" A arašíd je najednou venku."To je fantastické," říká manželka, "ten chlapec je génius, jsem zvědavá, co z něho bude." Otec smutně přikývne: "Podle toho, jak mu smrděly prsty, bych řekl, že je to náš budoucí zeťák."

 

 

     Poslechla jsem jednoduchou radu, kterou jsem našla v jednom článku v časopise a konečně jsem našla klid v duši. Stálo v něm: "Způsob, jak dosáhnout vnitřního míru, spočívá v tom, že dokončíte úplně všechno, co jste začali...." Tak jsem se doma rozhlédla okolo sebe po všem, co jsem začala a v půlce  opustila. Než jsem vyrazila do práce, dopila jsem láhev červeného, potom jsem dorazila Baileys, Martini, vodku, rum, fernet, sáček chipsů a krabici  čokolády. Nedovedete si ani představit, jak je mi teď fajn.

 

 

     Tři si povídají, co udělají s vánočními odměnami. První říká: "Pracuji v německé Reiffeisen-bance, z vánočních odměn si koupím auto  a  za zbytek pojedu na dovolenou." Druhý povídá: "Pracuji v Daimler Chrysler, za vánoční odměny si nechám  vybudovat bazén a za zbytek pojedu na cestu kolem světa." Třetí povídá: "Já pracuji v Čechách a za vánoční odměny si koupím svetr." Ostatní se ho ptají: "A co zbytek? "  "Zbytek mi na něj přidají rodiče."

Mj. kde pracujete Vy???

 

     Chviličku před započetím smutečního obřadu se obřadník v síni otočí ke stařičké vdově a ptá se: "Kolik bylo vašemu manželovi?" "Devadesát vosum", odpoví vdova, "byl o dva roky starší než já." "Takže vám je tedy devadesát šest", podotkne obřadník. Dáma odpoví: "Už skoro nemá cenu chodit domů, co?"

 

 

     Už jsem opravdu starej! Mám dva bypassy a umělej kyčelní kloub a koleno, bojuju s rakovinou prostaty, s cukrovkou, jsem napůl slepej, neslyším nic tiššího než startující letadlo, beru čtyřicet různých léků, z kterých jsem malátnej a mám vokna. Demence na postupu, mizernej krevní oběh, v rukách a nohách nemám cit. Už si nepamatuju, jestli je mi vosumdesátvosum nebo devadesátjedna. Už jsem přišel o všechny přátele. Chválapánubohu, že mám aspoň ten řidičák.

 

 

     Cítil jsem, že mám tělo absolutně z formy a tak jsem se přihlásil do fitnessklubu. Rozhodl jsem se, že budu chodit na cvičení pro seniory. Ohýbal jsem se, kroutil, svíjel, skákal a potil se skoro hodinu, ale než jsem se konečně navlík do cvičebního úboru, tak cvičení skončilo.

 

 

     Poslední dobou je na polovině věcí v mém nákupním vozíku napsáno: Přináší rychlou úlevu.

 

 

     Modlitba: Bože, obdaruj mě senilitou, abych zapomněl na lidi, který jsem stejně nikdy neměl rád, dej mi to štěstí narazit na ty, které rád mám, a dopřej mi zraku, abych je dokázal od sebe rozeznat.

 

 

 

Komentáře (10)add feed
... : mia
tak ty jsou skvělé. hlavně o těch důchodcích smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Jinak mi dnes ráno přišel mejlík - Baví se dva. "Co děláš o víkendu?" "Práva".
listopad 05, 2009 07:07
Odpověď na dotaz : Míša šíša
Tak já pracuju......... v těch Čechách. :-))
Vánoční odměny? Co to je? smilies/shocked.gif
listopad 05, 2009 11:18
Taky jeden... : mamča
Proč má český lev dva ocasy?
.
.
.
Oni jsou to totiž dva lvi, ten druhý symbolizuje českou národní povahu - vlezl tomu prvnímu do p*dele a kouká mu jenom ocas.

listopad 05, 2009 12:13
mio :-)) : Jeja
Mému synkovi právníkovi zase přišel mejlík - Jeden se ptá druhého: "Hele, ty máš práva nebo Plzeň?"

Syn má naštěstí Brno smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif
listopad 05, 2009 15:09
Jejo : mia
smilies/grin.gif smilies/grin.gif
listopad 05, 2009 15:12
Doba pokročila... : opas
Dnes se dá i nás z vánočních odměn auto bez problémů koupit smilies/cool.gif
listopad 05, 2009 15:46
v hotelu: : Martin
Chlápek stojí u hotelové recepce. Když dostane svůj klíč, odchází. Jak se otočí, vrazí do nějaké ženské, co stála za ním, a loktem se jí silně opře o výstřih. Oba jsou pěkně zaražení a on neví, jak se omluvit, tak řekne: Madam, jestli je vaše srdce tak měkké, jak vaše poprsí, určitě mi odpustíte.
Ona odpovídá: Jestli je váš penis tvrdý jako váš loket, mám pokoj 436.

listopad 05, 2009 18:18
a ještě ufounskej: : Martin
U Nováků na zahradě přistane létající talíř. Vyleze z něho jeden ufounskej, ale přijatelně vypadající pár, a tak je Novákovi pozvou domů a udělají mejdan. A když už jsou trochu v náladě, tak chlapy napadne, že by si mohli zkusit trochu rozšířit obzory a prohodit si manželky. Udělají to, Novákova si odvede ufouna do ložnice, tam se svlíknou, Nováková si ufouna znechuceně prohlíží a myslí si: Takovej malinkej.... Jenže ufoun trochu zakroutí ušima, a hned mu povyroste. A ještě, a ještě... Nastaví tu správnou velikost a pak si s Novákovou užívá až do rána. Ráno, když ufouni odletěj, tak Nováková celá růžová říká manželovi: Já to měla úplně nádherný! A co ty? A Novák na to: No teda, já ti řeknu, za moc to nestálo. Všechno úplně jako obyčejně a navíc mi celou dobu hrozně kroutila uši...

listopad 05, 2009 18:20
Velitel hasičů vejde volným krokem do pohotovostní místnosti a říká: : alena Bodka
"Tak chlapci....po...ma..lon..ku se zvedáme.....hoří nám finanční úřad.
listopad 06, 2009 19:38
no,nemysli si : pepa56
ze v Brne to bylo jinak nez v Plzni.tam se pred 12 roky davalo za otazky a uspesne prijmacky 100 tisic. a na ekonomku na Pionyrske 15 tisic.....tak nebud naivni.ale fakt je ten,ze tyhle penize se v dnesni dobe temto studentum hrave vrati v dobrych mistech a platech. skoda,ze ti,co na to meli se tam nedostali z duvodu nemajetnych rodicu.
listopad 08, 2009 23:04
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]