O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŠTÍŘI, ŠTÍŘIČKY - HOROSKOP RO VÁS PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 říjen 2009
Přejít na obsah
ŠTÍŘI, ŠTÍŘIČKY - HOROSKOP RO VÁS
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 

 

 

  

 

 

     

 

     Štír se hluboce zajímá o náboženství, je neobyčejně zvědavý ohledně všech fází života a smrti, vášnivě se zabývá sexem a silně ho ovládá touha reformovat. Přesto je však hrdinský, oddaný rodinným a milostným svazkům a je laskavým ochráncem dětí a slabých jedinců.

 

     Lidé v tomto znamení neobyčejně lpí na věcech, o kterých jsou přesvědčeni, že jim patří, včetně úspěchu, ale jejich ambice nejsou nikdy očividné. Tiše čekají na svou příležitost k vzestupu, zatímco slouží druhým, s vědomím, že mají na lepší místo kvalifikaci. Získávají kontrolu pomalu, ale jistě.

 

     Štír dovede dělat skoro vše, co si usmyslí. Pokud to skutečně chce, není to pro něj už sen. Temná, magická a záhadná síla přemění touhu ve skutečnost pomocí chladného, opatrného a pevného záměru.

 

     Přestože mnozí z pověstných sadistických chirurgů jsou Štíři, stejně tak je pravda, jsou i řadou nejlepších lékařů a zdravotníků na celém světě - k léčení těla i duše, přičemž stanovují diagnózu s podivnou, nevyzpytatelnou znalostí.

 

     Štír se narodil s vědomím tajemství života a smrti a se schopností podrobit si oboje, pokud se k tomu rozhodne.

 

 

x x x x x

 

 

 

 

 

 

     Jedním z nejpodivnějších jevů je smrt příbuzného v rodině rok před nebo po narození Štíra. A když zemře Štír, rok před nebo po jeho smrti dojde v rodině k narození nového člena. Z devadesáti pěti procent toto funguje. Symbolem je triumfální Fénix, který vzlétá z vlastního popela, a Štír ztělesňuje vzkříšení z hrobu.

 

     Listopadové bodláky jsou nebezpečné, přesto rostou propletené s těžkou, unylou krásou zimolezu - Štírovy rostliny. Vdechovali jste někdy tu sladkou omamnou vůni za tiché letní noci? Pak víte, proč stojí za to prát se s bodláky při hledání dokonalé jemnosti Štíra...

 

 

(mj. osobně mám nesmírně ráda chryzantémy, jinak řečeno listopadky. Jsou jich plné hřbitovy a když mám narozeniny, tak se mi občas poštěstí i je dostat. Vzpomínám na jednu letmou známost se zahradníkem. To byly pak ty nejkrásnější, obrovitánské chryzantémy... a vysoké, a hodně... Jak opojně voněly... :-))) Ach jo, kde je mu konec... Už si nevzpomínám ani na jeho křestní jméno, ale ty náruče nádherných kytek nikdy nezapomenu.. d@niela)

 

 

 

 

 

