O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÁHY, VÁŽKY - HOROSKOP RO VÁS PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 říjen 2009
Přejít na obsah
VÁHY, VÁŽKY - HOROSKOP RO VÁS
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

     Ale buďte opatrní. Málokterá dívka vám uvěří, když jí řeknete, že jí zíráte na kolena "protože chci vědět, jestli jste se narodila v říjnu." U mužů to samozřejmě kalhoty znemožňují, pokud nejste na pláži nebo nehrajete tenis. Nebuďte zklamaní, když objevíte důlky a potom zjistíte, že dotyčná osoba se nenarodila v říjnu. Tyto okouzlující důlky mají právo tam být, protože onen člověk bude mít ascendent ve Vahách, takže váš odhad je stejně správný.

 

 

     Kromě důlků si všimněte celkového dojmu obličeje. Vždy bude mít výrazně příjemný výraz. Dokonce i když je jeho nositel rozzlobený, nějak se mu stejně podaří vypadat mírně nebo alespoň neutrálně. Hlas je melodický a jasný a tito lidé ho zřídka zvednou do pronikavé nebo ječivé polohy. Váhy jsou jediní lidé na zeměkouli, kteří mohou říci: "Nenávidím tě a rozbiju ti nos," a přitom to bude znít, jako kdyby recitovali verše. Ústa mají většinou ve tvaru luku a rty "jako třešně". Typický obličej Vah vám nejvíc připomíná bonboniéru. Nebo cukroví. Někteří vypadají jako lidská lízátka nebo karamelový pohár se šlehačkou. Také rádi tyto věci jedí, takže jestli tohle nějaké Váhy čtou, asi budou omdlévat hladem.

 

     Ženy jsou skoro vždy hezké a muži jsou obvykle pohlední. Přesto nejsou všichni hezcí lidé na světě Váhy; krásu planetárního vládce Venuše nelze snadno rozeznat od krásy jiných znamení. Jejich úsměv by dokázal roztavit tabulku čokolády na dvacet kroků. Když vás udeří plnou silou, má moc přeměnit i naprosto ordinérní rysy - doslova, ne přeneseně. Většina Vah je plná křivek. Mají často kudrnaté vlasy. Nemusí být nutně obézní (i když ascendent v Býku může vyprodukovat pěkně vypasené holuby). Teď si asi myslíte, že narodit se přitažlivý a s dolíčky, hledat spravedlnost a krásu, být příjemný a snadno potěšitelný je požehnání. Když jsou Váhy vyrovnané, jsou neobyčejně líbezné.

 

     Váhy instinktivně vědí, že aby v těle obnovily rovnováhu, musí střídat aktivní období s totálním odpočinkem. Jejich osobní uspořádání to vyžaduje a většina je celkem zběhlá v zacházení s fyzickou rovnováhou. Nicméně duševní a citovou harmonii takto instinktivně vždy nezvládají. Dovedou srdceryvně ronit slzy, pak jsou najednou sarkastické, nato veselé a štěbetavé jako první jarní vlaštovky. Neustále propadají hluboko do jedné emoce a zase do druhé. City těchto lidí se vyznačují intenzitou a bohatostí, nehledě na to, která emoce je v daném okamžiku nízko nebo vysoko, a filozofickým přístupem jak ke strastem, tak k radostem, který zpravidla všechno nakonec urovná.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]