O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BÝCI, BÝČKOVÉ, HOROSKOP PRO VÁS PDF Tisk E-mail
Středa, 22 duben 2009
Přejít na obsah
BÝCI, BÝČKOVÉ, HOROSKOP PRO VÁS
Strana 2
Strana 3

Lidé narozeni v tomto znamení pod vlivem planety Venuše mají silně rozvinuté rozumové schopnosti. Mají smysl pro krásu, harmonii, radost a spravedlnost. Býk se chová tak, jak si druzí zaslouží. Dokáže si opravdu vychutnat život se všemi slastmi i starostmi. Toto znamení je vytrvalé a umíněné, nenechá si pořádně nic vysvětlit, dlouho trucuje a trvá na svém.

 

 

 

 

 

 

20. dubna až 21. května

 

 

     Nedoporučuje se Býka dlouho dráždit, nemuselo by se to vyplatit! Rád by žil podle svých citů a zažitého rytmu, neustále se o to snaží. Býk bude mít vždy mladistvý vzhled, teplé oči plné laskavosti a přátelství. V lásce je trpělivý a dokáže vyčkávat. Jeho přání a city jsou totožné, ponoří se do lásky naplno a skutečně, má rád na milované osobě úplně vše, co se k ní vztahuje.

 


 


     Zřídkakdy se žene dopředu a šlape vám na paty. Chce, abyste ho nechali na pokoji. Neotravujte ho a bude spokojený. Budete-li ho k něčemu nutit, zatvrdí se. Přeženete-li to, připravte se na zuřivý výpad. Celé měsíce i roky může projevovat dokonalý klid a rovnováhu, vdechovat vůni květin a ignorovat nervózní rej kolem sebe. Potom nečekaně přijde den, kdy někdo na jeho široká ramena naloží příliš. Zafrká, hrábne nohou, přivře oči - a zaútočí. Kliďte se mu z cesty tak rychle, jak jen dovedete, a zachraňte si život! Býkova povaha je zřídka impulsivní, ale jakmile se rozzuří, zničí všechno, co mu přijde do cesty. Zničí není správné slovo. Spíš zdemoluje.

 

     Může chvíli trvat, než se usadí prach a zase nastane klid. Někteří Býci se natolik ovládají, že ztratí kontrolu jen jednou či dvakrát v životě. Dokonce i ti prchliví nevybuchnou víc než jednou nebo dvakrát za rok, a i to je hodně. Přesto je dobře si pamatovat, že tento člověk se obvykle nenaštve jen trochu. Je-li incident natolik velký, že ho vyburcuje z klidu, místo obyčejného hněvu můžete čekat slepou zuřivost.

 


     Mnoho lidí v tomto znamení skutečně připomíná býka, tedy muži, zatímco ženy mají jakýsi nedefinovatelný rys připomínající krávu. Oči této ženy jsou klidné a průzračné, ale zároveň má pevný pohled. Pohybuje se s grácií a netečností, ale s náznakem skryté síly. Pokud jde o muže, krk mají vždy objemný nebo svalnatý, ramena, hrudník a záda široké a silné. Celé tělo je souměrné, ať je malé nebo velké. Uši jsou obvykle malé a přiléhají k hlavě. Při jídle žvýkají pomalu a mívají vynikající zažívání. Můžete si povšimnout pramene vlasů (připomínající býkovu čelní hřívu) nebo prstýnku spadajícího do středu čela. Ne všichni, ale hodně Býků má vlnité nebo kudrnaté vlasy, zpravidla tmavé, stejně jako oči a pleť. Dokonce i občasní blonďatí Býci s modrýma očima a světlou pletí nikdy nevzbuzují dojem křehkosti duše či charakteru.

 


     Opačné pohlaví Býka silně přitahuje, ale nemá ve zvyku se bojovně hnát za jakýmkoliv druhem potěšení. Dává přednost tomu, že k sobě lidi přitahuje. Proč by měl mrhat energií a honit se za nimi? Krátký výlet na farmu a důkladné pozorování přírodních zákonů vám ozřejmí, jak se aktivují Býkovy emoce v lásce i přátelství. Typickým chováním je pasivita. Tito lidé raději někoho hostí doma, než aby se obtěžovali návštěvami. Snahu po získání popularity nemají v povaze. Chcete-li s Býkem mluvit, zavolejte mu. Bude vám k dispozici. Hodíte-li mu návnadu ve formě kamarádství nebo milostného vztahu, když bude mít zájem, chňapne po ní. Na rozdíl od družnějších znamení bude vědět, co s ní dělat.


     Zřídkakdy se užírá starostmi nebo si kouše nehty. Když mu něco nejde pod vousy, dovede být rozmrzelý a trucovat, ale není to nervózní typ. Je povahou stoik, který se se vším snadno vypořádá, a tuto tendenci nic nezmění.

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]