O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VYLUŠTĚNÍ TĚCH NABLBLÝCH, CO VÁM MOC NEŠLY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 květen 2020
Tak začnu od začátku, tedy od té mrtvoly...  Přeci ta otázka, co má na zádech v báglu chlap, co je kolem něj hafo much... No, přeci padák... A pak to další - jestli je dovoleno pohřbít na Moravě chlapa, co žije v Čechách. To víte, že ne... Pohřbívaj se mrtví, ne ti, co ještě funěj... Předpokládala jsem, že to uhodnul každej. Třeba jo, jen jste to nikdo nenapsal... Ale teď ještě ta hádanka s domečky, komíny atd.


 

 

 

 

Tak tohle jsem zzzzzvorala já, protože jsem vám sem dala jen polovičku obrázku.... Tudíž to berte jako znova zadanou hádanku, zkuste ji vyřešit.  Díky Kyttce, která mi napsala a na mou "nablblost" mne upozornila, máte možnost si konečně zahádat. Já bych to tedy asi nedala :- )))

 

Žárovky jste nejspíš vyluštili - stačí si jen "šáhnout" - Zapnu první vypínač, chvíli počkám. Vypnu první a zapnu druhý. Jdu do místnosti. Jedna žárovka svítí, jedna je horká, třetí nic... Dobrý?

 

VÝTAH - nojo, o.... chlápek je prostě mrňavej, takže když jede nahoru, na svý číslo nedosáhne. Holt jedině, když tam jede někdo velkej... Nebo venku prší a on si knoflík zmačkne parapletem.

 

Ty vajgly.... Já to napovídala, naznačovala.... doktore - z deseti vajglů udělá jeden. Když má sto vajglů, umotá si deset cigár. Vykouří těch svejch novej deset cíg - a z toho zbytku má zas jedno!!!

Takže - kolik je deset a jedno???

 

Kupodivu, tohle jsem výjimečně zvládla :- )))

 


 

Komentáře (8)add feed
... : kyttka
Bych k tomu ještě dodala: Z estetického hlediska by se mi nejvíce líbil domek vedle jabloně, ale ten má zas jednu konstrukční vadu. Nicméně použití barev střechy a dveří by nejvíc lahodil mému oku. Jakou barvu má tedy kyttka nejradši? smilies/wink.gif
květen 29, 2020 08:12
... : *deeres*
Neuhádnu, barvy jsou tam hned dvě, červená atřecha, zelené dveře, nejradši tedy máš jahody.

květen 29, 2020 16:52
... : kyttka
deeres, ne, dveře a střecha mají stejnou barvu. Ale jahody jsou skutečně moje nej ovoce.
květen 29, 2020 18:58
... : Krakonoš
Kyttka má nejradši zelenou. Domek s modrou střechou má jeden komín. Domek vedle švestky má zelený dveře. Nej ovoce? U mě se dělí o první místo dobře zralý (v sezóně) švestky, hrušky a ty jahody. smilies/smiley.gif Ale v těsným závěsu jsou další a další dobroty ze stromů a keřů. Vlastně vítězí to, na co má člověk ten den největší chuť.
květen 29, 2020 19:47
... : *deeres*
No, dobře, máš ráda zelenou.
Trapné pro mne je, že to je hádanka pro prťata.
Vedle třešně stojí domek se žlutými dveřmi
Ale vedle třešně stojí také domek s hruškou. A tak jsem ty domky zmalovala úplně jinak. Ta čeština je bestie, příště chci souřadnice.
květen 29, 2020 20:20
... : kyttka
Njn, jenže pro to, aby se dalo odpovědět na ty dvě otázky, je naprosto irelevantní, jakou barvu dveří mají ty horní dva domky. Dokonce je i naprosto jedno, který z nich má modrou střechu, protože oba mají jen jeden komín. Čeština je fakt bestie.
květen 29, 2020 22:03
... : *deeres*
Já jsem inteligentně usoudila, že to je chyták. Teprve po vašich správných odpovědích, jsem si to namalovala. Chtěla jsem vás přesvědčit, že nemáte pravdu. Jenže se ukázalo, že mně to nějak nevychází, na jedny dveře mně barva scházela, další byly dvojbarevné.
Ale i tak bych na otázku odpověděla správně, domek by měl pořád jeden komín a i ty dveře by byly zelené. Sice mne trochu zarážela ta konstrukční vada, ale nakonec proč dva komíny, když tam mají dálkový teplovod smilies/grin.gif
květen 30, 2020 11:38
... : doktor
Deeres docela jsi mne dostala.Díky.Hezké odpoledne.
červen 01, 2020 12:50
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]