O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ACH TI MUŽI... PDF Tisk E-mail
Středa, 22 říjen 2008

Milá kudlanko, poraď mi, jsem v koncích, mám velký problém: že mi manžel hned po svatbě začal říkat stará, ač mi bylo pouhých 23 let, jsem holt nějak skousla, to by nebylo to nejhorší. On ale později u nás doma zavedl takový zvyk, že mi dával svojí výplatu jen po částech a to vždycky jenom za pohlavní styk.

Jelikož výši těch částek určuje pouze on, nevysouložila jsem si celou výplatu vlastně žádný měsíc. Dokázala bych to jedině v tom případě, kdybych mu dala tak pětkrát denně. A to se nedá stihnout z hlediska časového, nehledě z hlediska fyzického. Navíc nebere žádný ohled na moje diskvalifikační údobí...

 

 

 

 

 

 

 

 

     Přijde paní k doktorovi a povídá, že má neustále chuť na sex. Ráno, v poledne, večer, v noci, pořád, kdykoli a kdekoli. Doktor se ptá, jestli je vdaná. Ona že ano, že denně s manželem dvakrát, a pořád málo. Doktor se tedy ptá na milence. Ona: "Ano, milence mám, dokonce čtyři, denně se s nimi stýkám, a pořád mi to nestačí..." Doktor povídá: Hm, milá paní... to jsou příznaky nymfomanie... To je chorobná potřeba sexu. Paní se ho ptá: "A mohl byste mi to napsat na papír?" Doktor jí to napíše. Paní pak přijde domů, vytáhne papír, mává s ním manželovi před nosem a volá: "Žádná ku*va! Nemocná jsem!"  

 

     Ve městě se rozmnožili holubi a všechno bylo zaneřáděné. Starosta vypsal konkurs, že město zaplatí milion, když ho někdo holubů zbaví. Přihlásil se jeden a povídá : "Zbavím vás  holubů   zadarmo, ale nesmíte mi dát žádnou otázku. Pokud mi nějakou otázku položíte, tak mi pak musíte ten milion vyplatit!" Vytáhl z tašky žlutého holuba, vypustil ho a všichni holubi z města letěli za žlutým holubem neznámo kam. Starosta chvíli přemýšlel a pak řekl : "Vím,  bude nás to stát milion, ale stejně se Vás musím zeptat "Nemáte náhodou ještě žlutého „sběrače kovů"?!?"

 


Malý Pepíček jede v tramvaji. Paní, sedící vedle, ho pohladí po hlavě a pochválí, že je hezký chlapeček. Pepíček se jí zeptá, zda má doma taky takového chlapečka. Paní se začervená a smutně konstatuje, že jí čáp žádného nepřinesl. „A nemáte alespoň holčičku?" ptá se opět Pepíček. „Ne, vrána mi žádnou nepřinesla." Pepíček se chvilku zamyslí a pak se nevinně zeptá: „A proč jste to nezkusila s jiným ptákem?"

 

 

posbíráno

letem světem

internetem

 

 

 

Komentáře (7)add feed
...nevysouložila jsem si výplatu ještě žádný měsíc. : strejda
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif se musím smát.
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif se musím ještě pořád smát.

Koukej "stará" - no nekoukej, že Ti říkám stará, ale nepodepsala jsi se, stará. A Ty tomu maniakovi říkáš také "starej" nebo jak?
No jo, holka, musíš se víc snažit. Vždyť se dá při tom i háčkovat, číst, můžes si dělat manikůru...dá se přitom i prát, možná i žehlit. (To nemám vyzkoušené). Já vím, že den má jen 24 hodin. Ono jde také o to, kolik Ti dává za akt, viš? Abys nebyla z laciného kraje... Mohu Ti poradit jen jedno. Chovej se také tržně. Za každou kopulaci si přirážej postupně po 10ti procentech. Jako třeba plyn.

Tenhle název článku se tu ale opakuje několikrát. (Pokud mě má šedá mozková neklame). Nikdy, N I K D Y, jsem tu nečetl článek s názvem "Ach ty ženy". Jak je to možné? Proč jsou ony na nás stále tak vysazené a my jsme stále předmětem jejich smíchu a povzdechů?
říjen 22, 2008 16:56
:-)))))))) : miki mauz
Přidám taky něco:

Co dělá činčila, aby měla děti?
To samé co žena, aby měla činčilu…

Co je to u ženy IQ?
Intenzita Qokání.

Pokud muži vyprávějí o sexu ženám, tak je to sexualní obtěžování. Pokud ženy vyprávějí o sexu mužům, tak je to za 98 Kč za minutu. (nebo už podražily?)

Noc. Ticho. Najednou tmu protne dívčí výkřik, kterej se pomalu mění na ženskej křik…


říjen 22, 2008 17:00
!!!! : Eny
Tohle na mne ex začal zkoušet taky, s tím rozdílem, že já jemu odevzdávala svou výplatu celý život (zdůvodnil to tím že se o vše co se rodinných výdajů týká postará). Já bláhová věřila a kdybych to v sobě neuměla otočit po jeho odchodu od rodiny, zbláznila bych se. Cha, jsem tím pádem naučená žít z mála a skvěle. To byla škola života. No, kdo chce kam, když si na to vzpomenu a potkala bych ho při tom, skopala bych ho ze schodů. Neřeším a je mi fajn. Vrátím se k finanční odměně za sex. Přišel s tím v době, když se mu zalíbily nevěry. Chtěl to mít i doma, ale neměl, nejsem k...a. Jen fakt nevím, jak jsem dovedla s dětma žít....ale jsme tu a je nám velmi, velmi dobře! Nemám radu, snad vykastrovat, ale někde tady jsem četla, že se to prý u nás nesmí, chi.....
říjen 23, 2008 07:24
v šedesátých letech se u nás v novinách : alena puntíkovaná
propíral případ jedné děvy, která sexuchtivého ženáče vlákala do parku a když tento svlékl kalhoty, tak mu je šlohla a zmizela. Případ vyšetřovala policie a nakonec dívku našli - a ta měla doma celou sbírku pánských kalhot...byla zatčena pro prostituci, ale zas opuštěna, neb při vyšetření se zjistilo, že je dosud panna. Našel se ovšem pouze jediný pán, který ztrátu kalhot nahlásil....pánové tenkrát vyjadřovali pobouření, ale zeny a dívky se báječně bavily.
říjen 23, 2008 09:11
dívky byla propuštěna : alena puntíkovaná
nikoli opuštěna - nějk mi to vypadlo smilies/grin.gif
říjen 23, 2008 09:12
No Strejdo, : NČ
přirážet si může 10%. Ovšem, musí přirážet!
říjen 23, 2008 09:55
NČ, na jasně, : strejda
za každou přirážku si může přirazit i DPH. A má to každý měsíc celé.
říjen 23, 2008 10:42
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]