O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÁHY, VÁŽKY - HOROSKOP RO VÁS PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 říjen 2009
Přejít na obsah
VÁHY, VÁŽKY - HOROSKOP RO VÁS
Strana 2
Strana 3

Osobám ve znamení Vah se příčí být nezdvořilé, přesto narovnají křivě visící obraz na stěně a stlumí vám televizor, který hraje moc hlasitě. Váhy milují lidi, ale nesnášejí davy. Jako něžné holubice míru chodí kolem a urovnávají spory druhých, ale zvládnou i pořádnou hádku. Jsou dobromyslné a příjemné, ale také dovedou být uražené a nesnášejí plnit příkazy. (nojo, zase opožděný horoskop :-)))

 

 

 

 

 

VÁHY
24. 9.  - 23. 10.

 

 

 

 

     Jsou neobyčejně inteligentní. Zároveň ovšem někdy i neuvěřitelně naivní a důvěřivé. Umějí být upovídané, a přesto jsou fantastičtí posluchači. Jsou to velmi neklidní lidé... Ale málokdy spěchají.

 

     Jste z toho úplně zmatení? Nejste sami. Toto znamení se vyznačuje rozporuplností, která je záhadou i pro samotné jedince narozené ve Vahách. Hodně lidí vám řekne, že Váhy znamenají lásku, krásu, líbeznost a světlo. To je sice pravda, ale není to docela přesné. Váhy nejsou vždy v dokonalé harmonii. Je to člověk, který má vyrovnanou povahu jen polovinu času. V druhé půlce může být otravný, hádavý, paličatý, neklidný, deprimovaný a zmatený. Váhy jsou nejdřív nahoře a potom dole. Než se dosáhnou božské rovnováhy, vždy předchází období kolísání.

 

     Fyzický vzhled těchto lidí? Kromě Venušina dolíčku neexistuje typické poznávací znamení Vah. Jejich rysy jsou vždy rovnoměrné a dobře vyvážené. Jsou příjemné, ale nepřitahují pozornost, takže je snazší začít s důlky. Obvykle mají dva na tvářích nebo jeden na bradě. Nenajdete-li je v obličeji, zkontrolujte jim kolena. Mnoho Vah má totiž dolíčky na kolenech.

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]