Komentáře (20)add feed
... : Bara
Tak ted mne mate prokouknutou az do morku kosti....
říjen 29, 2009 23:48
Mám mezi štíry několik přátel a miluju je : alena puntíkovaná
když řeknou "Budu tam v osm" - tak tam BUDOU, i kdyby slunce explodovalo a vesymír se zhroutil do jediného bodu.Jsou spolehliví a můžete věřit všemu co řeknou....jo nesmíte je naštvat...ale to býky taky ne, což chápu a nedělám to Přežijí všechno - jko býci, ale narozdíl od býků to přežijí se šarmem a nakonec ta hrůza, kterou prošli vypadá jako ohromná legrace. Já je mám ráda....prostě je na ně spoleh.
říjen 29, 2009 23:50
Je to jedine znameni, ktere mi nesedi. : Yta
Mam se stiry spatne zkusenosti. Tvari se dlouho mile, na "prohresky" nereaguji a cekaji jen na vhodnou chvili, kdy vam to vse pak spocitaji najednou i s uroky. Takove nerovne jednani mi nevyhovuje, a proto se stirum vyhybam. Neverim jim jejich pratelskost, radeji se jim neoteviram a nedavam jim tak sanci, aby ze zalohy zautocili. Nelibi se mi na stirech i to, jak neumeji zapominat, odpoustet, jak ten "prohresek" toho druheho v nich porad je. Ja davam prednost easy going lidem mezi ktere stiri urcite nepatri.
říjen 30, 2009 00:54
žjova : Kamila
Yto, asi spáchám sebevraždu, po takovým hodnocení...
Aleno - ano, jsem obludně dochvilná, někdo to miluje, dost mých přátel to ovšem poněkud stresuje smilies/grin.gif spolehlivá jsem naprosto.
Jinak je ten horoskop docela drsnej, nemyslím si o sobě, že jsem taková ehm, hraniční osobnost... co Dani? Ty jo? Inko?
p. s. nikdy, NIKDY jsem se nezachovala, jak píše Yta - vyčkávat nechci a neumím, problémy řeším hned...
říjen 30, 2009 08:35
Kamilo : eva_2
můj táta je štír a je to ten nejlepší táta jakého bych si mohla přát. Jeden z nejlaskavějších, necitlivějšícha současně nejodvážnějších lidí které znám. Co do dochvilnosti tak to je spíš nedochvilný, čas mu nějak nic neříká. Takže co se mého táty týká má ten horoskop v něčem pravdu a v něčem ne smilies/smiley.gif
říjen 30, 2009 09:54
evo nojo : Kamila
upřímně mne dost děsej lidi, který na horoskopy slepě věřej. Určitě jsou tu jisté charakteristické rysy, ale že bych si řekla - ježiš to je štír, pryč od něj, tak to fakt ne... Případně se někoho vyptávat v jakém se narodil znamení, abych si o něm utvořila obrázek.
U Yty mi došlo, že psala tuhle komentář o tom, že my na Kudle jsme alergické na zmínku o USA. Čili už páchat sebevraždu nechci, názory někoho takového nejsem schopna brát vážně smilies/wink.gif
říjen 30, 2009 09:58
Kamilo : eva_2
jo, mě děsej lidi, kteří slepě věří (horoskopům, vládě, doktorům, léčitelům.. :-) ).


