O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SUPERSTAR - ZNÁM VÍTĚZE!!! PDF Tisk E-mail
Sobota, 10 říjen 2009

Nevím jak vy, ale nějak se mi to zná všechno nějak moc umělé, jsou to takoví "silikonoví zpěváčci". Česká nebo slovenská písnička je už výjimkou, potvrzující anglické pravidlo. Nejsem zas až takový vlastenec, chápu, že ten "origoš šoubyznis" už není o zpívání hezkých českých písniček.

 

 

 

      Ale přijde mi líto, že pokud bych je chtěla slyšet, tak abych si pustila zhůvěřilé duo Eva a Vašek... To se opravdu už čeština nenosí? Ono se také při zpívání v češtině - případně slovenštině - nejlépe pozná, kdo jak "umí"... Ale abych nezdržovala - podařilo se mi sehnat utajenou nahrávku - uznejte, kam se hrabou oškliváci Susan Boyle a Paul Potts na následujícího zpěváčka - TOHLE JE TEN SPRÁVNEJ ŠOUMEN....

 

 

.
.
tak tomu bych snad i poslala svůj hlas....
.
.
Komentáře (23)add feed
... : mia
pošlu jí smsku, ve výškách je skvělá smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 11, 2009 08:27
Danielko : Iris
Ty vždycky dokážeš neomylně vyšťourat z hlubin internetu zrovna takovou srandu, která mi udělá dobře.
S tou češtinou mám stejný názor, jenom si s tím názorem připadám čím dál více sama, angličtina frčí - ano vím, je to světový jazyk. Ale zazpívat českou písničku, to je fakt dobrý test umění zpívat, málokdo to zvládne, světe div se.
říjen 11, 2009 12:25
Iris : mia
asi je to spíš strategie, dokud česky nemusí zazpívat, tak radši vybírají anglické písně. Oni ale postupně porotci přitvrdí a každý bude muset dát českou písničku a tam se začne lámat chleba. Jinak zdravím a přeju hezké odpoledne.
říjen 11, 2009 12:31
Mio : Iris
Ahoj, já se letos nedívám, ale vím, že dříve vždycky porota nasadila českou písničku jako prubířský kámen - a také se tím rozhodovalo. Také zdravím a přeji také hezký den smilies/smiley.gif

říjen 11, 2009 12:53
týhle "zpěvačce" taky pošlu hlas! : ivanka
smilies/grin.gif
A souhlas s Iris - nádhernej pesan smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 11, 2009 14:48
Nejlepsi kandidat z kluku : erika
v patek zpival Lady karneval... hezky cesky... smilies/smiley.gif a vsem spadla celist.
http://www.youtube.com/watch?v=Q0n6y0vFwvU
říjen 11, 2009 15:02
Eriko hezké, díky, : Iris
pustila jsem si to, ačkoliv jsem se zapřísahala, že se do toho tentokrát nedám vtáhnout.Dva ročníky jsem sledovala pilně a prožívala tak emotivně, že i synové mne chlácholili.

