O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

V SOBOTU ŠATY DOLŮ, DÁMY! PDF Tisk E-mail
Pátek, 23 říjen 2015

Vážené přítelkyně, ženy, dívky - máte nyní možnost projevit svou odhodlanost a prokázat - že jste statečné Češky,  ochotné se pro naši vlast i svléknout... Jedině díky vašemu statečnému činu se hned a nejednou podaří poznat, chytit a z naší společnosti eliminovat  - všechny nebezpečné vražedné teroristy:

 

 

 

 

 

 

    

 

     Jak je obecně známo, je pro hluboce věřícího muže Talibanu smrtelným  hříchem pohlédnout na nahou ženu, pokud to není ta jeho vlastní. Jakmile by  ji spatřil, je jeho svatou povinností spáchat sebevraždu.

 

Vyzýváme tímto

všechny ženy, aby

v sobotu přesně ve 14 hodin

vyšly nahé na ulici.

 

     Pomůžete tímto činem identifikovat nežádoucí teroristy  tzv. "spáče". Doporučujeme nejméně hodinu chodit po okolí, aby vznikl  dostatečný "antiteroristický efekt".

 

     Současně vyzýváme všechny muže, aby podpořili ženy v jejich úsilí a položili se před svým bydlištěm na lehátko a pozorovali nahé ženy.

 

 

     Prokáží tím, že nejsou příslušníky hnutí Taliban a dokáží tím svou odvahu dívat se na  nahé ženy - i když to nejsou jejich vlastní. (Samozřejmě budou muži provádět tuto činnost pouze proto, aby podpořili tyto odvážné ženy v boji proti terorismu.)

 

 

 

 

     Protože mužům Talibanu je zakázáno pít alkoholické nápoje, mělo by  chlazené pivo v ruce každého muže být jasným signálem jeho zdravého  antiteroristického postoje. Česká vláda si této iniciativy občanů velice  váží a již předem všem děkuje za pomoc proti terorismu.

 

 

Je vaší vlasteneckou povinností se akce zúčastnit

a tuto snahu šířit dále!!!

 

JANA  K.

(já se ale nezúčastním,

protože bych pak nemohla na ulici ani oblečená...)

 

 

Komentáře (1)add feed
... : deeres
Sranda, ale má to chybu. I pravověrní koránci si myslí, že na západ Aláh nedohlédne.
říjen 23, 2015 10:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]