říjen 30, 2009 11:00
... : Los evropský...
Tak nevím, já jsem sice, býk, ale podle výše uvedeného horoskopu asi býk se štíříma nožičkama, opravdu to na mě docela sedí...
říjen 30, 2009 11:42
Kamčo, neskákej z toho mostu, : Vodoměrka
já mám nejlepší kamarádku štírečku a je to bezva ženská... a babička byla taky štírka... a byla moc milá, hodná, prostě super... a na Ytu nedej, tam bude zakopaný pes někde jinde... smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif
říjen 30, 2009 11:48
není to tak jednoduché : erika
je jasné, že lidí není jen dvanáct druhů. Každé znamení může mít ascendent ve dvanácti různých znameních, to už máte celkově 12 na druhou kombinací a to není zdaleka všechno a tyhle doplňkové charakteristiky u pořádného horoskopu hrají významnou roli.
Takže třeba Los, pokuď sám sebe dobře odhadl, může být býk s ascendentem ve štíru.
Znamení zvěrokruhu je pouze primární dělení, ale na lidi, co znám, seděj ty základní charakteristiky až neuvěřitelně.
říjen 30, 2009 13:50
Aleno Puntíkovaná : Michal
smilies/shocked.gif Tak konečně to vím. Jsem Váha, ale teď se vysvětluje má dochvilnost. Nenávidím nedochvilnost, uráží mne. Do práce pět minut pěšky, ale vyrazím o 30 dříve, co kdybych cestou zakop? smilies/angry.gif
A proč? Maminka je štírka, nějak to "prosáklo", ale divně, protože ona sama je vše jen ne dochvilná. Naštěstí jsem víc nic nezdědil. Zaplať Pán Bůh, to by mi tak scházelo. smilies/kiss.gif
říjen 30, 2009 15:07
Já váha nejsem : alena puntíkovaná
ale taky mám největší hrůzu z toho, že bych snad přišla někam pozdě. Fakt je, že Peroutka chodil na rande včas a byl tam dokonce dřív než já, a to je co říct. Byl to jeden z mnoha důvodů, proč jsem si ho vzala. Já tuto vlastnost zdědila po babička "panně", která měla všecky hodiny nataženy o čtvrt hodiny napřed a když se někam šlo , tak s aspoň půlhodinovou rezervou, letěli jsme jak blázni....abychom..hahahahaha....nemuseli spěchat!!! Přísahám. A co bys řek? Já dneska dělám totéž. Hodiny mi teda jdou jen o pět minut napřed , na bus letím jak k ohni a pak tam půj hodiny skáču a čekám až přijede. Moje maminka byla blíženec a na tu měla tahle výchova zcela opačný efekt. Ta chodila ZÁSADNE pozdě - všude. A byla naprosto nad věcí a nevzrušovalo ji to. Pamatuju jak já dělala od sedmi, máma od šesti /bydlely jsme ve stejném domě/ a když já odcházela z domu, u ní se teprve zavíraly dveře od bytu. Ježiš jak já jsem se tý babičce, jako holka, vychechtávala - a ted jsem na tom možná hůř než ona.
říjen 30, 2009 15:24
no já tedy nevím, : Inka
něco na mě sedí, něco ne.
Také už jsem se setkala s velmi nepříjemnou reakcí u jedné paní, když jsme jeli na školu v přírodě když byly děti malé. Byla tam jako babička na výpomoc a já jako maminka na výpomoc. První večer jsme si sedli, když už děti spaly. Její první otázka byla kdo je v jakém znamení a jakmile jsem vyslovila, že jsem štír, měla naprosto nepřiměřenou reakci a celý týden mi dělala jednu špinavost za druhou, bylo to úplně neuvěřitelné, v půlce týdne jsem z ní byla naprosto zralá na Bohnice a myslela jsem, že předčasně odjedu. Nedá se na to zapomenout ani po 20 letech.
Nemohu posuzovat sama sebe, ale mám okolo sebe pár štírů - má švagrová, společník v práci, Daniela a to jsem ani nevěděla Kamčo, že jsi také štírek a vycházíme spolu velmi dobře, jsou to prima lidé s velkou vnitřní energií. Nemám problémy s lidmi, nemám nepřátele. Fakt je, že umím odpouštět - naučila jsem se to, ale nezapomínám. Ale také záleží na tom jak se ten člověk ke mně chová dál. Neumím problém překročit, potřebuji ho probrat a pochopit.
Ale určitě nejsem zákeřná, řeším problémy hned jak nastanou, ale i to jsem se musela naučit, dřív se to ve mně kumulovalo kumulovalo a pak jsem na blbost neadekvátně bouchla. Fakt je, že jsem přesvědčená, že štíři svou vůlí dokáží všechny dobré věci co chtějí.