No ano, čeština, jiné zvuky - tak nějak to nazval pan Hejma, moc hezky to ten kluk zazpíval.
Jen nechápu jednu věc - je nadlidský úkol sehnat do dobrého pěveckého sboru už po řadu let kluky či chlapy, kteří by uměli intonovat a nestyděli se zpívat.Dělá to dojem, že mužské hlasy vymřely, že kluci nezpívají...A v téhle TV soutěži je tolik talentovaných lidí, stačil by i "menší" hlas, nemusel by to být zrovna finalista. smilies/wink.gif
říjen 11, 2009 16:04
... : Mikin
Moc hezke.......
ja vzhledem k tomu kde ziju, tak zpivam vetsinou anglicky, ale diky tomu ze jde o country a folk, tak skoro vzdycky existuje ceska verze a tak tam muzu jednu sloku hodit v rodnem jazyce. Lidi si ze me delaji srandu, ale libi se jim to. Ted se zrovna pokousim o El Condor Pasa anglicky, cesky a spanelsky, ale jde to ztuha. Hlavne ta spanelska verze, kde mam za vzor vyslovnosti jen Placida Dominga a ja nejsem zrovna "hrdinny tenor".
říjen 11, 2009 17:55
Mikine : Iris
no vidíš, Ty se zrovna zpívat neobáváš, škoda, žes tak daleko.
Pokud zpíváš česky, určitě z Tebe nemají srandu, ale padají jim brady, česky zazpívat určitě jako Ty neumí.
Pokud jde o tu španělskou verzi - to bude asi jako když my v souboru zpíváme italsky nebo francouzsky, jen doufáme, že tam není žádný rodilý posluchač smilies/wink.gif
říjen 11, 2009 18:43
Chichi : wendy
to je nářez. Ale vážně - jde teď uý jen o to, kdo bude s Chodúrem ve finále...
smilies/wink.gif
říjen 11, 2009 19:38
Chodúr je taky můj kandidát na vítězství. : mamča
Doufám, že zvítězí umění zpívat.
Ten kluk je skromnej, úplně obyčejnej..ale umíííí ! Žádný vlasy nazeleno, špóna v uchu, hřebík v nose..., ale zlato v hrdle.
Dost mě překvapuje, že je v soutěži spousta poloprofesionálů, co už zpívají s nějakou kapelou, a dokonce si už dávají umělecká jména. Přes to všechno se mi mezi děvčaty líbila ta "na facku" ostříhaná zpěvanda, ale v posledních dílech toho moc neukázala. Předvádí jak umí intonovat, ale zpívá tak na půl plynu.
říjen 12, 2009 09:08
Jo Adriana Craft ? : wendy
Má netypický hlas, něco úplně odlišného. Hezky zpívá i ta červenočerná Šenková i když pohybuje se katastrofálně a ty boty taky asi nesundá - no a libí se mi Konvičková...má nádhernou barvu hlasu.
smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
říjen 12, 2009 10:49
wendy : mamča
Jo, ta. Když jsem jí slyšela prvně, tak jsem v ní viděla jasnou vítězku. Teď toho moc nepředvedla. Včera zpívala "Slavíky v roští" (ta je moje oblíbená) a teda nic - moc. Nechápu, za co jí porota chválila. Taky bych to byla ráda slyšela v Češtině, ten český text je pěkný.
Šenková je šikulka, mohla by zazpívat něco od Špinarky, to by jí sedlo. Její červené holiny nekomentuju, je holka trochu oblečená ve stylu sado-maso smilies/grin.gif, ale zpívá jí to dobře.
Konvičková se mi taky líbila, je moc šikovná.
Ale mezi těmi holkami se bude těžko vybírat. Zpívat umějí všechny, teď to bude spíš o zajímavé barvě hlasu, a co si budem povídat, i o vizáži.
říjen 12, 2009 11:13
No právě - bude to i o vizáži : wendy
a smskují hodně mlaďáci. Vloni tam byla taky jedna prostorově výrazná, ovšem Špinarovskej tón - a vypadla, že. Žádné finále. Uvidíme uvidíme uvidíme.
smilies/wink.gif
říjen 12, 2009 11:19
wendy : mamča
O vizáži :
Včera měly všechny soutěžící dívky před vystoupením krátký medailonek, a Adriana Craft tam říkala, že je učitelka Angličtiny v MŠ. Můj muž pravil, že kdyby vedl svoje dítě do školky, a viděl tam tohle zjevení, že by rychle hodil zpátečku.
Tak jsem ho ujistila, že nehodil. Protože teď je taková nouze o umístění dětí v MŠ, že by tam to dítě nechal, i kdyby mu přišla otevřít ježibaba, co děti učí "jak na lopatu sedat". smilies/cheesy.gif
říjen 12, 2009 12:09
Tak tak : wendy
takhle dochází k určité devalvaci - slov, hodnot...
smilies/wink.gif smilies/shocked.gif
říjen 12, 2009 12:59
wen : mia
a bude letos zase Stardance?? do finále s Martinem Chodúrem bych dala Moniku Bagárovou. Krásně zpívá, je charismatická. Alespoň se nám zdá. Martin zpívá božsky, ale přijde nám trochu usedlý na devatenáct let. Je tam víc talentů. Já kdysi zpívala se školním sborem, dneska to je děs, krákoram jak vrána popelavá. Děti vždycky říkají mami mlč, to se nedá poslouchat. smilies/grin.gif Tak si zpívám jen když jsem sama.
říjen 12, 2009 13:27
Jen si zpívej ! : wendy
No Chodúr by potřeboval zásah vizážisty, snad i k tomu dojde - prostě to k tomu patří.
O Stardance nic nevím. Posledně mě trochu dojalo vítězství Batulkové, ta to měla za výdrž nebo za zásluhy nebo za co - nejlepší se nám zdála Norisová. Ta exhibice na Matrix, to byla špice !
smilies/wink.gif
říjen 12, 2009 14:48
wen : mia
Norisová byla velice šikovná. Přáli jsme to ale více Batulkové, jelikož Norisová má průpravu z muzikálů a je o dvacet let mladší, takže to pro Batulkovou znamenalo dát do toho daleko více úsilí. Zuzce Norisové to si bylo líto, ale je mladá, ještě má před sebou hodně příležitostí.
říjen 12, 2009 14:54
To já vím, : wendy
ale dát to někomu jenom jaksi ze soucitu a že už je starý - tak to nemá brát. Kdo umí, umí. Jak by nám bylo, kdyby nás třeba operoval starý chirurg s třaslavýma rukama - ale má zásluhy, tak ho ještě nepošleme do penze...rozumíš jak to myslím, viď. No ale rozhodli lidi a ti to viděli spíš jako ty, jako charitu, a míň jako já. Je to třeba nespravedlivé, ale vox populi - vox dei...no comment.
smilies/wink.gif
říjen 13, 2009 08:03
wen : mia
já Ti rozumím, Batulkové výkon byl samozřejmě slabší než Zuzky /ani to není možné, v padesáti i když dá maximum, nezatancuje jako šikovná, nadaná třicítka/. smilies/wink.gif
říjen 13, 2009 08:33
No vidíš - : wendy
takže se nehodnotil ani tak výkon, jako zásluhy o výdrž...já mám tedy formu ok, ale nešla bych do podobného projektu ani náhodou.
smilies/wink.gif
říjen 13, 2009 08:45
Neco o Markétě Konvičkové-důkaz,že má nejvíc rada své fanoušky-jiný by tohle neudelali : Lusinda
Pak začneme-jedného dne se mi stala taková věc-večer jsem išla spat a ona mi napsala SMS-ku,lebo jsem o to poprosila a představte jsi,že ju dojal můj vzkaz,který jsem jej nevím kde napsala a odvtedy si už aj píšeme a taky telefonujeme a někdy se aj setkame.
A propminte mi za tou češtinu ja jsem se Slovenska a taky bydlím na Slovensku,ale snažím se tu psát po česky.
Pak a tohle je důkaz,že naše Konvička-Markét-Marki a nevím jak ju ješte voláme má opravdu nejvíc rada své fanoušky,lebo jiný s tej súťaže by tohle NEUDELAL.
leden 26, 2010 14:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]