O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PÁR PĚKNĚ STAREJCH FÓRKŮ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 03 září 2009

 Lord s Lady mají svatební noc. Lady už leží jen tak na posteli a v tom přichází lord z koupele a praví: "Lady, mám na vás velkou prosbu, mohu si vás prohlédnout?" "Ale jistě, vždyť jsme manželé." Lord bedlivě, zkoumá tělo, a pak praví: "Lady mohla byste se laskavě obrátit na bok?" "Pro vás, drahý choti, udělám vše na světě." Lord dál bedlivě zkoumá tělo, a po chvilce zase praví: "Lady, mě to připadá trapné, ale mohla byste se obrátit na druhý bok?" "Ráda to pro vás lordstvo udělám. Mohlo by mi vaše Lordstvo říct, co vlastně hledá?"

"Jistě Lady, přátelé z klubu říkali, že by zde měl být nějaký otvor..."

 

 

 

 

Na jedné přehradě je půjčovna lodiček. Jednoho dne se sem žene velká bouře a tak majitel začne megafonem vyřvávat na jednotlivé lodě, aby se vrátily: "Jedničko, vraťte se!" "Trojko, vraťte se!" "Pětko, vraťte se!" "Osmičko, vraťte se!" "Devítko, vraťte se!" V tom ho přeruší pomocník: "Ale pane šéf, my máme jen osm lodí!" "Ehmmm... Šestko! Máte snad nějaké problémy?"

 

 

Do přeplněného vlaku nastoupí mladík. Vleze do jednoho kupé, všechna místa jsou už obsazena, ale na zemi má jedna babička položenou velkou tašku. Tak se jí mladík zeptá: "Babičko, mohl bych si sednout alespoň na tu vaši tašku?" "No klidně, chlapče, ale hlavně dej pozor na vejce." "Co, vy v tej tašce máte vejce?" "Ne, hřebíky!"

 

 

Kolikrát se stydí žena? Poprvé při prvním milování. Podruhé při první nevěře. Potřetí při prvním milování za peníze. Počtvrté, když poprvé dává za milování peníze.

Kolikrát se stydí muž? Poprvé, když nemůže podruhé. Podruhé, když nemůže poprvé.

 

 

Venkovan se chystá jet do města a manželka ho žádá, aby jí koupil podprsenku. Ve městě dojde do obchodu a že by chtěl podprsenku. Prodavačka se ho zeptá, jakou velikost a když vidí, že sedlák neví, tak povídá: "Tak mi řekněte jaké je má, jako pomeranče, jako jablíčka, jako hrozinky, jako melouny..." Sedlák se zamyslí: "Nooo, víte, jaké má kokršpaněl ouška?"

 

 

Cvičení v izraelské armádě. Armáda rozdělená na modré a červené. U mostu je velká tabule: "Tento most je jako vyhozený do povětří." Červení si nalepují nějaké tabulky na záda a pak se plazí po mostě. Generála modrých to vyděsí a zavolá generálu červených: "Kohne, to jsi generál? Cožpak neumíš číst? Ten most je jako vyhozený do povětří!" Kohna to naštve a volá: "A co ty jsi za generála? Nevidíš, že máme na zádech tabulky "My jako plaveme."?

 

Tatínek se ptá své osmileté dcerky: "Co bys letos chtěla k narozeninám?" "Tampón." "Víš ty vůbec, co to je?"

"Nevím, ale v televizi jsem slyšela, že se s tím dá dobře hrát tenis, plavat i jezdit na kole."

 

 

Pepek dává Mařce jakýsi divný balíček, cosi tím prosakuje a vůbec je to jakési neforemné, ale co, Mařka konečně dostala dárek, tak se raduje a rozbalí to. A kouká, krabice je plná zakrvácených chlupatých kousků čehosi. Mařka vyjekne na Pepka: "Probůh, co to je?" A Pepek s mírně podroušeným pohledem klidně odpovídá: "No co, je jaro, tak jsem ti natrhal kočičky."

 

 

Manželé se ukládají ke spánku.

Ona: Miláčku, můžu zhasnout?

On: Můžeš drahá, ale to světlo nech svítit.

