O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VTIPNĚJŠÍ VYHRÁVÁ - KLIKEJTE :-))) PDF Tisk E-mail
Pondělí, 24 březen 2008

Dostávám od vás překrásné vtipy - vaše "soutěžní snažení" v boji o půvabné vyprávění skutečných osudů JANY ABELSON TRŽILOVÉ. Pochopitelně, že v tom nechci být sama, vítěze vyberete vy. Takže dnes publikuji první dávku a je teď už jen na vás, abyste v anketě (vlevém sloupci zcela dole) odklikli čísílko vtipu, který se vám nejvíc líbil...

 

Snažte se, kámošky a kámoši, kdo bude nejlepší?

 

  

 

VTIP Č. 1:  Manželský pár dostal pozvání na maškarní večírek. Manželku rozbolela hlava a poslala manžela, ať jde sám. Ten, jako vzorný manžel nechtěl, ale žena ho přesvědčila, že nemá cenu, aby si večer kazil i on, ona si beztak vezme aspirin a zalehne. Nakonec se opravdu převlékl do kostýmu a odešel. Žena se asi hodinku prospala a zjistila, že už ji hlava nebolí. Protože ještě nebylo zvlášť pozdě, rozhodla se, že na večírek půjde. Manžel nevěděl, jaký převlek si žena nachystala, a ta si proto řekla, že je to vítaná příležitost zjistit, jak se manžel v její nepřítomnosti baví. Na tanečním parketu poněkud užasla - manžel dováděl, tančil hned s jednou ženskou maskou, hned s druhou, pusa tady, vášnivé objetí tuhle. Manželka nechala svého tanečníka stát uprostřed sálu a protože vypadala sexy, samozřejmě pro ni nebyl problém upoutat manželovu pozornost na sebe. Dovolila mu všechno, co chtěl - vždyť byla jeho poslušná manželka - a tak není divu, že jí po chvíli zašeptal do ouška jednoznačný návrh. Přijala, a na chvíli zmizeli v zaparkovaném autě a poměli se. Před půlnočním odmaskováním se vytratila domů, schovala masku a šup do postele čekat, jak se z toho bude nevěrník vykrucovat.
Když se manžel vrátil, ženuška seděla v posteli a četla si. Zeptala se ho, jak strávil večer. „Jako vždycky. Bez tebe mě to tam nebavilo, tak jsem zalezl s kamarády do ústraní a hráli jsme celý večer poker. Kostým jsem půjčil jednomu známému a ten mi pak moc děkoval, že tak hezký večer už dlouho nezažil!"

 

 

VTIP Č. 2:  "Prosím tě, Odkud máš ten překrásný šperk? Ještě jsem ho na tobě neviděl?" ptá se manžel ženy.

"Vždyť ho mám také teprve od včerejška. Měl jsi ho v autě na zadním sedadle."

 

 

 

 

   

VTIP Č. 3:  Jde paní na gynekologii, vleze dovnitř, svlékne se, sedne do křesla a hodí nožky pěkně nahoru. Od psacího stolu se ozve:"Vejš!"Paní dá nohy trochu výš, ale znovu se ozve:"Vejš!"Paní dá nožky ještě výš, ovšem znovu se ozve:"Vejš!"Když už má nohy skoro u stropu, tak se na ní otočí pán, který  sedí za stolem a říká :

 "Gynekologie je vejš, tady je kadeřnictví!"

 

 

 

 

VTIP Č. 4:  Takhle se jeden táta od rodiny ráno doma probudí, v hlavě bušej permoníci,v puse spoušť.. Otevře oko a na nočním stolku dva aspiriny a sklenice vody. Posadí se a vidí na židli - vyžehlená košile, kravata, kalhoty, vedle stojej vyblejskaný boty. Nahoře leží cedulka: "Miláčku, snídani máš na stole, jela jsem nakupovat. Miluji Tě!" Tak se oblíkne, jde do kuchyně a na stole slanina s vejci, čerstvě upečený rohlíky, ranní noviny vedle talíře. Jeho syn snídá, tak se ho ptá: "Co se tady proboha stalo?" Kluk na to: "Přišel's domu ve tři ráno, ožralej na plech a vůbec jsi nevěděl, co děláš. Vyvrátil jsi dveře, rozbil židli, pozvracel předsíň a udělal sis monokl o roh stolu.

