O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LVICE, LVÍČKOVÉ - HOROSKOP PRO VÁS PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 srpen 2009
Přejít na obsah
LVICE, LVÍČKOVÉ - HOROSKOP PRO VÁS
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

     Lvi zřídka hovoří rychle, běží nebo spěchají (pokud nemají například ascendent nebo Měsíc v Beranu nebo Blížencích). V tomto znamení se vyskytuje značný podíl modrých očí, ale mnoho Lvů, zvláště žen, má temně hnědé oči, které jsou chvíli něžné a mírné a potom najednou srší oheň. Vlasy mají tmavé nebo do zrzava, většinou vlnité, které nosí nedbale vyčesané, nebo jim divoce trčí na temeni i po stranách, anebo je mají pevně stažené. Buď jeden extrém, nebo druhý. Také mívají výrazně prokrvenou pleť.

 

     Člověka někdy až trochu otráví,  jak umějí dobře racionálně vysvětlit mnohé věci a uhladit mnohé nerovnosti ve vašem životě. Škoda, že nedokážou zvládnout vlastní záležitosti se stejnou lehkostí a obratností. Přesto právě toto dělá Lva tak oblíbeným; jeho upřímná nadřazenost a vynikající schopnosti, které jsou v přímém rozporu s jeho strašlivou a očividnou zranitelností. Abyste si ho naklonili, jednoduše mu zalichoťte. V devíti případech z deseti se promění ze řvoucího zvířete v stydlivé poddajné kotě, které se bude se zjevným potěšením vyhřívat v teple vašich komplimentů.

 

     Marnivost je jejich Achillovou patou. Lichocení na ně působí jako šanta kočičí na kočky, zatímco nedostatek úcty v nich vzbuzuje slepý vztek a v důsledku obou těchto extrémů nejsou schopni vyváženého úsudku. Někteří Lvi  tyto tendence úspěšně drží na uzdě, ale v tomto znamení jsou vždy do jisté míry přítomné.

 

     Někdy to zkuste. Uprostřed jedné z jeho přednášek Lva zdvořile přerušte a řekněte mu, že v tom svetru, co má na sobě, vypadá impozantně. Výsledek bude pravděpodobně střemhlavý pád z výšin důstojnosti, kdy se Lev bude červenat a ujišťovat se úplně vyvedený z míry: " Vážně? Opravdu si to myslíš?" Ve většině případů ocenění intelektu funguje stejně dobře jako pochvala zevnějšku.

     V mnoha směrech je Lev neobyčejně bystrý a rafinovaný. Královské chování tohoto znamení vynikne v plné kráse, když je Lev hostitelem nebo hostitelkou. Máte pocit, že vás baví v královském paláci. Očekáváte, že před dveřmi každou chvíli zastaví kočár a z něj vystoupí Marie Antoinetta. Lvi zahrnou své hosty hromadami nejlepšího jídla, vybraného pití, krásnými ženami a příjemnou hudbou.

 

     Pokud se týká „láskování", nenajdete mnoho starých mládenců a panen narozených v tomto znamení. Narazíte-li na jednoho nebo jednu z nich, nevytvářejte si hned definitivní názor, dokud diskrétně nezjistíte, co za tím vězí. Obyčejně se někde blízko lvího doupěte skrývá milenec nebo milenka. Když Lva poprvé potkáte, nemusí být ženatý nebo vdaná, ale určitě bude zamilovaný nebo se na to bude připravovat ,nebo jeho milostný vztah nedávno ztroskotal a bude mít patetický nepřítomný výraz. Lvova nezlomná pýcha vede k mnoha rozbitým manželstvím a milostným fiaskům.

 

 

     Protože odpuštění a pochopení jsou součástí povahy velké kočky, smíření jsou v citovém životě těchto lidí stejně častá jako konflikty, zejména když vyprchá zlost nad jejich pošlapanou hrdostí a začnou se cítit osamělí. Jsou téměř neustále ve víru vášní, a to nejen ve vztahu k opačnému pohlaví, ale k životu samému. Život bez lásky je pro Lvy jako zástrčka bez zásuvky.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]