O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NECHME PRŮŠVIHY MIMO - TOHLE JE LEPŠÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 listopad 2023

Image result for loversŠestnáctiletá dívka se vrátí domů a smutně oznámí rodičům, že je těhotná. Otec, rozzuřený, nabije pistoli a chce vědět, co je to za bastarda, že ho zabije. Dcera nato, že je to slušný chlapík a postaví se k tomu určitě zodpovědně. Vtom zastaví před domem špičkové auto a vystoupí distingovaný mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče dívky, podívá se jim do očí a povídá: "Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji  vzít. A protože jsem vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci. Nechci nechat ji ani naše dítě v nedostatku, proto navrhuji následovné:    


 

Jestliže se narodí chlapec, na jeho účet pošlu milión euro a bude v dospělosti spravovat pět poboček prodeje Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet také milión euro a deset salónů krásy. Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila..."  Otec ho přeruší, položí mu přátelsky ruku na rameno a povídá: "Tak jí uděláš jiný, žádný problém."

 

Starší Žid se oženil s mladou dámou a měli se hodně rádi. Avšak nezávisle na tom, jak se starý pan snažil, jeho manželka Nikdy nedosáhla orgasmu. Ale židovská manželka má nárok na sexuální uspokojení, a právě proto se obrátili o radu k rabínovi. Rabín si vyslechl jejich přání, pohladil bradku a navrhl: 'Najměte pěkného mladíka a když se budete milovat, ať ten mladík nad vámi mává ručníkem. To povzbudí Vaši manželce fantazii a určitě bude mít orgasmus. Tak se vrátili domu, že si vyzkouší rabínovu radu. Najali pěkného mladíka a řekli mu, ať mává nad nimi ručníkem, když se budou milovat. Ale vůbec to nepomohlo a manželka nebyla uspokojena. Zničení se vrátili k rabínovi. 'Dobře', povídá manželovi, 'tak to vyzkoušejte opačně. Ať se mladík miluje s Vaší ženou a vy nad nimi mávejte ručníkem.' Zase se vrátili domů a následovali rabínovu radu. Mladík si lehl do postele s manželkou a starý pán začal mávat ručníkem. Mladík se s vervou pustil do práce a za chvíli manželka měla obrovský orgasmus. Manžel se usmál, vítězně se podíval na mladíka a říká: 'Vidíš, ty nemehlo, takhle se mává ručníkem!'

 

 

 

Chlápek a ženská přišli do nóbl restaurace na večeři. Servírka, která přijímala objednávku u vedlejšího stolu, si najednou všimla, že ten chlap pomalu sklouzává ze židle pod stůl a ta ženská se tváří, jako by to snad ani neviděla. Chlap už sklouzl pod stůl úplně celý a žena zcela zjevně jeho zmizení vůbec neregistrovala. Servírce to nedalo a když vyřídila objednávku, přišla k té ženě a povídá: "Madam, promiňte, ale mám pocit, že váš manžel právě sklouzl pod stůl." Žena vzhlédla a klidně říká:
"Ne, nesklouzl. Právě vešel do dveří."

 


Muž přišel při nehodě o své mužství. Jeho lékař ho ale ujistil, že moderní medicína už dávno zná prostředky, jak to "bez ztráty kytičky" všechno napravit. Ale - pojišťovna nehradí celý výkon, takže je třeba si připlatit. Buď 10 000, 20 000 nebo 30 000. Samozřejmě podle velikosti transplantátu a jeho patřičné funkce. Muž chtěl hned platit 30 000, ale lékař mu radí, aby to nejdříve probral se svojí manželkou. Muž jde tedy zavolat své ženě, a když se vrátí, tak působí dost zklamaně. "Tak na čem jste se dohodli?" ptal se lékař. A muž odpověděl: "Na ničem, ona by chtěla radši novou kuchyň."  

 

 

Kanaďanka, Finka a Češka spolu pobývaly v lázních, když se rozjížděly domů, tak si slíbily, že se za měsíc sejdou a popovídají si, jaké bylo doma uvítání. I stalo se. Kanaďanka povídá:" na letišti čekal manžel, najal limuzínu, šampáňo a jeli jsme domů - tam hned první cesta vedla do ložníce - a co tam nevidím - funglnágl nová ložnice z kanadskýho javoru." Finka povídá: "No manžel sice nenajal limuzínu, ale čekal na letišti v novým autě - a tak, první cesta doma vedla do ložnice a tam - funglnágl nová ložnice z finský břízy." Češka povídá: "No, manžel mě nečekal, auto bylo v servisu, taxik jsem nesehnala, tak holt autobusem, metrem a tramvají domů. Samo sebou výtah nejel, tak pěkně s kuframa do desátýho patra pěšky. Jak jsem byla úplně vyřízená, tak první moje cesta vedla do ložnice – a tam - funglnágl nová ku.va z Český Lípy."

