O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KVĚTINOVÝ HOROSKOP - IV. PDF Tisk E-mail
Středa, 26 srpen 2009

Tak, a je to všechno... Přiznám se, že jsem to moc nečetla, jen tak přeletěla, jestli tam někde nekřičí nějaká gramatická hrubka; takže to ani vy neberte moc vážně. No, všimla jsem si, že ale ty horoskopy, které jsou podstatně delší a věnují se vždy jen jednomu znamení, vás zaujaly... Ono je tam toho také podstatně víc...

Dobře, slibuju, že se napravím a krásného silného Lva spolu s půvabnou Lvicí doplním :-))) Do konce týdne, ano?

 

 

 

 

Jiřina 1. - 10. 10.

Zdá se obyčejná, ale kdo jednou propadne jejímu kouzlu, je ztracen. Ráda se obklopuje okruhem svým obdivovatelů a často si nemůže vybrat, takže mívá problémy v partnerském životě. Je zajímavá a nevšední,dokáže houževnatě pracovat, ale činnost jí musí bavit, jinak bývá nešťastná a hledá stálé nové podněty.

 

Hyacint 11. - 20. 10.

Krásně a omamně voní a přitahuje, tak i lidé v tomto znamení mají zvláštní kouzlo osobnosti. Jsou nejen přitažliví a spolehliví,  ale jestliže jim dáte důvěru,  dokáží i nemožné, protože jsou nejen inteligentní ale  dokáží využít i svoje intuitivní schopnosti. Jsou to nejen příjemní společníci,  ale v partnerství je to někdo, na koho se můžete spolehnout.

 

Frézie 21. - 30. 10.

Může být občas i náladová a nestálá, podléhá často svým citům. Je kamarádská, proto mívá spoustu přátel, převážnou většinou opravdu na úrovni. Bývá pro ní ale těžké usadit se, protože si nechce nic odepřít. Pracovní oblast je pro ní důležitá a  proto se dokáže i ozvat, jestliže  cítí nějakou nespravedlnost. V lásce mívá  štěstí, ale nedokáže si je vždy udržet.

 

Chryzantéma 1. - 10. 11.
Občas náladová osoba, která má v životě velké cíle, základním úkolem člověka v tomto znamení je naučit se trpělivosti a lásce. Tito lidé bývají mimořádně inteligentní a dokáží své dovednosti zúročit. V otázkách lásky mohou trochu  kalkulovat a vybírat si za partnery jedince, kteří jim dokáží pomoci a zajistit je finančně.

 

Narcis 11. - 20. 11.

Trochu povrchní lidé, někteří jsou často zahleděni sami do sebe, hodně jim záleží na tom, jak se jeví ostatním a hledají stále nové a nové příležitosti jak se druhým předvést. Přátelství ani lásku nedokáží udržet, často mění partnery, zaměstnání a hledají stále něco nového a vzrušujícího. Klidnější jsou až ve vyšším věku.

 

Orchidea 21. - 30. 11.

Překrásná, exotická květina, která zaujme na první pohled, takový je i člověk narozený v tomto znamení - originální a nevšední. Potrpí si na svoje image, poslední módní výstřelky, drahé doplňky a kosmetiku. Má ovšem i osobní kouzlo a tak jestliže se někdo dostane do jeho vlivu, nedokáže se jen tak  vymanit.

 

Chrpa 1. - 10. 12.

Vyniká svojí odvahou a energií, z těchto lidí jsou často vedoucí pracovníci, protože mají vysoké ambice a jsou velmi pilní. Dokáží ostatní řídit  a to s přehledem a nebojí se žádných novot. Pro druhé jsou oporou a dobrým přítelem, ve věcech lásky však mohou mít problémy, jestliže si nenajdou

 

Kalina 11. - 20. 12.

Tito lidé jsou velkými individualisty, kráčí v životě většinou sami, protože jim není nic a nikdo dost dobrý. V životě mají velké výkyvy - vzestupy a pády, je to dáno jejich silnými emocemi a komplikovanou povahou. Ve vztazích bývají tito lidé problematičtí, štěstí mohou mít v tom případě, jestliže najdou někoho, kdo se jim vždy podřídí.

 

Jmelí 21. - 31. 12.

Lidé narození v tomto znamení se mohou zdát na první pohled obyčejní, ničím vás neoslní, je to tím, že jsou skromnější povahy a nehledají výsluní, neradi se předvádějí a na svých plánech pracují raději ve skrytosti. Nejsou si jisti sami sebou,  ani tím, co vlastně opravdu v životě chtějí. Důležité jsou pro ně klidné a harmonické vztahy.

 

 

 

Komentáře (1)add feed
hm : bb2
tak trochu
srpen 26, 2009 12:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]