O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PEVNĚ DOUFÁM, ŽE JSTE TO VE ZDRAVÍ PŘEŽILI PDF Tisk E-mail
Středa, 01 leden 2020
To by jeden neřekl, co zvládne davová psychóza. Vůbec nic jsem nepila - pominu-li kapky proti kašli - a přesto jsem před půlnocí měla báječnou náladu a "nejlepší nápady". Díky superskvostným sociálním sítím jsem se dala dohromady ještě s několika dámami - a ač nás dělilo setsakra moc kilometrů, nařehotaly jsme se vynikajícně. No - a hlavně - vymyslely jsme nové SVĚTOVÉ HNUTÍ, které jsme se v danou chvíli i rozhodly založit...

 
 
 

 

 

Vzniklo to tak, že jsem dělala takové normálka péefko -  tedy ten první text nad fotkou...

 

 

Nojo, jenže, jak jsme si tak na ty velké vzdálenosti poskuhrávaly, začaly z nás padat jeden vynikajícnější nápad než druhý. - To tedy ten text níže... Pochopitelně, že jsme k němu měly nejrůznější připomínky - tedy přesně, jak je to při podobných nápadech ve skutečnosti - vylepšovaly jsme a vylepšovaly, nechávaly se inspirovat vším, co je kolem nás - a bylo to absolutně super. Jen takovou malou ukázku toho, co vznikalo mezi Kalifornií a Českou republikou - viz text pod fotkou, tedy níže:

 

 

 

 

·    

 

  • a založíme si svoje HNUTÍ, nejlíp celosvětový, musíme jít přeci s dobou.

  • Jo, a rozhodně ještě napsat MANIFEST, aby bylo všecko jasný a zářivý a vítězný, a – „De se na věc“, ne?

  • A demonstrovat – to budeme přes počítač.

  • Mj. hele, to je fakt přitahující bonmot ... klimakterická Daniela… Víš, kolik ženskejch budeme mít na naší straně?

  • Posunula jsi to k dokonalosti, přidalas tam i dědky... aspoň pro začátek dobrý, pak je eliminujeme. Až je nebudeme potřebovat, že jo.

  • Ale to je zbytečný, voni se velice časem eliminujou přeci sami.... nic nevydržej, naši samečkové.

  • Jo, to sezení s cedulí zvládneme taky. Toho se nebojím. Hlavně když je kafe povolený. Teda fair trade kafe, samozřejmě.

  • Někdy čaj s rumem.

  • Nebo kafe s rumem.

  • Ale jen ten česky rum, ten voní moc hezky.

  • Jo a záchod, holky, ten musí být poblíž.
 
 
 

TAKŽE – HOLKY A KLUCI přes padesát

– máte ještě další návrhy?

Doufám, že se všichni přidáte!!!

 

vaše d@niela

 

 

 

 

 
Komentáře (11)add feed
... : *deeres*
Schází transparentní účet a jeden netransparentní pro pár profíků v čele (tedy samozřejmě i pro mne), bez toho do toho nejdu, ani ten hajzlík k dispozici mne nepřesvědčí.
leden 01, 2020 16:30
... : andrea
no super, to je ono!

Ten účet, to si založíme, jéje, ale hlavně musíme taky natisknout letáky a budeme je rozdávat, a dělat si další propagaci, a mám návrh - co byste říkali balónovému létání?



