O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŠTÍŘI, ŠTÍŘIČKY - HOROSKOP RO VÁS PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 říjen 2009
Přejít na obsah
ŠTÍŘI, ŠTÍŘIČKY - HOROSKOP RO VÁS
Strana 2
Strana 3
Strana 4

Kdo je ještě štír - jako já? Tak nevím - jsem víc kudlanka nebo štír? :-))) Nu, poslyšte, co o nás je ve hvězdách a napsáno v moudrých knihách: v encyklopedii je Štír popsán jako noční pavoukovec, jenž napadá svou kořist a paralyzuje ji jedem. Vstřikuje ho dlouhým zakrouceným ocasem, který používá jak pro obranu, tak pro zničení protivníka. Jeho štípnutí je někdy osudné...

 

 

 

 

 

 

ŠTÍR
24. 10. – 22. 11.

 

     Někdy se lidé viditelně odtáhnou, když někdo řekne, že se narodil v říjnu či listopadu, a zamumlají: "Ach, vy jste Štír!" buď s nelíčeným strachem, nebo s posvátnou úctou a respektem. Někdy se ozve i zahihňání, které se nepochybně týká legendární náruživosti Štírů. Ale jaký tedy opravdu je? Štír rád cestuje inkognito. Díky svému sebeovládání se mu to obvykle daří, ale existuje pár návodů, jak snáze odhalit jeho přestrojení o půlnoci i v poledne.

 

 

 

Podívejte se mu do očí. Mohou být zelené, modré, hnědé nebo černé, ale budou vás probodávat s hypnotickou intenzitou. Ve většině lidí vzbuzuje Štírův upřený pohled nervozitu nebo se cítí nesví. Budete muset zlomit toto kouzlo a první odvrátit zrak. Jinak nad vámi pokaždé vyhraje. Toto je spolehlivá identifikace osoby ovládané Plutem. Štíři do vás nemilosrdně zabodnou oči, jako kdyby pronikali do samotné vaší duše. Což dělají.

 

Dále jim naslouchejte, když hovoří. Jejich tón je sametově hebký a zastřený, nebo naopak úsečný, řeč je pomalá a rytmická, nebo rychlá a staccato, ale to, co řeknou, není nikdy skromné sebezapírání. Štír má totální ego. Ví, co je a co není, a nic, co si myslí kdokoliv jiný, toto vědomí nezmění. Urážky se od něj odrazí a komplimenty s ním nehnou ani o píď.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]