O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BLÍŽENCI, DVOJČÁTKA, HOROSKOP PRO VÁS PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 červen 2009
Přejít na obsah
BLÍŽENCI, DVOJČÁTKA, HOROSKOP PRO VÁS
Strana 2
Strana 3

Jsou dva v jednom. Milují se a jeden bez druhého nemůžou žít a i tak to občas mezi nimi zaskřípe. Vládnoucí planetou Blíženců je Merkur. Osoby, které ovlivňuje, se vyznačují rychlým jednáním, jsou dobrými a pohotovými řečníky, a to i v případě, že toho o daném tématu moc nevědí. Blíženci jsou neodolatelní a nepředvídatelní. Velmi často mění zvyky, způsoby i nálady.

 

 

 

21. května až 21. června

 

 

     Uvnitř jim to natolik vře, že sami nevědí, co si s sebou počít. Často přeskakují z jednoho zájmu na druhý a lehce se stane, že je žádný nezaujme natolik, aby u něho vydrželi. Můžou dělat dvě věci naráz s menším úsilím, než potřebuje většina z nás na jednu. Zuřivě nenávidí stereotypní a monotonní činnost. Většinou všude chodí pozdě. Mají výborný smysl pro humor, takt a diplomacii. Vyzařuje z nich dychtivost a okamžitě projevují přátelství. Většinou si vytvoří velký okruh známých. Jsou přítomni tam, kde se něco děje. Jsou velmi upřímní. Nesnášejí podezíravost a majetnické sklony. Jejich fantazie nezná hranic, stále se vznášejí v oblacích. Peníze, sláva, moc, láska a kariéra jim nikdy nestačí. Dále se ženou za příslibem něčeho lepšího. Tito lidé excelují se slovy. Většinou ovládají více jak jeden jazyk. Velmi dobře se uplatní jako propagační a reklamní pracovníci. V lásce si nejlépe rozumí se Lvem, Váhami a Vodnářem.

 

 

  

     Jestliže se vám stává, že v přítomnosti osoby ve znamení Blíženců máte pocit, že vidíte dvojitě, nemusíte si hned vyměňovat brýle. Jen si připomeňte, že Blíženci jsou znamení dvojčat, a proto má tato proměnlivá osobnost dvě stránky. Chvíli je vidíte, chvíli ne. Byla to láska, kterou jste na okamžik zachytili v tom měnícím se výrazu? Nenávist? Extáze? Inteligence? Idealismus? Lítost? Radost? Proměny pod vlivem planety Merkur jsou stejně fascinující jako psychedelická světla na diskotéce. Je těžké říci, kde končí realita a začíná iluze. Smísí se - a potom se zase oddělí.


     Chcete-li tuto všestrannou bytost najít, vyžaduje to trochu předvídavosti. Jeden den je tu a příští den někde jinde. Zcela nečekaně. Blíženec dokáže měnit šaty, zaměstnání, milence nebo domov stejně rychle, jako mění svá rozhodnutí, což je zatraceně rychle. Chcete-li se o tom přesvědčit, nevyjdete z pohybu. Mohli byste zkusit knihkupectví. Rád se probírá knihami, protože k zjištění obsahu mu stačí krátké prolistování. Tito lidé také mají ten ohavný zlozvyk přečíst nejdřív poslední stránku. Jestli znáte Blížence, který někdy přečetl knihu od začátku do konce, aniž by se v půlce začal nudit, pošlete ho do muzea jako kuriozitu. Blíženci v knihách rádi přeskakují a tento způsob uplatňují i v jiných oblastech než čtení.

 

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]