říjen 30, 2009 21:20
Já jsem býk a se štíry mám ty nejlepší zkušenosti. : alena Bodka
Měla jsem kolegyni štírku, kterou jsem měla moc ráda. Mluvila s vámi na rovinu a když proti vám něco měla, tak to řekla vám a neroznášela drby po okolí. Což mě přijde jako velmi kladná vlastnost. Aspoň člověk ví, na čem je. A může se podle toho zařídit. Nakonec, před jakýmkoli případným útokem, štír obvykle dost důrazně varuje. Když se podle toho zařídíte, jste v naprostém bezpečí. No, co jsem měla možnost dámy štíry poznat, tak teda nehrozí, že by se mohly stát presidentkami diplomatického sboru - ale to tedy býci /a zejména já/ už vůbec ne. Fakt nechápu, co ty lidi pořád proti těm štírům mají, nepoznala jsem zatím žádného, který by nebyl milej, šikovnej ale hlavně pravdomluvnej. U nich opravdu nemusíte dumat, když něco řeknou, jak to vlastně mysleli a co tžím chtěli říci. Mluví jasně a srozumitelně - a jestli jste se někdy setkali s rozzuřeným býkem, tak proti němu je naštvanej štír něžná a mírumilovná kočička. Já se kolikrát diví, že ještě nesedím za vraždu......a že někdy moc nescházelo.
říjen 30, 2009 21:54
... : Stirice
A kdo tyhle popisy lidi vymysli? Myslim, ze hodne toho neni pravda, ale jeste nemam asi tolik zkusenosti s lidma. Hodne kamaradek mam stirek a je nam spolu fajn, nikdy neni nuda.
Kluka stira znam jen 1, ale chlupatej a cernovlasej je, tohle tu sedi. jenze my s kamoskama jsme blondynky, vlasy si neobarvujem.
Lidi si zatezujou hlavu s tim kdo ma jaky znameni a pak se ani nenamahaj konkretniho cloveka vic poznat. Jses stir, jeee od tebe je treba se drzet dal.... nehcapu a vadi mi to kdyz me tohle nekdo rekne, ale pozdeji pak treba prileze ze by potreboval pomoct a kdyz mu pomuzete jednou tak vas furt otravuje s dalsima vecma a vyuziva ochoty. Zdravim dalsi stiry.
říjen 31, 2009 01:54
Jsem taky stirice : Alena P-H
a nastesti mi pratele a ja bereme tyhle veci jako srandu. Mozna par veci sedi, definitivne ne stupen a barva ochlupeni smilies/smiley.gif a par veci zase ne. Je mi lito lidi, kteri by si vybirali pratele a zname na zaklade zodiaku. Ochudobnuji se. Ja se nastesti s takovym clovekem jeste nesetkala.
A kdyz se to dovede do krajnosti:
A co za nestesti mit treba dite narozene ve znameni, ktere vam nevyhovuje, to by byl prus... Mozna treba i plozeni prizpusobit znamenim? A zamestnani - sef je stir. Takze musim dat vypoved pac to prece nejde pracovat pro stira...atd.
Stirum zdar! smilies/cheesy.gif
říjen 31, 2009 18:54
No, to by mě nikdy nenapadlo, : alena puntíkovaná
vybírat si přátele podle znamení.....vždycky to nějak přijde samo...ale něco na tom bude...tak jsem si dělala průzkum a mezi mými přáteli jsou rovným dílem ryby, štíři, býci, panny , a kozorozi. Někteří již odmalička. A jak říkám, přišlo to nějak samo. Co se týče manželů - první byl blíženec, /tzaky to skončilo mizerně/, druhý váhy a tenhle je býk. D´Artagnan je vodnář a grafik je panna a fakt je, že s tím si rozumím tak nějak líp....ovšem ráda je mám oba.
říjen 31, 2009 20:32
Zdravím všechny štíry, : okata
patřím mezi vás taky smilies/smiley.gif Lidé stejného znamení, se kterými jsem se zatím setkala, patří mezi moje nejoblíbenější přátele. Na horoskopy nevěřím, ale detailní rozpisy znamení v mnoha bodech kupodivu sedí... Nicméně každý z nás si v těch obšírných větách najde to svoje, že? :-)
listopad 01, 2009 10:49
no jak to tu tak pročítám, : Inka
tak se mi vybavilo jak mě přijímali v posledním zaměstnání. Pohovor a zkoušky s překlady z angličtiny, francoužštiny, otázka zda jsem kuřák, vdaná, jak mám velké děti, jaký mám vztah k vínu, proč můj manžel žije v cizině a já tady a v jakém jsem znamení!!! To poslední mě překvapilo nejvíce. Fakt je, že když se s lidmi seznámím, tak si chvíli v duchu tipuji v jakém je kdo znamení a i se zeptám, tak nějak podvědomě vím co od toho daného člověka mohu čekat, dost mi to napoví. Ale nemám vysloveně vybrané nějaké negativní znamení. Každé má své kladné a záporné stránky i štíři, ale zase tak špatní tedy nejsme.
Kdo je pro mě trochu záhadou jsou Kozorozi, ale s jedním právě žiji, takže snad se v nich jednou vyznám, třeba je to výzva od života jim porozumět smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
listopad 02, 2009 20:29
no já mám asi tři kamarádky Kozorohy : alena Bodka
a to jsou tak klidný a pohodový lidi a mají báječnej smysl pro humor a jsou takový pečlivý a starostlivý a hned tak ničeho se nezaleknoun a hlavně ty moje kamarádky jsou úžasný v pěstování čehokoli - večer zasaděj klacek a ráno jim kvete. Mně spolehlivě chcípne /co do rostlinstva/ všecko a když nechcípne, tak se to nechová, jak by mělo. Jim ne....jen ty muškáty nádherný, co maj....no a to s těmi štíry je podle mě pověra...já osobně jsem alergická na blížence. Který jsou krásný, roztomilí, šarmantní - a nevypočitatelní. Můžete je milovat, ale v žádném případě jim nesmíte věřit.
listopad 02, 2009 22:17
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]