poletíme do Bruselu balonem!
leden 01, 2020 17:40
... : NČ
Klimakterickým bábám krapet poradím:
1. Dědky nepotřebujete, stačej vám jejich prachy.
2. Sezení s cedulema bude "IN", když to bude na Schodu Václava Havlana (v Liberci už ho mají).
3. A záchod poblíž? Bez toho to rozhodně nejde. Samozřejmě to ovšem musí být Záchod Václava Havla.
leden 01, 2020 18:39
... : NČ
V Liberci je Schod V. Havla. Omluva za přepis.
leden 01, 2020 18:51
... : NČ
Já jsem půlnoční řádění vožralejch a sjetejch kreténů, kteří si svou mužnost potřebujou dokazovat rachejtlema, ve zdraví přežil.
Ovšem většina opic v ZOO v Krefeldu v Německu takový štěstí neměla, nepřežila. Tam to nezapálily debilní rechejtle ale stejně debilní lampióny.
Lidskej kreténizmus je nevyčerpatelnej! Tak doufám, že viník bude vypátranej a aspoň celá hmotná škoda mu předepsaná k uhrazení. (Pokud to ovšem nebyl vystresovanej uprchlík.)
leden 02, 2020 05:09
... : mamča
Já se hlásím do tý placený party, ale vzala bych si sebou i manžela. Je užitečnej a peníze má taky rád. Na záchodě netrvá. Oni to chlapi mají v tomhle směru jednodušší.
A na schod Václava Havla si vezmu polštářek, abych na svý starý pozadí nenastydla.
Transparent budu mít vlastní. Ani tak moc mi nejde o věčné mládí (umím stárnout důstojně), ale ten příspěvek k důchodu z netransparentního účtu, se vždycky hodí.
leden 02, 2020 06:49
... : Markéta
Myslím, že každý schod bude fajn. Polštářky si vezmeme, čajíky s rumíkem budu RÁDA roznášet, ale mely bychom sedět trošku pohromadě, ať je veselo smilies/wink.gif
O Silvestrovské noci jsem lezla na Žižkovskou střechu koukat na rachejtličky a měla jsem pocit, že už nikdy nedokážu slezt, ufff. Příští rok raději zůstanu v nižších patrech. Takže na posezení na polštářku se těším a smíchu není nikdy dost. Krom toho dělat si legraci ze sebe samotné, to je v tomto věku již vybroušeno k dokonalosti :-)
leden 02, 2020 07:29
... : mamča
Markéta : Chceš říct, že jedinou potravou při demonstraci bude čaj s rumem ? Tak do toho nejdu. Aspoň štrůdl by měl bejt povolenej... smilies/wink.gif
No, ale pokud budeme demonstrovat "přes počítač", tak nějakou tu buchtu nebo řízek natajňačku zbodnem. smilies/cheesy.gif
leden 02, 2020 07:36
... : *deeres*
Je nutno si i pořídit hezky barevné smaltované odznaky s nápisem "Boj za klimakteričky!"
Jeden bychom mohli poslat do Brusele předsedkyni rozpočtového výboru EU Monice Himlhergot, ta už je také po záruce.
Ta by si jí mohla připnout na bojovně dmoucí se hruď, hned vedle placky Milionu chvilek, až 27.únoru 2020 přijede do ČR, s celou skvadrou, za českým generálním prokurátorem a budou ruku v ruce sprdávat Babiše. Vlastně nejenom sprdávat, budou usilovat o to, aby ho dostali do klepet.
Ten byl tak drzý, že v případě dotací jel podle českého práva a nikoliv unijního. Neboť nejsme už jenom německá kolonie, my přestáváme být i právní stát.
Paradoxní je to, že sama Monika Hohlmeier byla již několkrát vyšetřována pro střet zájmů,nikdy z toho nic nebylo, je vysokou funkcionářkou CSU, která je úzce napojená na sudetoněmecké krajanské spolky a má mít, kde zastání.

Podle českých zákonů Babiš ve střetu zájmů není, o výkladu evropských zákonů v této fázi rozhoduje právě Frau Hohlmeier. Ta se nijak netají tím, že půjde Babišovi po krku.
“Nejsme tu od toho, abychom podporovali oligarchy. Každý kdo kumuluje na jedné straně ekonomický vliv a na straně druhé vliv politický, způsobuje velký střet zájmů. Tohle v Evropské unii nesmíme tolerovat,” vzkázala paní Hohlmeirová Babišovi na stránkách propagandistickému portálu Forum 24.

Celé je to o tom, zda platí český právní systém, nebo zda je mu nadřazeno právo evropské. Čím dále víc z aktivit Milionu chvilek vykukuje, kdo za ním v první řadě stojí a kolaborující čeští politici pak už jenom jdou Němcům na ruku. Mít nemovitost, která byla Němcům odejmuta podle Benešových dekretů, tak teď už mám scvaknutý zadek.
leden 02, 2020 09:40
... : Petr Sysala
Nezapomenout na DOTACE!!!
leden 02, 2020 15:35
... : d@niela
Takže abychom to shrnuli:

založíme hnutí,
vymyslíme manifest,
budem shánět dotace,
vymyslíme si hezký smaltovaný odznáčky,
necháme si natisknout letáky,
vyrobit transparenty,
napíšeme všem známým babám nad čtyřicet, aby nás podpořily,
a hlavně se přidaly,
necháme si vyrobit speciální hřejivý podprdelníčky,
budem kontaktovat obchodníky s kafem, čajem, rumem....


no, vono se ještě něco přimyslí...


leden 02, 2020 20:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]