 

 

Chlápek a ženská, oba tak v nejlepších letech, se seznámí a po několika měsících večerního randění se rozhodnou pro společný život. O svatební noci na líbánkách v hotelu říká nevěsta: "Prosím, buď něžný, jsem ještě panna."

"Cože??? Vždyť jsi byla třikrát vdaná!"

"No jo, ale můj první muž byl psycholog a ten o tom pořád chtěl jen mluvil. Druhý muž byl gynekolog a ten se vždycky akorát chtěl kouknout. A třetí můj manžel byl filatelista, a ten pořád chtěl...

Sakra, tak se mi po něm stýská..

 

 

 

 

 

Komentáře (11)add feed
... : Vodoměrka
smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 04, 2009 08:18
taky přispěju... : katka*
Přijde pán k doktorovi a stěžuje si na manželku, jak je náruživá, chce to po něm každou noc, ráno i večer a on je už taaak unavený...
Tak doktor poradí at se s ní domluví, že se budou milovat jenom v ty dny, kdy je v názvu písmeno R... Manželka souhlasí, tak si večer celý štastný jde pán lehnout že si konečně odpočine... A tu přichází žena v rozhaleném župánku....
Pán nechápavě kouká - a ona na to - "no co koukáš, vždyť je prndělí..."
září 04, 2009 08:33
Taky jsem si vzpomněla na dva oblíbené : Euridika
Lady stojí u okna a hledí do zahrady. Zezadu se přiblíží Jean a začne s lady souložit.
Tu se lady pohoršeně ozve: No, Jean!
Lady, mám přestat? optá se sluha.
Ne, ale ta drzost!!

Jde chlapeček s pedofilem do lesa a pláče. Ne, do lesa ne, já se bojím...
Neřvi. Co mám říkat já, když se budu za chvíli vracet z lesa sám, odpoví pedofil.
září 04, 2009 08:54
Obžalovaný stojí před soudem za zabití prostitutky : wendy
Obhajuje se : "Vážený soude, měl jsem ten den opravdu napilno, v noci 10 porodů, pak preventivní prohlídky celé dopoledne, potom gynekologické operace, odpoledne ordinace a umělé oplodnění - a když jdu včer domů přes park, přistoupí ke mně ta baba a řekne mi, že mi ji za stovku ukáže !! No nezabili byste ji ??!!"
smilies/wink.gif
září 04, 2009 08:55
.. : kolemjdoucí
Válka Egypt / Izrael. Přijde Kohn za velitelem, že by chtěl dovolenou. Jste se zbláznil, je válka, ledaže byste se nějak vyznamenal. Za dva dni Kohn přivalí nepřátelskej tank a dostane volno. Když se to opakuje potřetí, zavolá si ho velitel. Jak to Kohn děláte? To je jednoduchý. Já mu dám náš tank, on mi dá jejich tank, já dostanu dovolenou, on dostane dovolenou.....
září 04, 2009 09:25
Tak "prndělí" : Míša šíša
mě fakt pobavilo smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Katko, prndělí jsi měla poradit Emě z článku "Jak rozpohybovat manžela". smilies/wink.gif
září 04, 2009 09:41
kvuli tomuhle vtipu jsem kdysi malem boural :) : romanB
Vrátí se manžel z hospody bez oka a bez ruky .. žena se zhrozí .. bóóóže Karle, co se ti to stalo? Aaale, vsadil jsem se v hospodě vo voko, že mi neutrhnou ruku
září 04, 2009 10:12
Uřízne si manžel nešika obě ruce na cirkulárce : wendy
a žena běduje : Tos Karle udělal schválně, že jsem ti vyčítala, že mě už nenosíš na rukou !
září 04, 2009 10:29
Pan Novák se vrací v povznesené náladě domů : alena Bodka
Ve dvěřích jejich bytu potká nasupenou tchýni se smetákem v ruce - "Dobrý večer, maminko" pozdraví ji "Tak co, uklízíte, nebo odlétáte?"
září 04, 2009 11:09
pán s paní v posteli : alena Bodka
najednou zazvoní zvonek - paní vykříkne "Ježišmarjá manžel!" a pán rychle zajede pod postel, najednou se zarazí a říká:"Stará, co sakra blbneš, vždyť jsme oba doma!"
září 05, 2009 18:19
:-)) : milly
moc hezký. smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif
září 07, 2009 11:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]