O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ČU - KU - DU - POSILA NAŠÍ POLICIE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 říjen 2023
Narodila jsem se na Královských Vinohradech v Praze a v činžáku vedle Čechových sadů jsem bydlela až do dospělosti. Tak deset minut chůze od nás, na rohu Blanické a Římské, je „Hasičárna“, kde v suterénu tehdy fungovalo divadlo Spejbla a Hurvínka. Mne a ségru máma občas místo obligátní vycházky na Vinohradský hřbitov k hrobu táty, vzala na odpolední představení do nedalekého divadla.



Zpětně si uvědomuji, že Hurvajz byl vlastně jeden z prvních „enviroementálů“, protože bez dřevěné kolobrndy nedal ani ránu. Někdo mu to také nedávno spočítal - zřejmě nějaký zapřisáhlý nepřítel environmentalismu - protože jeho sošce v parku v Plzni ukopl hlavu.

 

 

V současnosti, přes mohutnou podporu green dealu, se ne každý chová ekologicky.

Ještě ani nebyl nový ministr vnitra uveden do funkce, a už měl jasno o výměně policejního ředitele.

Ten nastoupil v dubnu 2022 a hned se rozšoupl nákupem 289 kusů Škody Kodiaq RS, téměř za půl miliardy korun.

 

 

https://1gr.cz/fotky/idnes/16/112/org/HIG6753c6_1113_033.jpg

 

 

K tomu je třeba ještě připočíst kontroverzní rámy k násilnému zastavení vozidla u každého vozu za 121 tisíc Kč.

No přeci když Ministerstvo války může kupovat létající rakve, tak Ministerstvo vnitra se nenechá zahanbit.

Takže se nakoupil předražený těžký kokodák, co má problém s brzdami, hlučností (ta prý ale odpovídá konstrukční charakteristice vozu, takže normálka), s emisemi, někdy i s nějakou provozní sci-fi záhadou, a nakonec i s vysokou spotřebou 9 litrů na 100 km.

 

Až policajti zjistí, že nemají na provozní náklady, měli by si vzít příklad z Konga.

Tam vymysleli dokonalýdopravní prostředek - s nízkými pořizovacími náklady a nulovou spotřebou kupované energie.

Vymysleli čukudu, africkou koloběžku, která nahrazuje automobily pro dopravu těžkých nákladů i lidí.

Je vyrobena ze dřeva, je dlouhá skoro tři metry a uveze až 700 kg. Název je odvozen z charakteristického zvuku, který vydává při jízdě.

Nové čukudu se prodává za pouhých padesát až sto dolarů. Ano, přátelé, tohle by byl ten správný, ekologický a praktický dopravní prostředek z přírodního materiálu, zelená budoucnost Evropy.

 

 

Build a Wooden Scooter That Can Haul Hundreds of Pounds | Make:

 

 

Dovedu si to živě představit: čtyři svalnatí hoši ze zásahové jednotky na jedné kolobrndě, ve speciální výstroji, po uši vyzbrojení, se na tomto dřevěném dopravním prostředku řítí vnitřní Prahou, drncají si to po dlážděnce k místu zásahu.

A už je slyšet malebné „Ču, uf, dup...čuku, uf, dup….čukudu, uf, dup, dup, dup…. čukudůůů...“

 

 

AHOJ, DEERES

 

 
Komentáře (3)add feed
... : Josef Kouba
"Ministr se rozšoupl nákupem 289 kusů Škody Kodiaq RS, téměř za půl miliardy korun".
Mě by zajímalo, kolik mu prodejce šoupnul do kapsy za tento kšeft na konto ve Švýcarsku.
Současná politická elita řádí jako černá ruka. Jsem jen zvědav jak to s Českem dopadne. Zkušení ekonomové (lze jejich vyjádření snadno vyhledat) očekávají bankrot Česka do 3 let a optimističtí do 5 let.
říjen 30, 2023 17:24
... : Josef
Moc pěknej článek, Deer. Podnětnej třeba pro, navenek ekologický, piráty. I když, ti zrovna teď mají plný palice starostí s tou ukrajinou a teď i s hamásem. Taky s Babišem, kterej je chce vypráskat od koryt.
A Pepane, já to zas nevidim až tak černě. I zkušenej ekonom se může mejlit. A jak kdysi pravil ekonom Špidla - státní dluhy se nesplácejí! Ostatně, to by USA, Francie, Anglie, Západní Německo, se svejma dluhama vesměs přes 100 proc. HDP, musely zkrachovat už dávno.
Takže ono to zase nějak dopadne. Jen je potřeba se nevzpouzet, nakupovat nepotřebný předražený stíhačky a podobnej šrot. Všichni dneska dlužej všem, nikdo už ani neví, kdo komu, Číňan se chechtá a Pepa 107 už má zajištěnou operaci zešikmení očí.
říjen 30, 2023 18:00
... : mamča
V čem jezdí naše Policie, to ti řadoví policisté těžko můžou ovlivnit. A přitom na ně padne ta zloba lidí, že v dobách "šetření" mají tak drahá a zbytečně žravá auta. Taky ten rám "proti nosorožcům" za 121 tisíc Kč, je potřebný hlavně ve městě.
No, co už. Ušetříme na "nepedagogických pracovnících" ve školství. Zrušíme školní jídelny, a děti si budou nosit velkou svačinu z domova. Zrušíme školníky, a údržbu škol zadáme nějakému kamarádovi, co má na údržbu firmu.
Taky asistentů pedagoga je moc, s čímž souhlasím. Nechme asistenty dětem tělesně postiženým, a ty mentálně opožděné zařaďme do škol Zvláštních a Speciálních. Tam konečně zažijí úspěch mezi sobě rovnými.
Ale tím pádem ze škol budou odcházet kvalifikovaní učitelé, kteří v jakémkoli úřadě dostanou dvojnásobný plat, a nebudou se muset peklovat s půlkou třídy různých cizinců, co nastupují do 1. třídy absolutně bez znalosti českého jazyka, a dokonce se ani nesnaží jazyk hostitelské země naučit.

říjen 31, 2023 12:08
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]