O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEŘÍKEJ HOP, DOKUD (COVID) NEPŘESKOČÍŠ PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 září 2021

Covid-19 tady je a bude. A nikdo neví, jak dlouho. Možná rok, možná deset, možná sto let. A mezitím přijdou jiné viry a jejich mutace. Navíc stále méně účinkují antibiotika, takže bakterie, které dnes umíme pomocí antibiotik neutralizovat, za pár let budou reálnou hrozbou. A dějou se věci... Loni v létě se na Karlově mostě se konala sousedská slavnost u půlkilometrového stolu pro dva tisíce lidí. Most během akce byl přístupný veřejnosti. Podle pořadatelů se akce konala jako symbolické rozloučení s koronavirovou krizí.

  

 

 

 

 

Pan primátor slavnostně ukončil covid v Česku

 

 

 

  • Přísně se tají, že vakcíny  mohou měnit lidskou DNA a způsobují genetické poruchy srovnatelné s hemofilií, Turnerovým či Downovým syndromem. Jednoznačně jsou zločinem proti lidskosti.
        (utajovaný fakt!)
 
Václav Klaus na demonstraci na Staroměstském náměstí
 
Václav na Hrad!!!
 
 

  • Stejně tak je jasné, že farmaceutické firmy se snaží záměrně utajit možné vedlejší účinky vakcín. Jedná se dokonce o 22 vedlejších účinků včetně smrti.
        (utajovaný fakt!)
 
 
 
Žádné mrazáky, chceme volnost, svobodu!
 
 

  • V nejbližší době bude očkování proti covid-19 povinné pro všechny občany ČR pod hrozbou tvrdých trestů. Už nyní se jedná s neočkovanými jako s občany „druhé kategorie“.  

         (utajovaný fakt!)

 

 


 

 Flákanec vyřeší všechno, je to frajer!

 

 

Očkování je cesta k tomu, jak lidem implantovat mikročipy, které mohou sledovat jejich pohyb.

Když to říká tolik lidí, tak to určitě bude pravda!   

(utajovaný fakt!)

  


No, na každém šprochu, pravdy trochu,

sousedka má kamarádku ve zdravotnictví, tak to určitě bude fakt, ne?

 

VIKTORKA OD SPLAVU

 


Komentáře (13)add feed
... : mamča
"Očkování je cesta k tomu, jak lidem implantovat mikročipy, které mohou sledovat jejich pohyb" smilies/cheesy.gif
Netřeba mikročipů. Každý má dneska mobil, takže kde se pohybuje, kde, co a za kolik koupil, na nás prozradí i ten nejobyčejnější mobil, který jsme si koupili a nosíme ho sebou všude dobrovolně. Také různé "věrnostní kartičky" o nás vypovídají mnohé.
září 29, 2021 07:03
... : Marie
Covid-19 tady je a bude. A nikdo neví, jak dlouho. Možná rok, možná deset, možná sto let. A mezitím přijdou jiné viry a jejich mutace. Navíc stále méně účinkují antibiotika, takže bakterie, které dnes umíme pomocí antibiotik neutralizovat, za pár let budou reálnou hrozbou. A dějou se věci...

