O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŠTÍŘI, ŠTÍŘIČKY - HOROSKOP RO VÁS PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 říjen 2009
Přejít na obsah
ŠTÍŘI, ŠTÍŘIČKY - HOROSKOP RO VÁS
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

    

    

 

     Štír nikdy nesklouzne natolik hluboko do spárů trpké deprese, aby úplně ztratil svou sílu. Nikdy není pro něj pozdě. Tento druh hluboké magie patří výhradně osobám narozeným ve znamení Štíra.

 

     Dokonce i průměrný Štír mužského či ženského pohlaví statečně čelí všemu od fyzické bolesti a chudoby k výsměchu a neúspěchu s hrdým opovržením a naprostou důvěrou ve vrozenou schopnost přečkat jakoukoliv ránu.

 

     Štír je neobyčejně loajální vůči svým přátelům. Někteří z nich toto činí doslova - pro přátele, příbuzné a milované, v bitvě nebo v krizi.Štír nikdy nezapomene na váš dárek nebo laskavost a bohatě je odmění. Stejně tak si  ale pamatuje urážku nebo nespravedlivost.

 

     Typický škorpión probdí noci přemýšlením, jak nepříteli oplatit zlý čin. Pokud mu soused úmyslně poškrábe blatník u auta, škorpión mu příští den poškrábe oba blatníky a nádavkem mu možná naschvál přejede úhledně zastřižený živý plot. Těmto Štírům málokdy stačí dát svým nepřátelům jednoduchou lekci.

 

 

 

     Štírovo zdraví je typické pro jeho povahu. Tito lidé mohou zničit své tělo excesy, melancholií nebo těžkou prací. Ale také se mohou vůlí dostat z kritické nemoci. Tak mocná je jeho síla. Málokdy jsou nemocní, ale když ano, je to zpravidla vážné. Nejlepším lékem je dlouhý odpočinek a změna postoje, kdy hlodající zášť vystřídá pokojná smířlivost. Nedovedou se však zcela od všeho oprostit a samozřejmě vědí víc než doktor a všechny sestry. Nejcitlivější oblasti pro vpád bacilů a úrazy jsou reprodukční orgány, nos, hrdlo, srdce, páteř, záda, oběhový systém, nohy a kotníky. Běžné jsou křečové žíly a sportovní zranění. Štíři by se měli vyvarovat ohně, výbušnin, škodlivých výparů a radiace.

 

     Přesto mnozí vyhledávají zaměstnání, kde si zahrávají s nebezpečím právě v těchto oblastech. Někdy trpí chronickým krvácením z nosu nebo z nějakého důvodu prodělají operaci nosu.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]