O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

RAČICE, RACI - HOROSKOP PRO VÁS PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 červenec 2009
Přejít na obsah
RAČICE, RACI - HOROSKOP PRO VÁS
Strana 2

Já zapomněla.... Na koho? Na horoskop pro vodní živel - na Raka a všechna ráčata... Rak,  kterému patří Luna vyjadřující emoce, je silně poután na své zázemí a rodinné příslušníky. Měl by si proto od počátku budovat klasické rodinné sídlo, kde se budou všichni, nejenom on, cítit dobře. Pocity spokojenosti ostatních, jsou pocity spokojenosti jeho.

 

 

 

 

 



     Však taky v jeho poněkud starosvětsky zařízené domácnosti není vůbec výjimkou např. báječný stůl po mamince, hrnečky po babičce, a co ta stará petrolejka, hmoždíř, prastaré mosazné váhy... Všechno to pradávné je přeci tak plné emocí a vzpomínek... Rak totiž potřebuje být bytostně spojen se svým domovem, a tak citlivě vybírá vše, co navozuje především klid v duši a srdci. Žádné ostré hrany, ale oblé, spíš dřevo, hlína, přírodní materiály, len a bavlna, květinové vzory a barvy hnědi, mořské zeleně a tyrkysu v kontrastu s bílou. S kovem by měl Rak šetřit jako se šafránem. Je na něj dost studený. Zato květiny má rád živé, jak to jde - i kdyby to bylo jen pár květináčků - kde se může uplatnit i hezky naaranžovaný kámen...

 

 

 

 

 

Vůně jako jemné fialky, šeřík nebo růže u Raka stabilizují optimismus a večer navozují klidné usínání. Pro Raka je rovněž důležitá kuchyň, tady stmeluje rodinu a tady se vesměs rád s rodinou schází. Kuchyň by měla být velká a příjemně po domácku zařízená, včetně už zmíněných dekorací - také ruční kávomlýnek, kořenky či dečky od maminky.

 

Krunýř Raka je pancířem, který ukrývá jemnost, nesmělost a psychickou i fyzickou citlivost lidí, kteří se v tomto znamení narodili. Jejich charakter je spíše zasněný, sentimentální, obdařený bohatou fantazií. Nejlépe se cítí a rozvíjejí v úzkém rodinném kruhu, domově a rodném kraji. Bohužel, dost často se u nich projevuje proměnlivost a neklid. Často mění své nálady i názory. Raci jsou ochotni se obětovat pro své bližní. Snaží se pomáhat jak nejlépe dovedou.

 

Ale vytknout jim musíme jejich sklon k pohodlnosti, která se může vyvinout až v úplnou lenost. Jsou však velmi chápaví a mají velice dobrou paměť. Někdy bývají sobečtí k cizím lidem. Jejich vadou je neklid a netrpělivost. Mnohdy nedokážou počkat, až záležitost dozraje a zničí tak slibně započaté dílo. (Nepřipomíná vám to něco?)

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]