![](http://obrazky.kudlanka.cz/smutnoch.jpg)
Tak zase trochu povyraženíčka a úsměvů do dnešních dnů. Jak se tak toulám okolními cestičkami a klábosím s ostatními psími kamarádkami a kámoši, nejsem si moc jistá, jestli náhodou nejsem někde o hodně moc kilometrů vejš. Pro zajímavost jsem se koukla na mapu Skandinávie, a tamější současné počasí, věřte nebo nevěřte, kdybych se nekoukla na nadpis, kde to je, tak je tam lautr stejně jako tady....
Pokud jste opravdu nějaké
ty „pány tvorstva“ našli,
mám tu ještě jeden malý text ohledně grilování…
Po dlouhých studených měsících
snad konečně přijde letní grilovací sezóna, a je proto důležité zopakovat si
pár pravidel etikety této aktivity, vzhledem k tomu, že je to většinou jediný
druh vaření, kterému se skutečný muž věnuje.
Následuje sled událostí:
Žena nakoupí všechny potraviny.
Žena připraví salát, očistí
zeleninu a připraví dezert.
Žena připraví maso na grilování
a uloží ho na podnos společně se všemi nástroji a omáčkami a přinese to muži,
který pohodlně sedí u grilu s pivem v ruce. Nyní přichází to podstatné:
MUŽ DÁ MASO NA GRIL.
Další běžný postup....
Žena jde dovnitř pro talíře a
příbory.
Žena vyjde ven, aby muži
oznámila, že maso se pálí. On jí poděkuje a požádá ji, aby mu přinesla další
pivo, zatímco on situaci vyřeší. Opět to důležité:
MUŽ VYJME MASO Z GRILU A ODEVZDÁ
HO ŽENĚ.
Další běžný postup....
(8.) Žena připraví talíře,
salát, chléb, příbory, servítky a omáčky a přinese vše na stůl.
Po jídle žena uklidí ze stolu a
umyje nádobí.
A nejdůležitější ze všeho:
Každý POCHVÁLÍ MUŽE a poděkuje
mu za jeho KUCHAŘSKÉ UMĚNÍ.
Muž se zeptá ženy, jak si užila
svůj volný večer bez vaření.
A po její nevrlé reakci dojde k
závěru, že některým ženám se prostě nikdy nezavděčíš...
vaše KUDLANKA