O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KVĚTINOVÝ HOROSKOP - III. PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 srpen 2009

A máme tu předposlední dávku. Přála bych vám všem, abyste dostávaly alespoň jednou měsíčně nějakou tu kytičku... Ale - když jsem dnes procházela uličkami Jižního Města a zastavila se u několika květinářství, koukala jsem na ty ceny... Zdražily nám kytičky, zdražily...

 

 

 

     Už to není tak jednoduchá záležitost, dnes už i ty nejobyčejnější kytky - myslím ty květináčkové - stojí přes stovku. A koupit svazek květin jen tak pro potěchu? To si asi člověk rozmyslí, jestli má peníze dát za krásu na den dva, nebo koupit něco jiného, podstatně trvalejšího...

 

 

 

 

Jasmín 1. - 10. 7.

Aktivní a pracovitý, takový je člověk v tomto znamení, je radostí s ním spolupracovat nebo žít. Ví přesně, co chce a dokáže k vysokým výkonům motivovat i ostatní, proto je velmi dobrým vedoucím. Je odvážný a volí vždy přímé stezky k úspěchu a naplnění svých cílů. Do koho se zamiluje, ten může mluvit o štěstí.

 

Kopretina 11. - 20. 7.

Zdá se obyčejná, ale jestliže člověka v tomto znamení blíže poznáme, zaujme nás svojí nenápadnou krásou. Pracuje pomalu na svém úspěchu a jestliže je spokojen ve svém soukromí, dokáže to dotáhnout daleko. Tento člověk potřebuje hodně uznání od druhých a pak se vybičuje k neuvěřitelným výkonům.

 

Karafiát 21. - 31. 7.

Člověk s velkými ambicemi, vůči ostatním může být zbytečně kritický, ale jemu samotnému  sebekritika často schází. Nemá rád průtahy ani v lásce, ani v profesním životě. Bývá náročný na sebe i na ostatní a není s ním snadné vyjít. Nemá moc přátel, protože vždy řekne naplno co si myslí, v lásce mívá také problémy

 

Slunečnice 1. - 10. 8.

Tento člověk si často připadá, že je středem vesmíru, mívá neuvěřitelné nápady a plány, které se snaží realizovat. Není snílkem, ale realistou a ostatní dokáže využít ke svým záměrům. Má rád pochvaly a nejlépe vychází s těmi, kteří mu dokáží lichotit. Tito lidé bývají pro druhé přitažliví, ale protože jsou silné individuality, nemají snadný život.

 

Čekanka 11. - 20. 8.

Příjemný člověk narozený v tomto znamení je ochotný a trpělivý a rád pomáhá druhým. Není vztahovačný, takže se s ním dá výborně vyjít, protože má dar přirozeného sebevědomí. Je to příjemný společník a rádce, není příliš náročný ale v životě se díky svojí píli a houževnosti  dokáže  dobře uplatnit.

 

Pomněnka 21. - 31. 8.
Potřebuje oporu a pomoc od druhých, přátelí se proto se srdečnými a  silnými jedinci, o které se může opřít. Ve vztazích bývá přizpůsobivá,  je velmi vnímavá a citlivá, možná až příliš. Může mít melancholické nálady nebo i deprese, kdy jí i malý problém vyvede z míry. Potřebuje harmonického partnera, který ji podepře.

 

Leknín 1. - 10. 9.
Nevšední květina, takový je i člověk v tomto znamení, bývá duchovně vyspělý a zajímají ho často nadpřirozené jevy, má rád tajemství a sám i s trochou tajemnosti vystupuje. Často je nadán uměleckou a tvořivou sílou a dokáže ostatním přiblížit krásu. Život s takovým člověkem je velmi zajímavý a lákavý.

 

Sněženka 11. - 20. 9.
První posel jara, něžná bílá květinka,  i tento člověk bývá jemný a citlivý, ale  má i hodně síly a dokáže se prosadit, jeho  ctižádostivá povaha nejde oklikami ale přímo, jedná taktně, ale důsledně. Pro práci i partnerství si vybírá podobné lidi, ty, kteří vědí, co chtějí a jdou za svým cílem.

 

Zvonek 21. - 30. 9.

Přitažlivý, přímočarý a úspěšný člověk bývá v tomto znamení. Vše mu jde dobře, osud k němu bývá otočen sluneční stranou. Lidé mu rádi pomáhají a ve věcech lásky má také štěstí. Je velmi průbojný a inteligentní a jeho image na ostatní  působí silně. Někdy může slíbit  více,  než dokáže splnit.

 

 

 

Komentáře (12)add feed
To sem zase dopadl :-) : Jirka_
Slunečnice :-)
srpen 25, 2009 10:48
Jirko neboj, nejsi v tom sám : saffron
smilies/wink.gif
srpen 25, 2009 13:53
muhaha : Kamila
můj ex je prý čekanka... no dovolte, abych se zasmála smilies/grin.gif
srpen 25, 2009 14:05
nojo, co ty víš, asi jsi ho nedocenila... : d@niela
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 25, 2009 14:09
jojo : Kamila
dá se s ním výborně vyjít a někdy i vyběhnout smilies/wink.gif
Pomlouvat ho nebudu, máme výborný vztahy, ale fakt není nenáročnej, pilnej, houževnatej ani trpělivej smilies/cheesy.gif
srpen 25, 2009 14:51
také mám ráda raději kytku v květináči, : Inka
ale moc ráda, kytky i množím, těším se z toho jak rostou, jsme zvědavá co budu já, jsem až v té poslední dávce.
Co jsi Ty Danííí???
srpen 25, 2009 16:09
dyk to víš - to samý co ty.. : d@niela
:-)

..............
srpen 25, 2009 21:54
Kamčo, : Míša šíša
tak co, jak bylo v Tatrách? Povídej - přeháněj, jsem napnutá jak kšandy. smilies/kiss.gif
srpen 26, 2009 09:07
Míšo : Kamila
nojo, musim něco vyplodit, slib je slib smilies/smiley.gif ale bylo to super!
srpen 26, 2009 09:36
... : bb2
Na mou pannu sněženka dost pasuje, musím uznat, ačkoli na květinové, zvířecí atd. horoskopy nedám :-) zato lefová slunečnice moc neodpovídá.
srpen 26, 2009 10:09
já myslela za kytku, : Inka
byla jsem zvědavá dopředu, to víš, že vím, že jsme obě štíři narozené ve stejný den jen s dvacetiletým rozdílem, vždycky na Tebe narozeninové ráno myslím. Stejně je to zvláštní někoho takového potkat, měli bychom si být povahou podobné smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
srpen 26, 2009 23:34
... : bb2
Když víš datum, tak víš kytku :-))
srpen 27, 2009 20:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]