O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LVICE, LVÍČKOVÉ - HOROSKOP PRO VÁS PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 srpen 2009
Přejít na obsah
LVICE, LVÍČKOVÉ - HOROSKOP PRO VÁS
Strana 2
Strana 3

Řekl vám někdo v poslední době: "Nemusíte mi prokazovat žádné služby," ale přitom vás naprosto okouzlil svým úsměvem? Přišli jste do styku s velkou kočkou... Pro LVA je lehounké předvést svou arogantní pýchu a slunnou hravost současně, což je důvod, proč mu všechno projde. Ano, Lev přeci vládne všem zvířatům. (A tímto splácím "dluh" - tady máte, drahé Lvice a úžasní Lvi, svůj horoskop!)

 

 

 

 

 

     Osoba ve znamení Lva ovládá vás a všechny ostatní lidi. (Ano, jistě, vím, že to tak docela není. Ale neříkejte mu to, prosím vás. Zlomilo by mu to jeho velké, laskavé, egoistické srdce.) Nejlepší je mu raději vyhovět. Potom bude sladce příst, místo aby na vás řval a vyděsil vás k smrti. Chcete-li toto zvíře studovat, navštivte nejlepší a nejhonosnější místa ve městě. Nejméně polovina lidí, kteří si tam užívají, budou Lvi.

 

 

 

     Jinak - žádní introvertní Lvové neexistují. Existují pouze takoví, kteří to předstírají. To je důležité si zapamatovat. Možná najdete některé, kteří se nedají oslnit Sluncem, které je ovládá, a svou sílu, důstojnost a odhodlanost hlasitě neinzerují. Ale nedejte se oklamat jejich tichým předením. I tito mírní Lvi jsou vnitřně zaujatí svým královským právem ovládat rodinu i přátele, zatímco vyhlížejí za oponou a čekají na svou šanci dostat se na jeviště. Jestli mi nevěříte, vyberte si tichého Lva, který předstírá, že je introvert, a zaútočte na jeho hrdost. Vezměte mu něco, o čem je přesvědčen, že mu po právu patří, udělte mu příkazy a zapomeňte mu projevit patřičnou vážnost. Jenom statečné duše se odváží postavit se mu, když brání svá práva a důstojnost. Někteří jedinci změknou a zklidní se s přibývajícími léty, ale opravdový Lev nikdy neskloní svou hrdou hlavu.

 

Nikdy.

     Lvi kráčejí rovně a hrdě, s elegantní pružností kočky. U žen se snoubí mrštný půvab se skrytou rozechvělou intenzitou, kterou obvykle zakrývají jemnou, klidnou a vyrovnanou povahou. Ale nezapomeňte, že Lvice je vždy připravena vyrazit k útoku, cítí-li se ohrožena. Drápy má sice schované, ale ostré...

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]