 

 

Když žena a muž spolu hovoří

Žena: Co bys dělal, kdybych umřela? Oženil by ses znovu?
Muž: Určitě ne!
Žena: Proč ne - nelíbí se ti manželství?
Muž: Samozřejmě líbí.
Žena: Tak proč by ses neoženil znova?
Muž: No tak jo, oženil.
Žena: Opravdu? (Tváří se ublíženě.)
Muž: (Slyšitelně vzdychne)
Žena: Spal bys s ní v naší posteli?
Muž: Kde jinde bychom spali?
Žena: Sundal bys moje fotky a místo nich pověsil její?
Muž: Tak by to asi bylo správné.
Žena: A dovolil bys jí, aby hrála mými golfovými holemi?
Muž: Ty jsou jí k ničemu, ona je levák.

Žena: - - - ticho - - -
Muž: A do p*dele.

 

 

Dva přátelící se manželské páry hrály jeden večer spolu karty. Pavlovi spadla na zem karta. Když se pro ni sehnul, všiml si, že Dagmar, Honzova manželka, nemá kalhotky... Pavel nedal samozřejmě na sobě nic znát. Později, když šel do kuchyně pro pití, přišla za ním Dagmar s otázkou: "Viděl jsi pod stolem něco, co se ti líbilo?" Pavel, překvapený její otevřenosti, přikývl a ona pokračovala: "Můžeš to mít. Bude tě to ale stát 2000."

Poté, co Pavel zhodnotil svoje finanční možnosti a zahodil všechny morální předsudky, přistoupil k dohodě. Dagmar mu vysvětlila, že její muž pracuje v pátek vždy déle, a že se tedy Pavel má u ní ve dvě ukázat. Samozřejmě, že Pavel byl přesný, dal jí 2000,- a oba spolu víc než hodinku souložili.

V půl čtvrté Pavel odešel.

Honza, Dagmařin muž, se jako obvykle vrátil v šest večer. Hned po příchodu se ptá své ženy: "Byl tu dnes odpoledne Pavel?" Dagmar, i když šokována, v klidu odpovídá: Ano, zastavil se na pár minut. "A dal ti 2000,- ?" Dagmar si myslela, že je konec. Nasadila kamenný výraz a povídá: Ano, dal mi 2000,-.

Honza se spokojeně usmál a povídá: "Výborně. Pavel přišel dnes ráno za mnou do kanceláře, aby si půjčil 2000,-. Slíbil, že se dnes odpoledne u tebe staví a vrátí je!!!"

 

 

Mamíííí, koupíš mi zmrzlinu?

Heleďse, Jaroušku, neřikej mi mamí, nejsem tvoje máma, jen momentálně šu...ám s tvym tátou.

Tak jak ti teda mám řikat?

No normálně, jménem - Karle.

 

 

U baru v hospodě sedí borec, nalevo má blondýnu, napravo brunetu a na rameně velkýho havrana. Poručí si 3 malé rumy a 10 velkých. Ty malé vypije on s dívkama, a těch 10 velkých ten havran. Další se den se situace opakuje a další den opět. A až to bylo asi po desáté, tak se barman osmělil zeptat, co to má znamenat?
Víte, říká borec, já su rybář a když sem chytil zlatou rybku tak sem měl tři přání: jednu blondýnu, jednu brunetu a velkýho ptáka, co hodně vydrží...

 

KUDLANKA

 

 

 

Komentáře (9)add feed
... : mamča
„Milá Sally, před třiceti lety jsme se ptali, jak dohnat životní úroveň západu, a dneska se ptáme, jak se vrátit k životní úrovni před třiceti lety. Nerozumím, proč nám přátelé prodávají plyn a ropu dráž než nepřátelé. Podle faktury na elektřinu mám doma urychlovač částic, podle faktury za plyn bydlím na Aljašce, podle faktury za vodu mám koupaliště a podle platu pobírám podporu v nezaměstnanosti. Ceny mouky a strouhanky se vyšplhaly tak vysoko, že výrobci přemýšlí, že by do párků opět dávali maso. Loni touto dobou nám nakazovali sprchovat se po každé cestě ven, dnes nám sprchování zakazují. Před rokem jsem se měřila, zda nemám moc vysokou teplotu těla, dnes měřím, zda nemám moc vysokou teplotu v pokoji. Loni jsem bez roušky nemohla zazvonit u sousedů a dnes se mám se sousedkou koupat v jedné koupelně a péct kuře v jedné troubě. Podle rady předsedkyně parlamentu jsem namísto plynu zkoušela vařit na svetrech, ale nešlo to. Co mám dělat?“
Odpověď: „Prodávej vejce přes Lipskou burzu. Cena pro konečné spotřebitele 30 – 35 Kč za kus. Pokud by cena neúměrně stoupla, zastropuj ji v zájmu svobodného a demokratického trhu na 120 korunách za vejce. Spolu to sneseme!“



