O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KVĚTINOVÝ HOROSKOP - II. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 24 srpen 2009

Zažila  jsem zahradu, v které vše vonělo a kvetlo, že srdce radostí plesalo, a všechny možné květiny zde kvetly ... a bylo jich takové množství a tolik druhů, že v každém čase stála zahrada v plném květu.... Je tu další pokračování - jestlipak jste se už našli? Jestlipak to sedí?

     Nu, každopádně je to zas jen pobavení, věřím, že to není nic, co by mohlo někoho ovlivnit. Ostatně - jak tak na to koukám, v podstatě všem to vychází velice hezky :-))) - Tak zítra zas dalších deset, přátelé....

 

 

 

Šeřík 11. - 20. 4.

Kouzelný keř, krásná voňavá květina, která dokáže svojí vůní omámit. Člověk v tomto květinovém znamení bývá plný energie a radosti ze života, kterou umí ostatní nakazit. Je náročný a většinou dokáže získat to, po čem touží, protože je velmi vytrvalý. Jeho náklonnost však nebývá stálá a potřebuje nové a nové zážitky.

 

Kamélie 21. - 30. 4.

Nádherná květina, krásný člověk, plný vášně a citu. Tito lidé touží po uznání a výlučném postavení ve společnosti. Dokáží druhé strhnout na svou stranu, bývají to výborní přátelé a kamarádi. A jestliže si v životě někoho zamilují, dokáží být věrní až za hrob. Jsou odvážní a nechybí jim  kouzlo osobnosti, mívají také umělecké nadání.

 

Pivoňka 1. - 10. 5.

Prima člověk, kterého každý rád vidí, protože je optimistický a nezkazí žádnou legraci. Dokáže také poradit a pomoci. Dostává od života mnoho, protože dokáže stejným dílem dávat i přijímat. Jde o velmi příjemné a zajímavé lidi, kteří díky své milé povaze a vystupování nemívají žádné nepřátele. V lásce mívá úspěch.

 

Konvalinka 11. - 21. 5.

Roztomilá květinka, kterou má každý rád, i tento člověk se dokáže vloudit do přízně, protože je velmi cílevědomý, může na druhé působit naivně a skromně, ale je to velmi racionální typ, který vždy dosáhne svého. Má vysoké nároky i v lásce a nespokojí se jen tak s někým, jeho protějšek musí být nevšední a také úspěšný.

 

Růže 22. - 31. 5.

Nejkrásnější květina, tak i lidé v tomto znamení ostatní dokáží naprosto oslnit a zaujmout. Může být tak trochu panovačná,  jako královna, která  dává svůj majestát okázale najevo. Je vybíravá jak ve sféře pracovní, chce uspět a mít dobré postavení, tak i v oblasti vztahů - žádá vždy to nejlepší. Zajímavý, ale komplikovaný člověk.

 

Azalka 1. - 10. 6.

Hlavní vlastností azalky je její pozorovatelský dar, dokáže sbírat užitečné informace a také je náležitě využít. Je přátelská, ale musí se jí to také vyplatit, ráda poznává vše nové a  miluje cesty do neznáma. Na poli lásky to s ní není jednoduché, dokáže si druhé ochočit ale posléze ztrácí zájem a upírá své snažení jinam.

 

Lilie 11. - 20. 6.

Čistá a vznešené květina, tak působí i lidé v tomto znamení, tak trochu chladně a odmítavě. Je to neskutečný romantik a snílek, nic pozemského a obyčejného jí nezajímá. Chce lásku jako  z červené knihovny, prince na bílém koni. Není s ní lehké vyjít, ale kdo si dokáže získat její city, má věrného přítele na celý život.

 

Maceška 21. - 30. 6.

Kouzelná a roztomilá květinka, nikam se zbytečně  nedere ale zná svojí cenu. Ten, kdo se narodil v tomto znamení dokáže říci vše na rovinu a nemá rád žádné okolky a intriky. Ve společnosti těchto lidí se všichni cítí dobře, protože tento člověk je přirozený a s nikým nebojuje. V lásce mívá štěstí, ale spíše v mladším věku.

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]