O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

EPOCHA VODNÁŘE PDF Tisk E-mail
Sobota, 18 leden 2020
Přejít na obsah
EPOCHA VODNÁŘE
Strana 2

 

 

 

 

 

Zlolajné jazyky totiž o Vodnářích tvrdí, že s tou jejich mírumilovností je to trochu jinak, oni že si jen soustavně někde bloudí ve své fantazii a lidské strkanice je prostě nezajímají...

 

Vodnář je nejsvobodnější znamení zvěrokruhu, ti, co se pod jeho znamením narodili, jsou prý jasní exoti, kteří nikoho nenudí, klauni s šaškovskými rolničkami, kteří nikdy nikomu nechtějí vládnout; jsou okouzlující tím, že se dokáží smát sobě samému, ale pozor, i celému světu.

 

Oplývají všeobjímající tolerancí a jejich fantazie popírá ustálené zvyky a někdy i přírodní zákony. Kolem sebe víří chaos. Ale to mají ve hvězdách všechna vzdušná znamení, Vodnáři, Blíženci i Váhy, ale Vodnář - ten je mezi nimi mistr. Každý byt promění ve chvíli ve skládku nebezpečného odpadu a pak vám bohorovně sdělí, že je to pouze kreativní stav...


Nikdy jim nesmíte naletět na jejich vstřícný úsměv! Vždyť zatímco vypadají, že jsou jedno ucho, tak část jejich mysli bloudí někde v nekonečnu a ta druhá z vás má legraci.

 

 

 

Jsou autory neuvěřitelných drbů a zcela bizarních fám. Dochvilnost jim vůbec nic neříká. Snadno zapomínají na důležité věci, klidně zapomínají zaplatit složenky, od vás půjčený svetr zakydají tatarkou a místo důležité smlouvy, podepíší směrnici Požární ochrany. To ale přeci není jejich chyba, to je vina toho idiota, který jim směrnici místo smlouvy podstrčil na stůl.


Vodnářův úděsný šatník je módním okénkem příštího století. Jsou to mimoňové, kteří namyšleně věří, že jejich mimoňovství je okouzlující (a ono tomu opravdu tak skutečně většinou je). Vodnáře chrání jeho rolničky a tak klidně může vykřikovat, že „Císař je nahý!“.

Jejich povahu charakterizuje Alenka v říši divů, Baron Prášil i králův šašek. Jsou to nezodpovědní, originální rebelové, neuchopitelné vzdušné znamení.


A jak to mají ve vztahu k jiným znamením?

Vzdušná a vodní znamení, tak ta jsou spolu celkem v pohodě ( Vodnář, Blíženci, Váhy a Štír, Rak, Ryby), horší je to ve vztahu k zemním znamením ( Kozoroh, Panna, Býk) a znamení větru a ohně (Střelec, Lev, Skopec), tak to pak už je přímo katastrofa. Obzvláště bacha na narozené ve znaku Lva, v zodiakálním kruhu bydlí přesně naproti. Je to jedno z těch neklidných spojení, která v sobě nesou výzvu.

 

Lev je zuřivý a vřelý, Vodnář má svůj ironický nadhled, Lev chce dominovat a Vodnář každou vrchnost zesměšňuje. Lev chce být středem pozornosti, stejně jakoVodnář, jenže Lev se bere vážně, zatímco Vodnář je outsider a klaun. A tak jejich vztah se neustále proměňuje, u Lva osciluje mezi láskou a nenávistí, u Vodnáře mezi úctou a posměchem.

 

 

Tak, a co tomu říkáte?

Vážení Vodnáři, jestlipak se na vás tento horoskop hodí?

Je tomu tak?

 

No, pro mou omluvu musím napsat,

že tohle všechno jsem si nevymyslela vlastní hlavou,

to píše ve své knize „Pikantní horoskopy“ Daniela Fišerová,

shodou okolností narozená ve znamení Vodnáře.


Deeres



Komentáře (1)add feed
... : doktor
DEERES ,ANO JSEM VODNÁŘ a kdo je víc.Miluji svobodu,umění ( poezii,muziku,výtvarná umění,knihy ),holky a přírodu. Tak bezva den vám všem.
leden 20, 2020 13:04
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]