listopad 28, 2023 23:19
... : mamča
Hannibal, Alexandr Makedonský a Napoleon, se dívali, co se děje na Zemi. Hannibal si povzdechl: Kdybych já měl takovou válečnou výzbroj jako NATO, to bych to těm Římanům natřel. Alexandr řekl: Kdybych já měl všude po světě rozeseto tolik vojenských základen jako má USA, nemusel bych se o svou rozsáhlou říši obávat. Napoleon jen mávl rukou a povídá: Kdybych já měl Českou televizi, dodnes by nikdo nevěděl, že jsem to u Waterloo prohrál.

Židovi začaly chcípat slepice. Šel tedy za rabínem, ten mu něco poradil. Žid přišel za týden, a povídá : Rabi, málo platné, slepice chcípají pořád.
Tak mu rabín poradil něco jiného. Za týden přišel Žid znova a povídá : Rabi, všechno málo platné, slepice mi pochcípaly všechny.
A rabín na to : To je ale škoda, já měl připraveno ještě spousty krásných rad.


Katolík, protestant, muslim a žid spolu při večeři diskutují.
Katolík: "Mám takové jmění, že se chystám koupit Citibank!"
Protestant: "Já jsem tak bohatý, že si koupím General Motors!"
Muslim: "Já jsem pohádkově bohatý princ a hodlám koupit Microsoft!"

Potom se všichni obrátí na žida :

Ten si tiše míchá kafe, potom opatrně odloží lžičku na stůl, upije trochu, podívá se na všechny a ledabyle prohodí: "Já ale nic z toho neprodávám !"

listopad 28, 2023 23:40
... : mamča
„Pane Greenglas, oni teď prý půjčujou bez úpisu, bez zástavy, bez ručitele … jen tak na čestné slovo, to je nějakej vtip?“
„Pravda pravdoucí.“
„A to nemaj obavy? Co kdybych si dejme tomu půjčil a pak třeba nesplácel?“
„No, to se jich jen zeptám, jestli jim nebude stydno, až stanou před Všemohoucím a on jim připomene všechny jejich pošetilosti a poklesky a nedodržené sliby…?“
„No, dobře, ale tak to zas má čas, tohleto, ne…?“
„Jak čas? U nás to funguje takto - dva dny prodlení, třetí den stojíte před Stvořitelem.“

listopad 28, 2023 23:47
... : *deeres*
Dnes mi vrátili daňové přiznání s odůvodněním:
Vážený plátce, vracíme Vám na přepracování daňové přiznání.
V kolonce "Vyživované osoby" jste nesprávně uvedl: Ukrajinci, cikáni, parlament, vláda a státní úředníci.“

listopad 29, 2023 04:56
... : Marie
Umře starý cikán a na onom světě se setká s Gottwaldem, který se ho ptá:

"Poslyš, cikáne, kdy se ti líp žilo. Teď, nebo za mých časů?"

Cikán na to:

"V tvé době bylo všechno v pořádku -

politici politizovali, dělníci pracovali a cikáni kradli.

Teď je to úplně vzhůru nohama.

Politici kradou, dělníci politizujou, a ode mně, kurva, chtějí, abych pracoval!"
listopad 29, 2023 18:44
... : Marie
Víte co udělá cikán, když dodělá filozofickou fakultu?

Sundá lešení a jde na právnickou (a pak že nepracují).


listopad 29, 2023 18:45
... : *deeres*
Pamatujete si "Kuřimskou kauzu"?
Teď jsem se dočetla, že Lipavský je převlečená Barbora Škrlová. Podoba by byla. smilies/grin.gif
listopad 30, 2023 16:41
... : mamča
*deeres* : Ať ho posaděj k piánu. Jestli umí slušně hrát, je to ONA ! :-)
listopad 30, 2023 18:37
... : *deeres*
prosinec 02, 2023 06:10
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]