O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽIVOT JE KRÁSNÁ VĚC... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 27 březen 2008

 Dnes ráno jsem byl v pekárně. Byl jsem tam ve frontě snad dvacet minut. Když jsem vyšel ven, stála policajtka u auta a vypisovala blokovou pokutu. Tak jsem šel k ní a řekl jí: Ale no tak, zlato, to takovýmu fešákovi, jako jsem já, nemůžeš dopřát ani malou přestávku?" Ignorovala mě a dál zapisovala pokutu. Nazval jsem ji tedy nenažranou policajtkou.

Podívala se na mě a začala vypisovat další pokutu za sjeté pneumatiky. Tak jsem ji ještě nazval blbou šlapkou. Tu začala psát třetí pokutu! Tak to šlo dalších 20 minut. Čím víc jsem jí nadával, tím víc pokut napsala... Mně to bylo ale jedno  ... já tam byl pěšky, krááásně jsem se odreagoval!

 

 

 

 

 

 

 

  • Chviličku před započetím smutečního obřadu se obřadník v síni otočí ke stařičké vdově a ptá se: "Kolik bylo vašemu manželovi?" "Devadesát vosum", odpoví vdova, "byl o dva roky starší než já." "Takže vám je tedy devadesát šest", podotkne obřadník. Dáma odpoví: "Nojo, tak to asi už skoro nemá cenu chodit domů, co?"

 

 

  • Zamyslel se takhle jeden: Už jsem opravdu starej! Mám dva bypassy a umělej kyčelní kloub a koleno, bojuju s rakovinou prostaty, s cukrovkou, jsem napůl slepej, neslyším nic tiššího než startující letadlo, beru čtyřicet různých léků, z kterých jsem malátnej a mám vokna. Demence na postupu, mizernej krevní oběh, v rukách a nohách nemám cit. Už si nepamatuju, jestli je mi vosumdesátvosum nebo devadesátjedna. Už jsem přišel o všechny přátele. Chválapánubohu, že mám aspoň ten řidičák.

 

 

  • Cítil jsem, že mám tělo absolutně z formy a tak jsem se přihlásil do fitnessklubu. Rozhodl jsem se, že budu chodit na cvičení pro seniory. To vám byl zážitek... Ohýbal jsem se, kroutil, svíjel, skákal a potil se skoro hodinu, ale než jsem se  konečně navlík do cvičebního úboru, tak cvičení skončilo.

 

 

  • Starší dáma se rozhodla připravit svoji poslední vůli a sdělila svému duchovnímu svá dvě poslední přání. Jednak si přála být zpopelněna a za druhé si přála být rozptýlena v obchodním domě Tesco. "V Tescu", užasl duchovní, "proč zrovna v Tescu?" "Budu mít jistotu, že za mnou děti přijdou aspoň jednou za tejden".

 

 

  • Paměť už mi neslouží jako dřív.... Jo, a taky paměť mi už neslouží jako dřív.

 

  • Jak zabránit tvorbě vrásek? Cpát se dokud se kůže nenatáhne.

 

 

 

 

Komentáře (2)add feed
Libi se mi ten : Ceskymo
vtip "Jak zabranit tvorbe vrasek?" smilies/cheesy.gif
Akorat ze to neni tak moc vtip smilies/sad.gif
březen 28, 2008 14:07
Dneska jsou všechny fórky suprový ! : mamča
To je přesně moje krevní skupina. smilies/cheesy.gif
březen 28, 2008 18:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]