Ale naše vláda nás ochrání, už visí nové 38 stránkové Mimořádné nářízení na MZCR
září 29, 2021 09:21
... : strejda
S těmi mikročipy to nevidím jako utajovaný fakt, ale jako veřejný blábol. Nevím nic o tekutém čipu. To je volovina non plus ultra.
A ty vedlejší účinky? Ano. Proto zůstávám občanem druhé kategorie.
září 29, 2021 09:38
... : *deeres*
Tak si to shrňme. Určitě se už ví, že očkování proti Covidu-19 nezabrání nákaze, určitě už víme, že i očkovaní mohou nákazu roznášet. Pomalu se v Izraeli i UK ukazuje, že očkování ne vždy zabrání i těžkému průběhu.
Tak proto jsme na nic nečekali:
Česko předobjednalo covidové vakcíny pro 700 tisíc dětí ve věku pět až jedenáct let, informoval ve středu ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. Na rozdíl od Slovenska bude nicméně čekat na schválení evropskými úřady. Evidujeme zájem ze strany rodičů, chceme být připraveni na případnou distribuci, zdůvodnil Vojtěch.
Někdo pořád nemá dost!
I pro dospělé je očkování proti Covidu-19 stále na bázi experimentu, který se moc nedaří a tak to narveme ještě do dětí.
https://www.facebook.com/watch/?v=587704322666506
září 29, 2021 12:09
... : doktor
Nevím proč jsou odmítači,nechápu to.Tito odmítači to již přeháněnjí a klidně podporuji jejich vyloučení z některých společenských akcí,restaurace,koncerty a divadla nevyjímaje.Hezké odpoledne kudlankáři.
září 29, 2021 12:18
... : *deeres*
září 29, 2021 12:43
... : strejda
Doktore, tu svoji úvahu (podporu) nemáš dotaženou do konce. Měli by nás spíš viditelně označit, aby to bylo patrné hned na první pohled. Třeba hvězdou. To už tu přece bylo, ne?
Dějiny se vracejí po spirále času. To asi víš...
září 29, 2021 13:00
... : *deeres*
Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (anglicky Food and Drug Administration, FDA) je vládní agentura Spojených států amerických, resortu zdraví a služeb ..
https://nastub.cz/w/18b066ec-8e09-40e0-9314-355dc63610fa?title=0&warningTitle=0
září 29, 2021 13:44
... : Josef
Nejde přeci o sledování pohybu. To už je dáááááááávno vyřešený a funkuje to.
Mikročipy, naočkovaný do ramene, mají zcela jinej cíl. Ovládání očkovaných na dálku! A votom to je! Každej vočkovanej, aniž to chápe, je ovládanej zvláštníma vysílačema zvláštních vln, a v těch vlnách je zakódovaná informace, vč. pokynů, co a jak. Je to nesmírně důmyslnej a propracovanej systém, jak ovládnout lidstvo. Já osobně věřím tomu, že vše vzniklo spoluprací americkejch tajnejch služeb, ovšem jen těch nejtajnějších, s mimozemšťany, kteří už delší dobu jsou mezi námi.
Věřte, nevěřte - u mě se po očkování objevila schopnost, vidět po desátym pivu malý mužíky, kteří mě dokonce nutili k čůrání do mísy se sklopenym prkénkem!!! Tohle přeci nemůže být jen tak, samo sebou! To je zcela jasný každýmu! Jo, a zkusil jsem též přiložit magnet na rameno, na místo vpichu! A držel, svině! Nespadl! Spadl teprve, až jsem ruku volně svěsil k tělu. CHCE SNAD JEŠTĚ NĚKDO JINÝ DŮKAZ?
září 29, 2021 14:22
... : mila1
Já prostě nějak nechápu, o co odpíračům očkování jde. Nikdo je nenutí, aby se očkovali, když se toho tolik bojí. A místo, aby poděkovali nám, co jsme se očkovat dali a tím ochránili i je, pořád vyhrabávají další a další "důkazy" o tom, jak strašné následky očkování na lidském organismu páchá.
A co covid? Ten snad s člověkem nezatočí? Je to nový virus, každý na něj reaguje jinak a nikdo neví, jestli právě s ním si nezahraje ruskou ruletu. Je mi líto, že i na tomhle foru se najdou tací, kteří se v tom vyžívají. Přestože jsou to inteligentní jedinci a vážím si jich.
září 30, 2021 12:36
... : Iris
Milo, mám pocit, jakoby byli smutní, že po tom očkování neumíráme dost rychle a masivně, jak doufali.
září 30, 2021 16:49
... : Josef Kouba
Bude vše po očkování zase jako dříve? Zde je odpověď dvou pánů jež jsou na světovém žebříčku hodně vysoko:


Generální ředitel WHO Tedros Adhan Ghebreyesus:

"Je zcela jasné, že lidstvo chce nadále žít jako dosud, ale už se nikdy nevrátíme ke staré realitě."

Klaus Schwab, zakladatel a prezident Světového Hospodářského Fóra - miliardář, který patří do skupiny "mocných" kolem Gatese:

"Mnozí z vás se ptají, kdy se vše zas vrátí do normality. Krátká odpověď na to je - Nikdy! Nic z toho, co před krizí bylo a bylo špatnou normality, se už nikdy víc nevrátí, protože korona pandemie znamená důležitý bod obratu v našem dalším globálním vývoji. "

říjen 03, 2021 07:08
... : Josef
Sorry jako, Pepane. Tyhle obecný, rádoby moudrý a mnohoznačný proroctví fakt miluju.
Kdyžuž, tak chci vědět konkrétně, co nebude jak dřív, co se už nikdy víc nevrátí.
Díky za konkrétní odpověď s výčtem jednotlivostí, ve smyslu:
Dřív bylo to a to, a už nikdy víc nebude. Abysem teda věděl a nebyl za úplnýho blbce.

Osobně si spíš myslím, že k tomu "dřív bylo a už nikdy víc nebude" nás vede šílenství evropských ekoteroristů, ruku v ruce s šílenou a sebevražednou politikou EU. Teď to vidíme na cenách v obchodech a drtivá rána přijde po Novym roce, v podobě celoročních vyúčtování za energie (elektrika, plyn, teplo, asi i voda).
Je toho mnohem víc, co mě trápí určitě víc, než Corovid, ale to by bylo mimo rámec tohohle článku.
Čau.
říjen 03, 2021 08:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]