"No ale to nedává žádnej smysl, proč mám připravenou snídani a to všechno?" "Jo tohle? To když Tě máma odvlekla do koupelny a snažila se Tě svlíknout, tak's ji řek: "Ruce pryč, dámo, já jsem šťastně ženatej." 
 

 

 

VTIP Č. 5:  Chlapi dostali mimořádné prémie a rozmýšlí se, co s nimi:

"Hodíme mincí, když padne panna, jdeme do hospody. Když orel, jdeme do veřejného domu. Když zůstane na hraně, koupíme nějakou drobnost domů ...

- a když zůstane viset ve vzduchu, dáme prémie manželkám!"

 

 

 

 

VTIP Č. 6:  Manželé si prohlížejí hrad. Dojdou ke hradní studni a průvodce říká:

"Ta studně je hluboká 50 metrů a říká se, že kdo do ní hodí minci a něco si přeje, tak se mu to splní."

Manžel tam hodí korunu, manželka se nahne za ní a přepadne dolů.

Manžel povídá: "No ne, ono to opravdu funguje!"

 

 

 


 

 

 

  

UPOZORNĚNÍ:

Soutěž trvá do 31. 3. 2008.

 

 d@niela

 

Komentáře (7)add feed
... : Polarka
Mohu pridat jeste jeden, bud mimo soutez? ale mme se hrozne libi :-))

Manželský pár z Minneapolis se rozhodl odletět na Floridu, aby se vyhnul obzvlášť studené zimě doma. Manželka potřebovala v zaměstnání dokončit ještě nějaký úkol, a tak se rozhodli, že manžel poletí ve středu a jeho žena jej bude následovat až příští den. Manžel po příletu do Miami v hotelu zjistil, že má ve svém apartmá k dispozici i počítač s internetovým připojením. Rozhodl se tedy poslat manželce e-mail. Při psaní adresy ale vynechal jedno písmenko, chybu nepostřehl, a e-mail tak odeslal na špatnou adresu.

Mezitím, kdesi v Houstonu, se vracela jedna žena z pohřbu svého zesnulého manžela. Její manžel byl po mnoho let významný činitel, a tudíž přišlo velké množství kondolencí a některé i e-mailem. Vdova se rozhodla poštu přečíst a už po přečtení prvního e-mailu hlasitě vykřikla a v mdlobách se sesunula k zemi.

Výkřik zaslechl její syn, vběhl do místnosti, uviděl matku ležící na zemi a na stole běžící počítač. Na monitoru pak četl následující:

Komu: Mé milované ženušce
Předmět: Jsem na místě
Datum: 18.01.2006

Vím, že budeš mým e-mailem překvapena. Tady totiž jsou počítače taky a já ti tedy můžu o sobě poslat zprávu. Právě jsem dorazil a jak vidím, vše je tu připravené i pro tvůj zítřejší příchod. Moc se těším, až tě zase uvidím! Doufám, že tvá cesta sem bude stejně bezproblémová jako byla moje.

Tvůj milující manžel

březen 24, 2008 22:37
patri tam jeste dovetek : Polarka
P.S.: Tady dole je opravdu horko
březen 24, 2008 22:41
Hlasuji pro vtip č.7 od Polárky : Sandokan
Ale č.4 také není špatné...
březen 25, 2008 09:14
Taky přidám jeden...mimo soutěž... : Marťana
Večer, muž a žena v posteli... najednou se žena začne hrozně smát a říká... " A ty se mi budeš posmívat že se netrefím autem do garáže..."
březen 25, 2008 09:23
policajt jde po ulici : alena tečkovaná
a vidí blondýnku jak mlátí a kope do kanelábru, tak se jí ptá, co to dělá."No vidíte povídá blondýnka" mají tady ceduli, že prodají chatu a nemaj tu zvonek- a já se na ně nemůžu dobouchat". "To jsem blázen" odpoví policajt "ale měli by bejt doma, vždyť svítěj!"
březen 25, 2008 10:50
Jeden mimosoutěžní.. : mamča
Ve tři ráno bouchá opilý muž na dveře svého bytu.
Otevře mu rozlobená manželka:
"Teď se chodí domů, ty ožralo?"
"Ti jebe? Jen jsem si přišel pro kytaru!"
březen 25, 2008 14:06
A vítězem se stává: ........ : Míša šíša
...... MAMČA!!! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 25, 2008 14:08
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]